UTSOLGT! Oxytarm. Godt for magen. Rens tarmsystemet. 60 tabletter.

199,0099,00

Lagerstatus: Varen er ikke på lager

Oxytarm® er et norskutviklet kosttilskudd som kan hjelpe deg å holde magen i orden, og som kan bidra til; et bedre velbefinnende, mer overskudd og bedre hud- og hårkvalitet. Dersom du vil gå ned i vekt, er det også viktig å få tømt tarmen godt med Oxytarm rensekur som en start på slankekuren.

Et velfungerende mage-tarm system er alfa og omega for at man skal føle seg vel og for at kroppen skal kunne nyttiggjøre seg optimalt av de næringsstoffene vi får i oss gjennom kosten. Når magen er i uorden, vil dette kunne gi seg mange utslag , man føler seg oppblåst og utilpass, det vanlige overskuddet forsvinner, og dersom problemene varer, kan det gå ut over hud- og hårkvalitet.

Når du tar Oxytarm, kan du merke resultater raskt. Ta 4 Oxytarm om kvelden (eventuelt 2 om morgenen og 2 om kvelden), så vil de fleste merke forskjell allerede neste dag. Bruk derfor Oxytarm som del av din daglige rutine, og opplev forskjellen både i hudkvalitet og ved at du føler deg mer vel!

Hvem kan bruke Oxytarm, og er det noen bivirkninger? Oxytarm kan med fordel brukes av de aller fleste. Ettersom Oxytarm inneholder magnesium, bør imidlertid personer med nedsatt nyrefunksjon konsultere lege. Personer som i lengre tid har hatt treg mage, vil kunne oppleve rumling i magen i begynnelsen. Dette vil imidlertid gå over etter noen dager. For ytterligere hjelp til å gå ned i vekt, prøv Med-Eq 30 Days!

Innhold:
OxyGen Magnesiumhydroxid, C-vitamin, citrusbioflavonoider.

Dosering:
4 Oxytarm om kvelden (eventuelt 2 om morgenen og 2 om kvelden) NB: Bør ikke benyttes av gravide eller ammende.

Innhold pr 2 stk tabletter:
300 mg Magnesium 60 mg C-vitamin 50 mg Citrusbioflavonoider

Pakning:
60 tabletter
Del denne siden med andre!

Share on Facebook