UTSOLGT! Immiflex aktiverer immunforsvaret mot influensa, forkjølelse, omgangssyke m.m. Full effekt etter 3-5 dager.

219,00109,00

Lagerstatus: Varen er ikke på lager

IMMIFLEX AKTIVERER IMMUNFORSVARET!

- Full effekt innen 3-5 dager - Kun 1 kapsel om dagen

- Klinisk dokumentert


Hvordan ImmiFlex virker
ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) og Vitamin D, som begge er kjent for å være godt for immunforsvaret. ImmiFlex® representerer dermed en helt ny måte å styrke immunforsvaret på, men utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt. Menneskekroppen har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av ingrediensen i ImmiFlex®. Betaglikanene i ImmiFlex aktiverer nemlig de viktige immuncellene ”neutrofiler” til å tro at alle fiendtlige inntrengere i kroppen er gjær. Dermed blir inntrengerne angrepet og uskadeliggjort av neutrofilene.

Helseforsikring
ImmiFlex® brukes daglig av en lang rekke mennesker som en del av en "helseforsikring" og er spesielt virkningsfullt for mennesker i perioder hvor man er ekstra utsatt for infeksjoner og ved høyt stressnivå. 1 kapsel om dagen gir full effekt etter 5 dager. ImmiFlex er også trygt for barn å bruke.

Klinisk og vitenskaplig vurdert med dokumentert effekt
ImmiFlex® er et kosttilskudd som inneholder en patentert naturlig immunstimulator, Wellmune WGP® betaglukaner, som har vært gjenstand for en lang rekke forskningsrapporter. To av disse forskningsrapportene er blant annet publisert i
The Journal of Applied Research og Journal of Sport Science and Medicine. Wellmune WGP® betaglukaner ble i 2011 vitenskapelig vurdert av EU/EFSA og ble da det eneste beta 1,3/1,6 glukan som er godkjent som Novel Food.

Dopingtestet for aktive idrettsutøvere
ImmiFlex® er dopingtestet ved HFL Sport Science i England. Last ned dopingsertifikatet her. ImmiFlex er også sertifisert av "Informed-Sport". "Informed-Sport" er et testprogram, designet for å teste kosttilskudd og / eller deres bestanddeler for utilsiktet forurensning med stoffer forbudt i idretten. Last ned sertifikatet her.


BRUKERERFARINGER:

SLAPP UNNA FORKJØLESE OG OMGANGSYKElinda.jpg
Tobarnsmoren Linda Myrvold Strande (37) og hennes familie var, som de fleste småbarnsfamilier, mye plaget med omgangssyke og forkjølelser.

- Vi begynte med ImmiFlex en måned før jul i fjor, og ingen omgangssyke eller andre bakteriesykdommer kom. Rundt februar var det ny runde i barnehagen med omgangssyke, men den passerte oss uten at vi ble rammet. Påsken kom og vi fortsatte selvfølgelig med ImmiFlex. Mens nye runder med sykdom herjet i barnehagen, så styrte vi nok en gang klar

- Jeg begynte å tenke at dette virker jo - det må være ImmiFlex som faktisk fungerer! Jeg har derfor anbefalt dette videre til mine venninner som også er småbarnsforeldre og som stadig er syke.


MINDRE SYKEFRAVÆRElisabeth.jpg
Jeg har brukt ImmiFlex en stund og er veldig fornøyd. Elisabeth har lenge vært plaget med luftveisinfeksjoner og sår hals.

-Etter at jeg fikk anbefalt ImmiFlex av min naturterapeut har plagene vært helt borte.Jeg gikk tom for ImmiFlex i seks uker, og da ble jeg syk. Jeg har derfor valgt å abonnere på ImmiFlex så jeg ikke skal gå tom igjen.

Elisabeth har også anbefalt en av sine ansatte å bruke ImmiFlex, og sykefraværet hennes har gått ned.

ImmiFlex i media


Forskning og dokumentasjon


Dosering:
Ta 1 kapsel om dagen sammen med mat. Svelg kapslene med vann.
Kan brukes av barn. (Ved behov kan kapselen deles og innholdet strøs over mat eller i drikke)

Innhold pr dagsdose:
Wellmune WGP® Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) - 250 mg
Vitamin D3 - 10 µg

Pakning:
30 kapsler (30 dagsrasjoner)

wellmune_logoer.jpg

Del denne siden med andre!

Share on Facebook