Våre kunders egne uttalelser:

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok.
Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør.   Vi kan ikke innestå for den effekten kundene beskriver i sine uttalelser.  

Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

Solveig Sanderlien

22. november 2017
Har brukt UTROLIG salven i lang tid nå. Var uheldig å ble solbrent , smurte på utrolig forsvant etter 2 dager. Bruker den også for smerter i munn. Ja den er helt UTROLIG :)

Sissel

22. november 2017
Jeg sliter med lett leddgikt og masserer Utroligsalve inn i såre ledd om kvelden før jeg sovner. Fantastisk virkning. Funker og på ømme muskler. Har brukt salven på munnskold. Jeg anbefaler den til alle som vil høre på meg 😄 😉

Kjersti

22. november 2017
Har brukt Utroligsalven på munnsår . Og ellers på alt .
En helt fantastisk salve 😊

Vigdis Myrland

17. november 2017
Falt på gulvet i stuen og slo meg kraftig i ryggen, hofte og ben.
Dårlig gange, kan sitte bare noen minutter av gangen og mye verking.
brukte Voltaren Forte salve ( apoteket )...kr.209,- pr.tube. Hadde stående Utroligsalven, smurte den på og tro det eller ei, den hjalp meg. HELT UTROLIG. Bestilte mer av denne. PRØV DERE DER UTE.

Marion Eriksen

13. november 2017
Utrolig salven er bare...ja, UTROLIG! Bruker den på tørre lepper, tørr hud og mot kløe og på solbrent hud. Nå har jeg bestilt farget fuktighetskrem og rensekrem, regner med at det også er gode produkter.

Alf Kåre Hildrum

12. november 2017
En utrolig salve, hjalp meg med å bli kvitt små sår og lindret ømme ledd med mer.Hadde problemer såre neggelband , men det ble borte.Anbefales og prøves

Morten Furuseth

12. november 2017
Har ikke funnet noen bedre salve (ikke prøvd så mye ) for sprekker og sår (rene) som oppstår i kulde, vask, skrubb og kutt. Tror denne virker ... kjæresten min har prøvd den på meg og det er jo stas. Prøver en pakke på tilbud - for å ta en skikkelig test.

irene

9. november 2017
har brukt masse forskjellige kremer på min psoriasis under beina og denne er den beste jeg har prøvd. mye mindre  kløe og avskalling, huden er blitt mye mykere
Hjemmeside: utrolig

Nina 66

8. november 2017
Både min tenåringsdatter og jeg er blitt avhengig av utroligsalven. Den er så anvendelig og hjelper mot både atopisk eksem, munnsår og mye mer. Den er Utrolig :-)

Jan-Erik Ek

21. september 2017
Jeg må bare få dele de helt utrolige resultatene min pappa, en venninne av meg og jeg selv har hatt/har etter bruk av Utroligsalven.
Jeg kjøpte denne salven etter et tips fra min mor, da jeg har seboreisk eksem i det seboreiske beltet i ansiktet (det som går i midten av ansiktet fra hårfestet og til under haken). Jeg er plaget i hele det seboreiske beltet, og har derfor forsøkt flere (les veldig mange) ulike kremer, salver og til og med salver/kremer på resept, men ingen av de hjelper noe særlig, og ikke over tid (da man helst ikke skal bruke hydrokortison i ansiktet pga at det kan gjøre/gjør huden tynnere).
Så jeg forsøkte Utroligsalven da jeg var på besøk hos mamma i noen dager, og da jeg kom til henne, så var jeg veldig plaget rundt nesevingene med kraftig rødhet og flassing både rundt nesen, men også i pannen, mellom øyenbrynene i skjegget (har kort skjegg) på både overleppen og på kinnene og under haken.
Dag 1 smurte jeg på rundt nesen der hvor jeg var ekstra rød og huden var irritert. Allerede dagen etter hadde rødheten, irritasjonen og flassingen blitt halvert, og etter 2 dager (da smurte jeg ett tynt lag på morgenen og ett litt tykkere lag på kvelden) var alt borte, og huden var blitt helt normal og slik den skal være!!! Jeg trodde jo ikke det jeg så, men jeg så det jo, så da brukte jeg salven på alle de andre stedene hvor jeg er plaget med seboreisk eksem, og det samme skjedde. Etter to dager ble huden min helt som den skal være. Ingen rødhet, ingen kløe (salven er kløestillende om du har et sted som klør av en eller annen årsak), ikke noe flass, bare en helt fin hud!!! Etter KUN to dager (nei, jeg verken jobber, eller har noe å gjøre med produsenten av Utroligsalven for de av dere som evt måtte tro det ;-) ) hadde huden min blitt bra igjen, og det har ingen annen salve/krem klart.
Det samme skjedde med pappa når han forsøkte salven, for han så jo hvilke resultater jeg fikk, MEN, pappa er såpass angrepet av eksemen i ansiktet at han går fast til en hudlege på sykehuset. Der har han gått i to år, og har fått diverse kremer/salver, og til og med kemisk peeling, men ingenting har gitt ønsket resultat, så hudlegen forsøker hele tiden nye legemidler. På pappa tok det riktig nok ca 8-9 dager før huden hans ble helt normal. Han skal snart på en ny undersøkelse på hudavdelingen, og kommer jo selvfølgelig til å si hva som har gjort at han nå har blitt bra på 8-9 dager (noe som hudlegen IKKE har klart på to år!!!).
Jeg kjøpte 2 krukker á 50g hvor jeg da fikk med en liten på 15g som jeg ga til en venninne som plages med veldig mye og kraftig psoriasis over store deler av kroppen. Jeg ba henne forsøke salven på ett stort sted med psoriasis for å kunne kontrollere at det ikke var noe annet som evt gjorde at det hjalp på psoriasisen. Hun hadde ett stort område som gikk fra siden av det ene brystet og ned og under brystet. Dette har vært både plagsomt og vondt for henne da kanten på hennes bh havner midt på psoriasisen som er under brystet. Hun smurte på med salven tre ganger om dagen, og etter ca 12 dager hadde HELE området/flekken med psoriasis forsvunnet helt!! Hun trodde jo ikke at dette kunne være mulig, så hun forsøkte på et annet stort område, og det samme skjedde der!!! Så nå har jeg fått i oppdrag å bestille mer av salven så hun kan smøre det på alle stedene hvor hun har psoriasis :-)
Så ja, jeg kan og vil virkelig anbefale denne salven!!!!

Med vennlig hilsen
Jan-Erik Ek

Wenche Strand

16. september 2017
En utrolig salve som er helt nødvendig å ha tilgjengelig.

May Wenche Østli

15. september 2017
Jeg har brukt utroligsalven i flere år og er veldig fornøyd. Vi bruker den på dyra våre også. Den ene hunden vår slikker på seg stygge åpne sår og deg tar  salven. Jeg bruker den på sår som jeg har i hudfolder, smører inn salven på kvelden og på morgenen er sårene borte. Vi bruker den vel egentlig på det meste som, brannsår, tørr og sprukken hud og. MYE mer. Det forundrer meg at den ikke blir brukt innen helsevesenet på liggesår f.eks.

Åse Helene Bergan

13. september 2017
Hei 😃  
MÅ bare skrive noen ord om UTROLIG SALVA....Den er bare UTROLIG!!
På søndag skulle jeg lage meg ein stor kopp med te. Var så \"slumsete\" at jeg fikk tømt heile koppen med kokende vann over det eine låret mitt. Av med buksa...på med kaldt vann og smurte på godt med salva over heile låret.
Tru det eller ei, men smertene blei borte etter et kvarters tid.
Fikk endel blemmer som jeg stakk hull på....vekk med den \"døde\" huden og på igjen med salve. Endel merker har jeg sjølsagt fått, men de blir jo borte etterhvert
ALLE BURDE HA DENNE UTROLIGE SALVA I HUSET!! Den kan brukes på så mye, men fy søren så fin den er når man brenner seg!! Ihvertfall burde alle med barn i huset ha den.

Camilla

1. september 2017
Utrolig salven var det eneste som tok bort smerten av tannutbrudd på sønnen min, og tenkte at det burde funke på meg også da jeg fikk min visdomstann, og det virket som bare det! Salven er som den heter: utrolig!!

Randi Johansen

31. august 2017
Utrolig er et fantastisk sårhelingsprodukt som du kan bruke over hele kroppen også i munnen. Jeg har brukt denne salven i mange år og er så fornøyd at jeg tenkte å gi den ekstra krukken til en god venninne slik at hun også kan prøve den og ev. bestille en ny senere.

Jorunn S Fredriksen

31. august 2017
Denne salven kan brukes mot det meste. Hudproblem, vorter,hermorider, min datter har spist den når ho har vert dårleg i halsen og det hjelper. Eit barnebarn var nesten hudløs under føttene...smurte dagleg i nokre veker og så blei det bra...heilt fantastisk ( hadde prøvd det meste før men ingenting hjalp)men det gjorde utrulegsalven :) insektstikk, aldringsflekker ( lysner ) Kløe, såre lepper etc...som sagt hjelper den mot det meste :) Eit must i heimen og hjå barn/banebarn :)

Live

28. august 2017
Jeg anbefaler Utroligsalven på det sterkeste! Jeg har endelig funnet produktet som reparerte fingeren min som jeg fikk et lite kutt i av en papirkniv for over 20 år siden.Denne fingeren har i alle år etterpå tidvis vært sår , vond og flassete. Det har heller ikke vært særlig pent.Jeg har prøvd en rekke produkter på fingeren som aldri har fungert men tenkte at jeg like gjerne kunne gi Utroligsalven en sjanse også.Allerede etter et par dager ble fingeren merkbart bedre og deretter helt fin igjen! Om jeg er uforsiktig og får en skrape på fingeren blir skaden trigget igjen. Da smører jeg bare på litt utroligsalve og den blir som ny igjen.

Utroligsalven hjelper også utmerket på noen kløende utslett jeg pleier å få hver høst.Når jeg smører salven på slutter den stikkende kløen og det forhindrer spredning av nye utslett.
Alle andre produkter jeg har forsøkt (inkl. legemidler) har heller ikke hjulpet på disse utslettene.

Prøv Utroligsalven!

Ellen Marie Gundesø

27. august 2017
Denne salven har jeg brukt i mange år, får du munnsår , er det bare og smøre på, borte etter noen timer, den kan ellers, brukes til alt, så navnet utrolig , stemmer 🤗

Julia

22. august 2017
Har hatt tørre lepper i to måneder, og uansett hva jeg prøvde gikk det ikke vekk før min mor kjøpte salven til meg. Utrolig nok hjalp det!

Eva Hansen

21. august 2017
Jeg veldig fornøyd med Utrolig salven både til kløe, såre lepper og insektstikk.

Jonna Rogstad

15. august 2017
Jeg hadde vonde blemmer i munnen og kunne nesten ikke spise. Smurte på inni munnen, og dagen etter var de nesten helt borte. Ble solbrent samtidig med blemmene i munnen smurte på salven og ingen slåssing på meg. 😊
Tusen takk til min mann's tante, som så jeg skulle prøve den.

Harriet

8. august 2017
Har hadd nervesmerter på venstre side av annsikter i 10 år etter et tannlegebesøk. Ble tipset om og prøve Utrulig Salven og var veldig skeptisk, for hvorfor skulle den virke når ikke smertestillende midlet hjalp på mine annfall. Som sakt så prøvde jeg salven og til min store overraskelse så virka det. Smurte på kjeven når jeg kjente at smertene kom, og smertene forsvant. Så takk for tipset og for Salven.

Anne Ristiinná O. Hætta

8. august 2017
Jeg har hatt eksem på hendene i 40 år. Etter at jeg smurte med Utroligsalven i ca. 2 uker, tørket eksemhuden ut, og under den vokste ny frisk hud fram. Jeg kan ikke lovprise denne salven godt nok!

Kari hordvik olsen

2. august 2017
Salven er fin mot kløe, tørr hud og demper kløe etter insektstikk.

Ingrid Evensen

26. juli 2017
Er veldig bra på stikk, hindrer kløe og hevelse

Hans Dahl Ørstavik

17. juli 2017
Positivt overrasket hvor godt den hjelper mot min psoriasis. Har prøvd mange typer behandlinger...men dette er vært den beste. Så nå må jeg kjøpe inn noen store krukker. God sommer.

Karine Aasen Skryten

14. juli 2017
Hei
I skrivende stund er jeg i Hong Kong og fikk tibakeslag av Frossen skulder. Utrolig vondt - måtte holde senga i hele går. Klarte å komme meg opp til to måltider.
Tenkte jeg skulke teste denne salven da - og ba gubben smøre godt medsalve på skulderen og nedover armen.
Lå en stund , men så kom det mye smerter en god stund. Også ble jeg varm - lå å frøys før det pga smerter.
I dag er jeg nesten bra - kjenner litt, men det er mest ubehag! Utrolig - trodde ikke at den ville hjelpe på så kraftig betennelse!

Gerard H. Rost

9. juli 2017
Må innrømme det skjer nesten aldri at jeg lar meg friste til å handle såkalte vidundermidler mot noe som helst. Lærte tidlig at om det høres ut til å være for godt til å være sant, er det oftest bløff. På anbefaling av en gammel sjømann tenkte jeg det må være noe i påstandene hans. Har nå brukt den i 9 måneder mot ganske mange ulike sår, utslett, insektstikk, kløe & alltid med et godt resultat. Salven ER utrolig, iallefall på huden min!  

Terje synnes

9. juli 2017
Har brukt denne salven en god stund nå,,den er for meg helt uunnværlig,,der jeg før drev på med kortisonsalve for og få sår til å gro og sårene kom tilbake rimelig fort,bruker jeg nå denne og sårene dukker opp 3-4 ganger i året mot 1 gang i mnd med kortison

Tone

8. juli 2017
Utroligsalven tar både mollusker og vorter. Smør på med ujevne mellomrom, så blir vortene til sår før de fordufter.

7. juli 2017
Bruker salvene fast. Er utrolig på sår,kutt,eksen og på leppene. Så 🖒 opp. Klarer meg ikke uten denne fantastiske salven.

Kristin

6. juli 2017
Denne salven er bare topp..bruker den på ALT..spesielt på psoriasis, men skrubbsår er den også topp..jeg kan bare ikke gå tom:) tipp topp tommel opp..den leverer for å si det rett ut:)

Anne

4. juli 2017
Jeg var i utgangspunktet veldig skeptisk til Utrolig kremen. Men lot den likevel få en sjangs. Jeg angrer ikke et sekund . UTROLIG er et dekkende ord. Den virker på \"alt\". Jeg har videreanbefalt den til en del andre , som igjen har anbefalt den videre.  Så det har nok blitt noen nye utroligkunder !!

Trond

4. juli 2017
Etter mange år med problemer med føttene som følge av en diabetes 2, kom jeg over dette produktet ved en tilfeldighet. Etter 2 måneder er sprukne hæler og sår føtter en sagablott, og det ser også ut til at sopp på neglene blir borte. Dette produktet står til navnet!!

Anders

2. juli 2017
Det er av en grunn at salven heter Utrolig universalsalve. brukt de på sår som blitt infisert og det hjelpe legningsprosessen mye raskare, fikk et sår under flyttevasken som jeg trodde skulle ta lengre tid og helbrede men denne salven er helt UTROLIG!
Hjemmeside: http://www.stavangerflyttevask.no/

Kristin Vebenstad

30. juni 2017
Utroligsalven fjerner molluskene til sønnen i huset! Legen sier det ikke er noe å gjøre med dem, må bare vente på at det går over, men Utroligsalven tar knekken på dem! Anbefales på det varmeste!

Unni

27. juni 2017
Veldig bra produkt, bruker den til myggstikk, lett eksem, den fungerte helt supert da mitt barnebarn falt i brennesle og fikk fullt av blemmer på begge armene, smurte på utroligsalven og 10 min senere var alt borte. Bruker den også på hunder og hester når dem har sår, eller antydning til mugg på hesten.

Gro-Marit Fjellner

26. juni 2017
Veldig bra produkt!!! Har vært plaget med sår i munn og i nesen, sprekker og såre fingre. Denne hjelper "utrolig nok" 😉

Kari Venke Hagard Bakke

23. juni 2017
Hei, denne salven er super fin! Bruker den på ALT, brannsår, insektsbitt, eksem og munnsår..
Kan ikke klare oss uten 😊

arve nilsen

22. juni 2017
endelig et produkt som holder hva det lover.

Hanne-Marit Krokmo

20. juni 2017
En helt flott salve som vi bruker til alt 😀  sår,solbrenthet, tørre lepper, brystbetennelse , ømme muskler osv. Passer på å ha den med over alt 👍  

Åse Karin

18. juni 2017
Utroligsalven er et produkt jeg ikke kan vere foruten. Jeg bruker den på hard hud på beina, eksem, små vorter og ikke minst og myggstikk og solbrenthet. Brannsår er den effektiv også på.Jeg har også brukt hælbalsamen for tørre hæler, den er super. Har også brukt den på tørre albuer. Takk  for et fantastisk produkt.

Rigmor

17. juni 2017
Har brukt salven i mange år nå, enn helt \"\"utrolig god salve\" på sår, solutslett og øreeksem, kan ikke være den foruten.

Maibrit Gramstad

9. juni 2017
Salven bærer enkelt og greit navnet sitt med rette , den er bare UTROLIG BRA . Ingen over og ingen ved siden. Hjelper mot alt når det gjelder hud. Anbefales på det sterkeste av meg.

Sara

7. juni 2017
Denne produkten er helt utrolig! Jeg har hat eksem i snart 2 år og etter jeg brukte denne kremen så er de helt borte. bruker kremen morgen og kveld!
Hjemmeside: www.majorstuklinikk.no

Kåre

6. juni 2017
SUPER SALVE, hatt mye problem med eksem i ansiktet, kjøpte utroligsalven og tenkte at det skader da ikke å prøve. Etter 2 uker var all eksem borte!!
Hjemmeside: www.bergencontainerutleie.no

Grethe Solberg

22. mai 2017
Ja utrolig salven kan brukes til det meste.:) jeg har brukt den i mange år og kan ikke være uten.
Har alltid en liten krokke i vesken. Nå mot sommeren er den god og ha mot myggstikk og andre stikk. :) Psorit-X Cream er også og anbefale..

Kjersti

11. mai 2017
Utroligsalven . Bærer navnet sitt med rette.
Hjelper mot alt. Klarer meg ikke uten den .

Solbjørg Strandli

10. mai 2017
Har fått en liten krukke av en venninde  og den virket så bra derfor kjøper jeg mer selv.
til min mor og meg selv +en annen venninde som har mye plager

Reidun Svenssen

27. april 2017
Jeg har brukt Utroligsalven i flere år og er veldig godt fornøyd med den. 😊 Har begynt å bruke den største krukken fordi jeg bruker den til alt. 😄 Derfor vil jeg nå prøve den nye Ghost masken. Vil nok bli like fornøyd med den også. ❤ ️
Hjemmeside: http://www.reiduns-cats.com

Randi Borghilde Olsen

26. april 2017
Har nettopp begynt å bruke utrolig salven på eksem, og det hjalp meg masse. For ett supert produkt 😊

Liv Pettersen

26. april 2017
Den virker også veldig bra på fotvorter.
Masser inn et par ganger om dagen.

May

24. april 2017
Har brukt denne salven noen år, den er bare helt Utrolig. har brukt den på eksem, brannskade , solbrent og til og med smørt på gummene til baby som klør i munnen, og diverse annet.

Lilly

16. april 2017
Må alltid ha denne salven tilgjengelig :-) Mannen i huset forsyner seg også, påstår den er helt suveren etter barbering!

Berit

16. april 2017
Helt utrolig !

Mona

10. april 2017
Har brukt denne salven i noen år - på neglebånd, tørre lepper, solflekker, etc. Denne salven hjelper på de meste. Anbefales!

Åse

9. april 2017
Hei. Jeg er meget skeptisk til slike "vidundersalver". Har Palma plantaris, som er en hudlidelse som gir blemmer og sår på føtter og i håndflater. Har vært symptomfri lenge etter behandling for flere år siden. Så fikk jeg et utbrudd på ene foten for ca 3 uker siden. Etter ca 2 uker kom jeg på utroligsalven, som jeg hadde kjøpt for et par år siden etter anbefaling av naboen til sår etc. Har nå brukt salven ei uke, og det er en tydelig forbedring. Hadde jeg kunne lagt med bilde skulle jeg gjort det. Som sagt så er jeg skeptisk, men det virka på dette utslettet.

Mariann Robberstad

9. april 2017
Kjøpte Utrolig Hælbalsam for tørre og spruknæ hæler. Etter kun et par gangers bruk ser hælene allerede mye bedre ut. Jeg er Utrolig imponert, og denne kan virkelig anbefales!

Randi Tønseth

5. april 2017
Det er noen år siden jeg kjøpte 3 bokser utrolig. Den bærer navnet sitt med rette. Jeg har brukt den mye til min tørre hud over alt på kroppen. Det siste året har jeg hatt noen flate vortelignende flekker på en kinnet. Var hos hudlege som fortalte at det eneste var å skjære dem bort men de ville komme igjen for det var et slags virus.Jeg gjorde ikke noe med det da men så begynte jeg å bruke Utroligsalven på den stygge klumpen på kinnet ved siden av munnen. Jeg merket ikke annet enn at den ikke var så hard Og klumpete lenger og fortsatte morgen og kveld med salven. Det har tatt sin tid..
nesten borte etter åtte mnd. og når legen sa at eneste muligheten  var skjære vekk men at det ville komme igjen , er jeg kjempefornøyd med Utrolig...
TIL ALLT 😂

Ivana Pavelin

4. april 2017
Tusen takk for så bra salve! Psoriasisen jeg har hatt ved kneet i 100 år er BORTE! For første gang! Og nå har jeg ikke brukt kremen på det stedet på over ett år, og det er fortsatt borte! Nå bruker jeg kremen til myggstikk, brannsår og gaver.
Takk takk! Denne anbefaler jeg til alle!

Vigdis Enger Myrvang

2. april 2017
Har brukt Utroligsalven ved behov i flere år. Den hjelper på det meste. Vi har også prøvd den på soleksem som mannen min er plaget med og den hjelper. 😃😃👍 Kan trygt anbefale denne og nå har jeg bestilt saltpipen og er veldig spent på om den kan hjelpe. Vært så mye plaget med forkjølelse (bronkitt/ lungebetennelse) i vinter. Hadde jeg ikke vært så imponert over Salven så hadde jeg nok ikke bestilt pipen 😃

Tove Elin Fjeldsaunet

1. april 2017
Jeg fikk anbefalt Utroligsalven for 4-5 år siden en sommer av en tannlege på Frøya i Sør-Tøndelag som solgte den i sin praksis. Jeg hadde betennelse i munnhulen og tannlegen anbefalte å smøre på Utroligsalven på det infiserte stedet. Det hjalp umiddelbart. Etter det har jeg utvidet bruksområde til påsmøring av diverse insektsstikk, ved bleking av pigmentflekker i ansiktet og på hender blant annet. Har også brukt den i nesen ved influensa og kraftig forkjølelse og på brystet ved bronkitt. Jeg utvider hele tiden bruksområde og har en krukke stående hjemme og på hytta.

Karin Ringheim

30. mars 2017
Bruker utroligsalven til mye. Har brukt den på eksem med godt resultat. Munnsår, hemoroider, tørr hud, neglebetennelse. Såre lepper og sår nese ved forkjølelse. Har anbefalt den til venner,bekjente og familie. Veldig fornøyd med den. Må alltid ha den i huset,eller med på tur 👍😀

Bjørn Myrvold

29. mars 2017
Har brukt denne salven i 4 år nå, bruker den mage steder . Primært brukes den på føttene og leggen, den blir massert inn da dette er veldig behagelig. Har fått myke og "nye" føtter. Utmerket til lindring av sår og kutt. Anbefales !

Else Oddny Eriksen

26. mars 2017
Veldig fornøyd med utroligsalven ,god til det meste.

Tone

25. mars 2017
Jer er veldig plaget av tørr hud på hendene om vinteren. Da er det bare Utroligsalven som hjelper. Hjelper på neglene også, samtidig.
Jeg danser endel. Og når bena er ømme og såre etter lange økter, smører jeg inn bena før jeg legger meg. Det lindrer ubehaget, og bena er som nye, dagen etter. Supert produkt som jeg bruker til mye annet, også.

Walter

17. mars 2017
Jeg og min familie bruker utroligsalven til alle plager.  Har brukt den i flere år. Virker så og si på alt, både i munn og på kropp. Veldig fornøyd med resultatet.

Qing

1. mars 2017
Helt utrolig produkt !gutten min slet veldig mye med store munnsår og tørt leppe for lenge lenge siden  .han har vært hos  lege flere ganger og fikk flere kremmer og salver som skulle være til hjelp, ingen av de tingene funket. jeg  fant  utroligsalven på  FB og  har bestilt en lite pakke for å prøve . Etter bare fem dager ble gutten min sin leppene silk myk . Er så utrolig fornøyd med salve . Jeg har bestilt en stor familly pakke i dag .Anbefales virkelig!

Celine

22. februar 2017
Jeg slet veldig mye med store munnsår for en stund siden. Jeg ble henvist til lege flere ganger og fikk flere kremmer og salver som skulle være til hjelp, ingen av de tingene funket. Litt senere foreslo en venninne av meg utroligsalven, og siden har jeg ikke hatt munnsår. Er så utrolig fornøyd med salven og er et must i håndvesken og på badet hjemme. Anbefales virkelig!

Rita

13. februar 2017
Har bestilt to nye krukker salve + saltpipen. Er så fornøyd, spesielt når jeg er tett og smører Utrolig på brystkassen. Smører på om kvelden, og neste morgen har det tunge slimet løsnet. Nå venter jeg spent på saltpipen.

Inger Brøndbo

4. februar 2017
Har brukt Utroligsalven et par år og den bruker jeg til "alt" .Må til enhver tid ha ei krokke stående på badet.

Tina

4. februar 2017
Denne salven er bare helt UTROLIG :) Skjærte meg på jobben på en Torsdag. Fikk salven i posten dagen etter og begynte å smøre på kuttet. Etter 3 dager var det helt borte :) Sliter også med tørre øreganger pga psoriasis og smurte meg 1 gang. Dagen etterpå: borte:) Dette er den nye vidunderet av salve som jeg garantert vil kjøpe mer av :) Avhengig og anbefaler alle jeg kjenner om å prøve denne salven :)

Bamse

31. januar 2017
Har alltid med Utrolig salven på speidertur, og smører den på når noen er uheldige å brenner seg ved bålet (det skjer alltid). Den lindrer umiddelbart og vi hører ikke noe mer om brannskader - Utrolig! Bruker den til såre lepper, sprukken hud, tørr hud, ved stikk, utslett, munnsår - you name it. Kan ikke være den foruten 🤗

alvhild yttergård

27. januar 2017
jeg har god erfaring med utroligsalven. jeg har hatt røde flekker på kroppen og i ansiktet som er blitt mye bedre ved bruk av salven. bruker den også på leppene og dt hjelper godt,
har mange gutte barnebarn som har hatt go hjelp for små kviser og lignende.\'
Anbefales.

Torbjørg Haraldsen

26. januar 2017
Jeg har bestandig vært plaget av en nese som ble rød nesten bestandig, enten i varme, eller kulde og det spratt frem små kviser. Jeg har nå brukt utroligsalven og nesa ble helt bra. Er helt avhengig av den nå og må ha den med på alle reiser.

25. januar 2017
Brukte salven på vår datter som var plaget med molusker ( vortelignende utvekster som forårsakes av et virus). Denne tilstanden kan vare inntil 2 år hos barn. Etter 2 ukers bruk med utroligsalven var alle moluskene borte :)

Mette

18. januar 2017
Skulle ta ut et bakebrett fra ovnen og brant meg på begge hendene. Tommel og langfinger mest. Smurte på Utroligsalven og sviingen forsvant etter noen minutter. Ble likevel tre små vannblemmer hvor bare en sprakk. Likevel ikke noe vondt. Utrolig.

Arne

16. januar 2017
I går skrev jeg at jeg hadde brukt Utroligsalven på hælene mine. Det er feil.
Jeg har brukt Hælbalsam der, men gleder meg til å prøve Utroligsalven 👍

Elisabeth Marie Torsvik

16. januar 2017
Har brukt Utrulig salven i flere år mot tørr hud,lettere psoriasis, myggstikk og bruker den daglig både i ansikt og hender er veldig fornøgd.

Arne

15. januar 2017
Jeg har slitt med tørre og sprukne hæler og ikke minst gnagsår.
Etter at jeg har brukt Utroligsalven, så har dette bedret seg betraktelig, og har ikke hatt gnagsår etterpå 😃
Fibrom-X har hjulpet godt i mot vond rygg og skulder 👍

turid

8. januar 2017
Jeg har brukt Utrolig på alle mine \"vondter\", resutaltet er som sagt utrolig, smerter, kløe forsvinner så og si øyeblikklig. Anbefales på det varmeste

Ann Magritt Strand

7. januar 2017
Jeg var i starten veldig skeptisk til denne salven, men ettersom en pasient jeg jobber med sverger til dette produktet, samt svigermor, måtte jeg kjøpe den minste boksen 15ml for å teste. Jeg har i over 10 år hatt tørr hud på en neglerot på en finger. Brukte UTROLIGsalven og etter bare 3 dager med påføring morgen og kveld, er den tørre hudbiten nesten BORTE!! Har også hatt begynnende infeksjon i en visdomstann, har brukt salven på tannkjøttet rundt morgen og kveld og irritasjonen i området har avtatt. Bruker også salven på leppene og helene. Den er helt fantastisk! Lukter godt gjør den også :) Veldig fornøyd! Har allerede kjøpt opp så jeg har mer på lager utover vinteren! :)

Belit Victoria Karlsen

3. januar 2017
Var litt skeptisk da jeg så den på reklame,men ble Veldig POSTIVT overrasket :D
Har vondt i kærne,og spurte på (det står jo kan brukes over alt)-
den Virket bedre enn Ibux gel,o.l,samme med fuktighetskrem-Super :)
Kjøpte to store,og fikk med to små på 15 mli Nyttårskampanje
-så her blir det gaver :D  
ANBEFALES PÅ DET VARMESTE !!

Ragna Sælen

30. desember 2016
Jeg bruker utroligsalven til alle plager.  Har brukt den i flere år.  Den blir gitt som gave fra meg til
mange.  Anbefaler den .

Ingerid

29. desember 2016
Begynte å bli forkjølet i går kveld,hostet en del og var snufsete og hadde nasallyd når jeg snakket. Før jeg gikk til sengs,så smurte jeg Utrolig salven på hals og brystkasse. Svettet en del i natt og vipps så er jeg mye
bedre i dag,ikke tett i brystet eller snufsete,somjeg var i
går.Helt UTROLIG!!!


Mille Berit Aag

28. desember 2016
Nå har jeg hørt så mye bra om denne salven at jeg bestiller den!

Heidi Hodgson

12. desember 2016
Jeg lider av atopisk eksem og fikk en liten prøveboks av min niese :) Det er jeg veldig glad for. Nå har jeg bestilt en større boks fordi mannen min bruker den på sine hender (han jobber på lager og blir veldig tørr og sår på hendene) Han elsker dessuten duften av salven :)

Knut Tore Engblom

11. desember 2016
Jeg er ikke betalt av Nesco for å skrive denne melding. Når det gjelder Psorit-X er denne shampoo helt \"utrolig\" mot små sår i hodebund. Denne kan anbefales på det sterkeste. Desuten er det en kjempeservice, å meget rask levering.

Sidsel Mørk

10. desember 2016
Jeg har brukt Utroligsalven i flere år og har ved bestilling benyttet meg av kampanjer hvor det ofte er en lite boks ekstra. De er blitt gitt bort, tatt med på hytta eller på reiser osv. veldig praktisk! I den senere tid har jeg brukt hudkremen AplussB. Den var overraskende behagelig å bruke både dag og natt. Dessuten har den en doserings-dyse som gjør at ikke noe går til spille; det er praktisk!!

Rikke Bjørk

9. desember 2016
Denne salven var rett og slett utrolig. Jeg syns de burde skiftet navn for det høres så useriøst ut.
MEN de holder det de lover og mer til. Jeg har vært plaget med sprekker i munnvikene og tørre lepper pga sykdom i mange år, og denne er det eneste som hjelper. Jeg har også prøvd den på skrubbsår osv bare for å være vanskelig, og det ser ut til at de også gror fortere.
Som generell antirynkekrem rundt munn (kanskje øyne også?) vet jeg ikke, men jeg er iallefall storfornøyd tross min store skepsis i utgangspunktet.
Rett og slett UTROLIG.

Kari Gunnerud

8. desember 2016
Denne salven burde finnes i alle hjem. Jeg har brukt den på brannsår, sår i munnen og insektsstikk. Den fungerer like godt på alt. Har den alltid i skapet og med meg når jeg er ute og reiser.

Kirsten Schjerven

7. desember 2016
Jeg bruker den på alle sår med god virkning.  Fikk en stikke under neglen, det verket, fylte kremen under neglen og neste morgen var smerten borte.
Har bestilt til hele familien til jul, alle bør ha denne salven på badet.

Rolf Einar Hansen

5. desember 2016
Jeg har psoarasis og andre utslett og jeg kan ikke være foruten Utroligsalven. Jeg bruker i tillegg Psorit-Xcream. Min datter kjøper dette for meg og jeg er utrolig takknemlig for endelig funnet noe som virker og som ikke har mange bivirkninger som andre salver jeg har brukt.
UTROLIG salven bruker jeg til alt fra moscito/myggbitt, sår og vannblemmer ol. Leser at andre har samme erfaring og derfor gir jeg terningkast 6.
Hjemmeside: rolfeinar.hanssen@gmail.com

Betzy Naper

4. desember 2016
Bestiller" Utrolig universalsalve" på nytt i dag.
Er svært fornøyd med produktet og må alltid ha
en krukke for hånden !

Maylen

4. desember 2016
Brant meg i håndflaten igår og smurte på denne 4 ganger og hele brann såret borte . Ikke ett eneste spor igjen

Harriet

4. desember 2016
Har brukt den på munnsår og den fungerer kjempebra. Også mot leggkrampe 🖒

Berit Opstad

3. desember 2016
Vil bare takke for denne flotte salven. Jeg er levertransplantert og skal ikke ha kremer med kortison. Da jeg har psoriasis på armene, disse flakker om vinteren og høst når jeg ikke får sol på kroppen. Etter ei uke med denne salven er huden mye bedre. Viste hudlegen min resultatet og vi er begge fornøyd. Jeg har også brykt den på kløe jeg har på armene, dette er p.grunn av medisinene. Men salva hjelper på klør. Til og med i ansiktet bruker jeg den. Bare gode ord til dere for denne salven. Og jeg har prøvd en del salver.
En fortsatt fin før juletid til dere alle 😊🎄🎅🏻

Hallgjerd Sørensen

28. november 2016
Veldig bra salve som er anvendelig for mange plager, også vonde ledd.

Guri Vaaje

26. november 2016
Jeg brant meg på en stekeplate- jeg hørte det freste.....
Første tanke: kaldt vann
Andre tanke : Utroligsalven.
Heldigvis vant andre tanke.. Helt utrolig! Smerten var der - ja -  men det ble ikke blemme engang. Dette hadde jeg aldri trodd!

Stine j s

20. november 2016
Jeg bruker utrolig salven på alt fra sår i munnen , og under føttene , til såre poter på hundene .  Kjempe fornøyd .

Mette Syverstad

17. november 2016
Jeg har brukt utrolig salven i mange år, og den hjelper mot alt ! Smør på hvis du er forkjølet i halsområdet, stive knær, til å med håret blir blankere hvis du blander litt salve ut i en skvett med vann !!! Nå er jeg snart tom , så bestillingen er unna gjort føre julen setter inn . Ønsker dere alle en riktig fredfylt julehelg og et godt nytt år , ( på forskudd ). Nå går dagene fort til jul <3. Med vennlig hilsen Mette

Tove

15. november 2016
Jeg har brukt saltpipen i flere år nå. Den er rett og slett utrolig! Jeg mangler en bihul, bruker saltskylling og nesespray på resept hver dag. Jeg sluttet å røyke for noen år siden, og ble veldig slimete enn jeg normalt var. Jeg kjøpte da saltpipen og jammen hjalp det på slimet. Bruker saltpipen enda, og blir å fortsette med den. Anbefales om du plages med bihulebetennelse.

Ina Braadland Flugstad

14. november 2016
Hælbalsam mot tørr og sprukne hud er jeg veldig fornøyd med og har nå kjøpt 3 til å gi i julegave til 3 damer som ofte har tørr hardt hud på føttene:)

Jorun Johansen

10. november 2016
Jeg sliter med polyartrose spesielt er føttene blitt plagsomme.  Det hjelper på smertene å smøre mine undersåtter med \"Utroligsalven\".  Den kurerer jo ikke men lindrer.  Den egner seg også som håndkrem da jeg sliter med svært tørre hender.  Salven hjelper også et av mine barnebarn som plages med munnsår i munnvikene.  Hun erfarer at hvis hun ikke bruker salven kommer munnsårene fort tilbake.

Bente L.

2. november 2016
Kan ikke få rost denne Utrolig salven nok. Den er bare Utrolig :-) Det skjer ikke at jeg går tom for den, den er fin nesten til alt mulig. Anbefaler alle til å ha en krukke hjemme.

Jorunn Prusik

26. oktober 2016
Kan ikke gå tom for Utroligsalven. Den bruker jeg til mine tørre sprukne fingertupper (spes i kulda)  At den også er så effektiv på sår, brannskade osv. gjør den til et must i hjemmet. Har en mor med Sjøgrens Syndrom,-- som gir ekstremt tørre slimhinner. Hun bruker den på tunga og i ganen, og føler at alt annet som er i salg for munntørrhet ikke hjelper overhodet. Utrolg er det som har hjulpet henne best hittil. Hurra!!

Jan-Erik Helsttøm Olsen

20. oktober 2016
Jeg har nu brukt Utroligsalven noen måneder. Jeg fikk en mengde vorter rundt halsen. Nå viser det seg at salven hjelper mot diss vortene og er PR idag nesten borte.

Lizzi Hansen

16. oktober 2016
Ja den er uunnværlig  ! Har fibromyalgi  ☺ ️Lindre med en gang ☺ ;️har gitt bort flere 😀Og nu har jeg ikke noen selv 😊 Derfor har jeg bestilt nu .  Den kommer fort ret i postkassen 😀Fin for krampe i leggen 😀

Brit

14. oktober 2016
Har brukt Utroligsalva i flere år, er veldig fornøyd med rask levering rett i postkassa.
Jeg bruker den til alt mulig, fra lebepomade til alle slags vondter (er revmatiker). Har en fin erfaring med et tøft vepsestikk i Syden hvor brodden ble sittenoe igjen. Det hovnet veldig opp, men salva gjorde susen, smurte på med gjeve mellomrom, vurderte legebesøk, men det roet seg etter hvert. Kjempefin som sårsalve,brannsalve etc. Bra mot myggstikk, den liker ikke lukta. Forebyggende for bihulebetennelse, smører opp i nesebor hver kveld.

Sissel skauge

14. oktober 2016
Har brukt utrolige salven for alt fra ømme muskler,myggstikk til baby med ømme gummer .

Tiina

14. oktober 2016
Kjøpte saltpipen å merker virkelig bedring i pusten. Har hadt astma i 15 år å dette er en god og naturlig suplimang til medisinene.

Anette

14. oktober 2016
Fantastiske produkter som funker UTROLIG godt.  Gleder meg til å prøve fuktighetskremer og pel off masken jeg nettopp kjøpte . Utrolig salven funker også veeeldig bra på munnsår og småsår og alt mulig annet . Hæl kremen er også UTROLIG

Ruth-Evy Mo

13. oktober 2016
Har prøvd UTROLIG Universalsalve, og den funket med en eneste gang, på "sopp", i mummen. Da jeg fikk sår i munnvikene av dette, smurte jeg på salven, og på 1 dag, var det stor forandring. Neste dag borte. Virkelig:  "UTROLIG". Denne salven kan jeg virkelig anbefale!

Christiane

13. oktober 2016
Min sønn får hver høst/vinter ekstremt tørre hender, på grensen til eksem og sår - samt utslett rundt munnen. Det siste særlig da han var i barnehagealder. Det som desidert har fungert best på dette er Utroligsalven.

sheila zingara

4. oktober 2016
Hele familien bruker det fantastisk produkt.
Hjemmeside: www.utroligsalven.no

Evelyn Berntsen

1. oktober 2016
Vi har brukt mye av Utroligsalven. Og vi syntes det er en kjempegod salve.

Tiril Marie Vikje Tokerud

1. oktober 2016
Denne utrolig salven er min liv redder! Jeg har regulering og sliter veldig med vondt i tenna da jeg har stramma, mamma kom hjem med denne og jeg trodde ikke på hun, men etter jeg prøvde den den gang har jeg vært AVHENGIG av den!!😍 Har også i det siste begynt å bruke den på kviser og fy søren som det funker!!😍👌🏼
Hjemmeside: Makeupbytokerud

Sofia Hammer

25. september 2016
Utroligsalven er min tilflukt når ledd og muskel sårhet melder seg. Den er også ypperlig i fotpleie. Etter to års bruk kan jeg ikke være foruten.
Sofia Hammer

Anonym

20. september 2016
Jeg er ei gammel dame på vel 81 år.  Noen av plagene som kan oppstå i en slik alder er plager med underlivet (bl.a. tynne, såre slimhinner.) Er du i samme situasjon? Prøv Utroligsalven og du "blir som ny!"  
Jeg har fått lov å være anonym iflg. en telefonsamtale med en konsulent hos dere.

Sigrunn

19. september 2016
Eg har brukt denne salven i 2 år i perioder . Er plaga med ømme stive muskler i beina . Har en jobb hvor eg står mye og går mye
Da er det godt å komme heim å kunne massere beina med denne utrolig gode salven. Har også anbefalt og brukt den på andre fam medlemmer. Og denne funker veldig godt. ☺☺☺

Elisabeth Sandbakken

16. september 2016
Har brukt Utrolig i flere år og er blitt avhengi av den. Har brukt forskjellige salver mot eksem på en fot men da jeg smurte Utrolig på to ganger PR dag, ble det helt bra. Bruker også den når et forkjølelses-sår er på gang og det forsvinner! Nå skal jeg prøve ut Fimbrom-X Cream på ømme og vonde ledd. Håper det vil hjelpe. Denne har jeg god erfaring med.

Rigmor Marie Hage

15. september 2016
Jeg har selv brukt Utrolig salve i flere år og kan ikke unnvære den. Den er god til det meste. Jeg har gitt den til min datter og min dattersønn og nå i dag har jeg bestlt den til min datterdatter. Hun har plager jeg er sikker på vil bli bedre for hun har fått prøve min salve og det har vist bedring med stiv nakke, muskelsmerter osv.

Mette Syverstad

12. september 2016
Denne har jeg brukt i mange år, og vil ikke være den for uten . Bruker den til alt mulig <3. Nå skal jeg reise til Florida,vidre på cruise , og derfor må jeg også ha den med i kofferten. Den hjelper for alt <3. HELT UTROLIG FANTASTISK.

Gunvor M Olsen

29. august 2016
Den er like UTROLIG som navnet!!!    Har god erfaring med denne salve!! :-) :-)

Lillian

29. august 2016
Jeg ble anbefalt denne til min datter da hun fikk tenner fungerte kjempe bra. Hun ble roligere og sovnet lettere. Jeg har brukt salven på ømme nakkemuskler. Godt produkt som er verd å prøve:)

Tor Arne Dahl

26. august 2016
Har prøvd salven før å var godt fornøyd med den. Er spent på å prøve hælsalven nå.

Mariann Sannerud Moen

26. august 2016
Jeg har blitt helt avhengig av Utroligsalven.Den er SUPER :)

Ingeborg Nårstad

24. august 2016
Har brukt salven ganske lenge, den er fin for mange ting, så som små kviser, munnsår og mere, har også kjøpt saltpipen og den virker noe på min dårlige pust så jeg er fornøyd med produktene, kan anbefales.

Eva Brox

23. august 2016
Bestiller for første gang noen produkter, er plaget med eksem og sprukken hud og er spent på å teste disse som jeg har hørt så mye positivt om.

Inger Marie Erklev

21. august 2016
Jeg har vært plaget med eksem under beina (kløe og spukket hud) Har brukt utrolig salve morgen og kveld i 3 uker. Nå er det nesten vekke. Veldig fornøyd.

Liv Bodil Skjervik

17. august 2016
Fantastiske produkter som funker UTROLIG godt.  Gleder meg til å prøve fuktighetskremer og pel off masken jeg nettopp kjøpte . Utrolig salven funker også veeeldig bra på munnsår og småsår og alt mulig annet . Hæl kremen er også UTROLIG

Laila Kjernaas

17. august 2016
Jeg er veldig  fornøyd

Sabine Storebø

12. august 2016
Jeg er veldig fornøyd med hælbalsamen, mindre sprukne hæler etter at jeg startet med salven, så da har jeg bestilt en ny.

Hildegunn Thise

12. august 2016
Mitt barnebarn har slitt med kløende utslett på baksiden av låret i flere år, ingen hudleger har funnet ut hva det er og heller ikke kunne gitt tilfredsstillende medisin. Begynte å bruke UTROLIG og etter en måneds tid ble det bedre. Nå har det vært helt borte i flere måneder, helt UTROLIG!
Svigerdatteren min var plaget med eksem på føttene, helt borte!
Jeg var plaget med sår og kløe i hodebunnen, -også helt borte!

Kitt Norvoll Røysland

10. august 2016
Jeg oppdaget i dag at jeg holder på å gå tom for Utroligsalven og holdt på å få panikk da jeg er avhengig av at jeg har den i hus fordi jeg må bruke den hver dag. Så nå har jeg bestilt ny forsyning og håper det jeg har igjen holder til den nye forsyningen kommer. Heldigvis er det rask levering på bestillingene.

Rigmor Marie Hage

10. august 2016
Heri. Jeg har brukt Utroligsalven i flere år og kan underskrive alt som blir sagt om den. Noe nytt har jeg å tilføye. Når man kommer opp i en viss alder og bruker blodfortynnende medisin, får man lett stgge blåmerker. Jeg fikk et godt synlig på armen og smurte på salven noen dager og plutselig var  blåmerket borte. Det samme gjelder for brune aldersflekker på håndbaken og i ansiktet. De blekner betraktelig etter en stunds bruk.
Ellers er dette en helt utrolig salve som mine venner har kjøpt  nå også !

Tove

10. august 2016
Akkurat kjøpt salven for første gang. Så blir spennende.

Johan Pedersen

9. august 2016
Jeg har brukt Utrolig en stund og den lever opp til navnet. Jeg har inntrykk av at den lindrer alt, uansett. Jeg hadde vorter, men disse forsvant ganske raskt. Jeg har hatt brannsår og det utrolige var at brannsåret ble leget veldig raskt med perfekt resultat. Jeg har brukt det til gnagsår og den har vært effektiv med rask groing. Jeg har brukt den i munn ved sår tannkjøtt og med direkte bittsår, da er Utrolig god å ha.Mitt barnebarn hadde en klemskade i fingeren, som kan gjøre veldig vondt, men straks jeg smurte på utrolig og den lindret smertene og gjorde også at han ikke fikk blåfinger. Jeg anbefaler UTROLIG på det varmeste.

Anita Warlo

8. august 2016
Jeg har hatt alvorlig psoriasis under føttene i maaange år, uten å ha funnet noe som lindrer/hjelper. I vår begynte jeg å smøre Utrolig på føttene hver dag, og sakte men sikkert ble huden finere og finere. Nå er ALL psoriasis borte! Det er helt Utrolig, i dobbelt forstand! En annen bonus er at salven også hjelper mot fotsvette. Jeg kommer aldri til å slutte å bruke den. :-)

Herdi Håvardsen

2. august 2016
Jeg bruker daglig utrolige salven, 3 dager i uka bruker jeg shampooen, kan ikke være dem foruten...
Fribom-x er helt unik for ømme muskler...
Jeg og min familie bruker produktene til måner formål..

Wenche Sørby

2. august 2016
Veldig plaga med vannblemmer under føttene, særlig på sommeren. La på tykt lag med salve på  blemma og så bandasje over natta, gjorde dette i 2 netter, helt fin. Heter utrolig og det er den:-)

Reidun Svenssen

29. juli 2016
Har brukt salven lenge til alt mulig og har også anbefalt den til mange av mine venner som også bruker den til alt og som er godt fornøyd.  Fint at det er så enkelt å bestille hos dere og at dere har kort leveringstid.

Aid Johansen

28. juli 2016
Hei jeg har brukt Utrolig salve i mange år.har brukt dem på kvitsår i munnen å det funker.hele familien bruker den å e kjempefornøyd ❤

Sølvi

28. juli 2016
Utroligsalven er helt utrolig. Etter en uke med vond og verkende skulder,tenkte jeg at hvorfor ikke prøve den salven først,føre jeg går til legen. Og vips: etter tre dager med smøring av skulder morgen og kveld,så er smertene borte.  Maken til salve skal en lete lenge etter. Kan brukes til det meste. Nå kan jeg bruke armen som før igjen.

Martin Strand

28. juli 2016
Jeg har brukt denne utrolig salven lenge,mot munnsår,ømme muskler,uren hud,irritert hud,og i de siste mot aldersflekker med godt resultat ! Jeg vil på de sterkeste anbefale andre som er i tvil om alle fall prøve produktet.

Sigrid

27. juli 2016
Et utrolig navn som "legger listen høyt" for å få fornøyde kunder.
Først utrolig rask levering.
Så en utrolig god erfaring ved bruk på ømme muskler og hud på bena.
Gleder meg til nye bruksområder og nye erfaringer.

Heidi

22. juli 2016
Er sterkt plaget av atopisk eksem og har, dessverre, i altfor mange år brukt kortisonsalver for å "lindre" eksemen i perioder. Huden min er alltid full av kløende eksem og den har blitt veldig tynn. Moren min gav meg Utroligsalven og jeg må virkelig si at den lindrer kløen, den gjør huden mindre rød og irritert og den holder huden myk. Dessverre har jeg til dags dato ikke funnet en mirakel kur for min kroniske IKKE-allergiske atopiske eksem, men jeg er veldig glad for å ha prøvd UTROLIG for den er det første produktet som virkelig har hjulpet! Hva med å lage en hudkrem??

Dagfrid Bakken

20. juli 2016
Da gikk det på stumpene i krukkene med utroligsalve både her og der, så nå er nye bestilt. For dette er noe jeg må ha på hytta, hjemme, ferieleiligheten i Tyrkia og i veska. Veldig fornøyd kunde.

Michael Bentsen

18. juli 2016
Var voldsomt med damer som har skrevet her... ;)
Ikke noe galt i det, men da lurer jeg på om vi mannfolk er for feige til å innrømme at vi av og til har bruk for litt hudhjelp?
Er nok der selv, og måtte prakkes på denne av min søster etter at hun hadde sett psoriasisen min på knærne.
Og det kan jeg garantere for at jeg ikke angrer på, det klør mye mindre og det myker opp "skorpen" på "såret" så mye at det er bare å gå i dusjen og dusje det av.
Og da er psoriasis området på kneet like mykt som en barnerumpe.
Kan på det varmeste anbefale UTROLIG salven. Og ikke minst er den meget drøy.
Har vel hatt min 50ml like i underkant av et år, men med mer hyppig bruk ville jeg kansje vært oppe i 2 x 50ml i året.
Takk for et flott produkt! :D

Mvh
Michael Bentsen

mari langleite barrusten

18. juli 2016
Har anbefalt Utroligsalven til foreldre på helsestasjonen, og slekt og venner. Suveren mot turr og kløande hud, lett eksem osv.

Lisbeth Danielsen

14. juli 2016
Det siste jeg har prøvd ut er å bruke Utrolig i håret. Håret blir mykt, blankt og krøllene kommer så fint fram. Så det er utrolig hva Utrolig kan brukes til.

Åse Karin Myklebust

12. juli 2016
Dette er et fantastisk produkt, har brukte det i mange år på vorter, forvorter, eksem, tørr hud, og veit ikke hva mer. Har kjøpt produktet for tørre hæler men det har eg ikke årøvd enda, men det skal prøves på min mann som ikke liker å gå til forpleie. Takk for en vidunderlig produkt.

Unn-Rose

7. juli 2016
Foreldre på helsestasjonen forteller at Utroligsalven har hjulpet dem selv og barna med plager som lett eksem, insektsstikk/kløe, lett solbrenthet, mollusker, munnsår m.m. Jeg selv bruker den også mye. Helt uunnværlig på ferie. I stedet for å kjøpe mange ulike kremer/salver holder det lenge med denne.

else marie skaar

1. juli 2016
hei jeg har kjøpt salven i dag,har vært tom en stund nå.så jeg ser på huden min at jeg ikke har brukt den på en stund.er plaget med arr i ansikte,på grunn av sjeneren hår på haken.og når jeg bruker den utrolige salven der dagelig roer alt seg ned.så nå gleder jeg meg til den kommer i posten ;)fantastisk......
Hjemmeside: utrolige salven;)

Margit

1. juli 2016
Har brukt utroligsalven i noen år og bruker den hver dag. Den hjelper mot tørr hud, smører inn både hender og ansikt før jeg legger meg. Plages av tørr hud og er mye bedre. Sinnarynken i pannen og små rynker rundt munnen er nesten borte. Har brukt mange andre kremer, men det er denne som er mest effektiv.

Brit S. Aarhus Skjærstad

30. juni 2016
Utrolig salven bærer navnet med rette. Bruker den på tørre partier i huden, kviser, brannsår, tørre lepper, m.m. Jeg er også veldig fornøyd med hælbalsamen. Har hatt problemer med hard og tørr hud på hælene. Nå er hælene blitt mye bedre ved bruk av balsamen.

Berit

30. juni 2016
Hælbalsamen er det beste som har skjedd for beina mine :) Har slitt med beina mine i mange år og endelig er det noe som kan hjelpe :) Har Psoriasis og sprekker masse på hele beina . Får salver på blå resept og har prøvd alt de har . Denne salven er det som måtte til :) Nå kan også jeg gå barbeint om sommeren :) Takk .

Vigdis Olås

29. juni 2016
Brukte Utroligsalven på solskader på brystet, som var blitt svært rynkete og flekkete etter flere ganger med solbrenthet. Etter to dager så jeg utrolig bra resultat!

Kristin Karlsen

29. juni 2016
Jeg har slitt med acne-utbrudd på ryggen i flere måneder, noe jeg har tatt veldig sterkt medisin for. Denne medisinen funker ikke på meg så jeg begynte å smøre med utroligsalven morgen og kveld. Ryggen er blitt mye bedre og acnene er blitt mindre. Forhåpentligvis er de snart helt borte. I tillegg prøvde jeg å smøre på bikinilinjen etter barbering. Det var helt fantastisk!! Jeg unngikk å bli nuppete og rød i huden dagen etter og det ble heller ingen kløe når håret vokste ut igjen. Perfekt!!

Lill kristensen flekkefjord

29. juni 2016
Denna salva passe utmerka d navne den he fått. For o e UTROLIG!!!!!KAN BRUGAS T ALLT

marit voldbakken

28. juni 2016
Jeg har psoriasis i hodebunnen og bruker psorit Shampo som er det eneste som gir lindring. Slipper å bruke cortison. Herlig!! Anbefaler også salven mot sprukne hæler, fikk prøve den av en venninne, og nå har jeg bestilt den.

Turi Slaatten

28. juni 2016
Har hatt, og brukt, Utrolig-salven i flere år!  Kjøpt både på nett og i butikk! Fantastisk produkt!

Heidi Løsseth

25. juni 2016
Jeg har blitt helt avhengig av Utroligsalven.

Else eriksen

23. juni 2016
Veldig fornøyd ❤ ️

Monika

23. juni 2016
Jeg er superfornøyd med utrolig salven. Anbefales på det sterkeste. Tommel opp! :-)

Tor-Anders Tunge

22. juni 2016
Dette er "Min salve". Den kan brukes til alt.
Jeg har brukt den i mange år. Derfor må jeg
alltid ha er krukke på lager. En i huset en i
bobilen og ellers der jeg ferdes.
Det er UTROLIG.

Ingvill Larsen

20. juni 2016
Denne salven er som navnet,Utrolig.Jeg bruker den til "alt"Kan ikke unnvære den så jeg må passe på å ha rikelig .Må bare prøves.

Heidi Aronsen Storheil

19. juni 2016
Dennje salva e bærre fantastisk 😆 Har en bordercollie gutt på snart 8 mnd.Ætter ei hælg på hyttja fikk han en øyeinfeksjon..Han klødde sånn at alt av pæls bei borte å hån såg ittje ut..Tok han tel dyrlægen,dær vi fikk antibiotita og vi måtte ut me 1000; kr..de vesst ittje ka da kunnje være,mæn vi mått jo gå kuren ut..Nero blei bærre værre,øyet randt og han klødde se tel blods...E tok da salva fatt...Da gikk 3 daga me salvekur...vipps borte 😊 😊 😊  No har Nero begynntj å få pæls telbake. E annbefale dennje på da stærkaste! Har denj med overaltj.Bruka denj på ongan og på dyran.. Mvh.Heidi A Storheil

Ellen

15. juni 2016
Helt utrolig... Har hatt eksem på venstre leggbein i flere år, smurt med alt av salver og kremer. Klødd meg til blods hver kveld. Etter å ha påført den utrolige salven 2 ganger var det borte . Dette er 1 år siden og det har ikke kommet igjen 👍

Mona Elisabeth Andersen

14. juni 2016
Er veldig fonøyd med denne utrolig universalsalven. skal bli spennende og prøve denne nye.
Takk for at dere er til :)
Hjemmeside: facebook

Lise Stenberg

14. juni 2016
Jeg startet med å være veldig skeptisk til denne salven, faktisk mest på grunn av navnet. Det er litt sånn at ingen ting kan være SÅ "utrolig", men jeg tok feil! For  denne salven er nå med oss overalt. Er det noe som må smøres pga insektsbitt, brennesle utslett eller tørre lepper, så bruker vi denne salven.  Vi har brukt den på tannkjøtt som er hovent og rødt, sår som ikke vil gro og utslett. Den fungerer til det meste. ☺

Torunn

13. juni 2016
en utrolig gode salve . kan jo brukes til alt , har nettopp begynt å bruke den ,

Jannicke Reitan Karlsrud

10. juni 2016
Vi har brukt Utroligsalven i et par år nå og du finner ikke bedre salve. Grunnen til at vi begynte å kjøpe denne var fordi vår datter som da var 6 år fikk
Diabetes 1. Ettersom hun stikker seg flere ganger om dagen i fingrene og må skyte inn insulinpumpe flere ganger i uken får hun mye sår. Da er denne salven helt fantastisk. Sårene gror og jenta bare elsker den. Ellers så bruker vi den på vorter, sprukne hæler, brannsår, gnagsår, eksem, sår i munne, stiv nakke, sår tiss/rumpe, ja, den kan brukes til alt. Begynner jeg å få vondt i halsen smører jeg tungen og ganen og svelger litt. Da får den virke om natten og jeg er helt fin i halsen om morgen.  Denne har blitt en favoritt både til min familie, min svigerfamilie, venner og kollegaer. Genialt at den kommer i krukker i flere størrelser så vi kan ha stor hjemme og de små i veskene.  Anbefaler alle å prøve den. Den er bare helt utrolig.

Tone

9. juni 2016
Har bare positive erfaringer med utrolige salven. Den fungerer på alle områder som er opplyst om. Har alltid den lille med meg bruker på myggstikk, sårelepper og solbrenthet. Anbefales på det sterkeste!!

Rita

8. juni 2016
Jeg har mellom karsvaskulitt som lager store sår i huden brukt alt av kortison salver og kremer men de hjelper ikke mye. Ble tipset om salver utrolig og brukt den i noen uker å er helt fin, får jeg sår smører jeg med engang så blir de borte etter noen dager. Tusen takk Hege for tipset!

Ragnhild Stallvik

7. juni 2016
Utroligsalven gjør ikke skam på sitt navn, den er UTROLIG!!! Har betennelse i huden forskjellige steder på kroppen og når jeg smører på er utslettet borte på "no time"! Likedan har jeg kløe, eksem? i ørene. Litt utroligsalve på q-tips, så vips er kløen og tørrheten borte! Utroligsalven universal anbefales på det sterkeste. Skal nå prøve den mot leddsmerter. Spennende!

Heidi Myrskog Aslaksen

3. juni 2016
Har brukt salven i 4 dager mot psoriasis, og den er bare utrolig effektiv.

31. mai 2016
Jeg er veldig fornøyd med Utrolig,den brukes til alt , brannsår ,tørr hud,sprekker i huden på hendene,såre lepper,kløe osv osv...

Lillian Voll

29. mai 2016
Jeg bruker denne salven ved muskelsmerter i ansiktet spes v migrene. UTROLIG god for muskelsmerter i rygg/hofte og urolige ben om natten også. Står opp og smører -> smertene blir borte.
Jeg bruker denne UTROLIGE salven til og med på mine hender og føtter- der jeg får  kløende hud som sprekker.  Denne må jeg alltid ha for hånden!

Kjersti

29. mai 2016
Kan ikke unnvære Utrolige kremen

Astrid Grimstad

29. mai 2016
Nå har jeg nettopp bestilt "Utrolig" og så den nye som gjør oss god som ny. Det blir sendt til min kjære niese i Bergen, jeg bor i Danmark og vi skal betale en klekkelig toll. Det er en grunn til at jeg snor meg som en makk for å få "min krem" - den er bare et vidundermiddel til alt mulig. Så snart er det ferie og Norgestur og UTROLIG!

Ann-Mari Fossheim

27. mai 2016
Denne Salven er helt Utrolig.Jeg har funnet ut at den egner seg veldig godt til Tannkjøttproblemmer,det har jeg vært mye plaget med,har på utrolig på en q-tips,å smøre der tannkjøttet er vondt noen dager,å borte ble det.Fint på soleksem,sår rundt nesen,ja,nei,den kan alså brukest mot det meste :-)

Dorit Midthun

24. mai 2016
En fantastisk salve har rett navn, den er bare helt utrolig, har brukt den på atopisk eksem,sår i munnen, brannsår, hjelper på alt👏👏 Merker stor forskjell etter en dag eller to, hipp hurra for Utroligsalven.

Herdis Håvardsen

21. mai 2016
En helt fantastisk salve, tar bort sår i munn, utslett og pigment flekker. 😀
Endelig noe som virker😃

Åsill Jørgensen

19. mai 2016
Jeg er storfornøyd med denne salven. Vi kaller den "vekk i morgen" salven. Den holder hva den lover og vi kan ikke være den foruten.

Anita Seemann

18. mai 2016
Er blitt helt avhengig av denne kremen. Barna mine elsker den og vi bruker den til alt, fra tørre lepper, tørre hudområder, solbrenthet, sår  og eksem. Blir det tomt, må vi bestille raskt mer.

Torgunn Johansen

16. mai 2016
Utroligsalven er virkelig bare helt utrolig,brukte den på en begynnende tannbyll og etter bare noen timer forsvant verken,bruker den også på tørre føtter,og den funka på det også,så den er blitt uuværlig for meg. Bare og prøv den:)

Mariann Sannerud Moen

15. mai 2016
Jeg skåldet hånden min,og kjøpte spesialbandasje for brannsår,uten at det hjalp stort,men så tok jeg på Utroligsalve,og etter noen få dager ble hånden så godt som ny.Helt utrolig :)

Toril Brøther

13. mai 2016
Utroligsalven går unna. Alle som prøver den her vil ha mer.
Jeg har også oppdaget  at psoriasskremen fungerer bra på meg.
Og nå skal jeg prøve hudkremen. Det skal bli spennende.

Anne-Grete Nordal

12. mai 2016
Dette er en flott salve. brukes på det meste.

Matilde

6. mai 2016
Fantastisk salve, kan anbefales på det varmeste!
Hjemmeside: xn--trefrkner-p8a.no

inger Johansen

3. mai 2016
Har brukt UTROLIG på Helvetesild, og det fungerer, men salven må brukes så snart sykdommen (utslettet) bryter ut. Smør på 3 gr. pr. dag, etter 3-4 dager er det borte. Jeg får Helvetesild med jevne mellomrom, mao UTROLIG fjerner den ikke, men jeg holder den i sjakk med denne salven. HELT UTROLIG...

audun tømmerås

1. mai 2016
Til sår og rød hud er salven bare utrolig !

Hege TK

30. april 2016
Har hatt utroligsalven med meg som fast følge på utenlandsreiser i alle år, nå er det tomt og ny bestilling lagt inn. Den hjelper som lindring mot spesielt soleksem, tørre sprukne lepper, insektsstikk og munnsår. Har også brukt den på eksem i hodebunnen, solbrent hud, brannsår, og andre typer sår/rifter som sårsalve med svært godt resultat ang. groing og sårheling.

29. april 2016
Hei jeg er veldig fornøyd med utrolig og har anbefalt den til alle jeg kjenner. Hilsen Gro

Cassandra

29. april 2016
Denne salven er virkelig utrolig. Etter å ha ammet jenten vår i 1 år uten noe problemer ble jeg plutselig veldig sår på brystene, og huden sprakk. Helt forferdelig og prøvde alt lege og helsesøster sa. Ingenting virket, jeg kunne ikke amme og jenten vår var kjempe lei seg. Så kom jeg plutselig på at jeg hadde en liten krukke med utrolig salven i skapet. Og at denne kunne brukes til så mangt. Jeg prøvde, og jeg ble helt "frisk" igjen. Helt fantastisk!!! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne altså!

Turid Andersen

26. april 2016
Jeg har brukt den for krampe/spenninger i lår. Den hjelper og så har den en behagelig lukt

Arild

26. april 2016
Prøvde denne selv. Fantastisk produkt!
Hjemmeside: http://trenerskogli.no/

Anne Lise Einang

25. april 2016
Denne salven er virkelig helt utrolig. Den har hjulpet oss i familien med mange hudproblemer og kan ikke få fullrost den nok.  Den er helt uunværlig i skapet!

Wenche skårseth

24. april 2016
Har brukt salven veldig mye , og kan ikke få fullrost den. Nå har jeg vært tom ei stund , og psoriasisén blomstrer og roper på mere salve. Eneste som fungerer. Mye bedre enn kortison. Har oppdaget at den lindrer smerte i ledd også .Gubben har en finger som ikke er god. Så fikk han utroligsalve å ha på, da ble smertene mye mindre.  😀

Sandra Lie

19. april 2016
Har hørt om Utroligsalven, og venter spent på at den skal komme.

Reidun Minnesjord

18. april 2016
Hei. Har vært endel plaget med soleksem.  På en nylig tur til Gran Kanaria så jeg at den begynte å bryte ut. Hadde utroligsalven med og smurte den på.  Etter noen dager var soleksemen borte og jeg brukte salven på utsatte steder resten av turen.  Det fungerte fint.

Wenche Gunnerud

16. april 2016
Etter år frem og tilbake til spesialister, som fant ut at jeg hadde et ukjent eksem, eller noe lignende....jeg gikk forbi en som hadde tilbud på småbokser med Utrolig , og leste litt om den , dro ned å kjøpte og prøvde i et par dager ; under over alle undre  : den virket! Jeg ble så posotivt overrasket at jeg dro rett ned å kjøpte mer, og nå tør jeg ikke være uten !Tusen takk !!!!

Nina

16. april 2016
Nå håper jeg at jeg har funnet super salven til atopisk eksem og tørr hud&#128079;&#128513;gleder meg til den kommer

Per Bjørn Flytør

15. april 2016
Utrolig bra produkt som oppfyller dine forventninger.  Mvh. Svært godt fornøyd kunde :-)

Lisa karin henningsen

14. april 2016
Har brukt Utroligsalven i flere år, og den hjelper mot mye, så som muskelsmerter, munnsår, hermoroider m.m. kan ikke være den foruten.
MVH Lisa

Julia gylseth

12. april 2016
Vil anbefale alle å ha denne i skapet. Den fungerer så bra på det meste. Fungerer til og med mye bedre på psoriasis enn kortison salve!!

Bjørg Finstad

12. april 2016
Har akkurat trykket på "bestill knappen" og gleder meg rått til å prøve Utroligsalven ;-)
Håper det blir like utrolig som reklamen :-)

May S

8. april 2016
Hei,  vi bruker utroligsalven på alt fra eksem, kjempe gode resultater på allergi utslett, sår stelling og bruker den på hestene som sårsalve og mot fluer om sommeren .. Denne er et must å ha i veska og skapet .

Alfhold Henriksen

7. april 2016
Utrolig salven er virkelig utrolig !!!!

Kari Venke Hagard Bakke

6. april 2016
Dette er den BESTE salven jeg har vært borte i. Den virker på mine vonde opererte skuldre, vonde nakke og mine håndledd. Har både artritt og artrose, men denne salve lindrer smertene. Jeg er så glad jeg fant den hos min fotterapeut  (av alle ting 😁).

Liv

5. april 2016
Ooops! Nesten tomt for heimens universalmiddel og det samme hos broder'n! Måtte bestille dobbelt opp i dag gitt! :D

Marianne Bergli

5. april 2016
Hei.
Jeg var så uheldig å få en sprut at Mudin Avløpsåpner.(det er en utrolig brennende følelse)... i fjeset. etter å ha skyllet mye med vann og vært hos legen for å skylle mer og konstatere at øynene mine var ok.... fant jeg ut at "Utroligsalven" den funket jo i munnen da jeg brente meg på varm mat.... om jeg smører denne i fjeset og i munnen der jeg er brent.... det gikk  to tre dager og den brennende følelsen var over ytterligere tre dager og folk lurte på om det var sant.
Så bruk det over alt, ikke la "fornuften" til uviten stoppe deg...

Ingrid Farstadberg

28. mars 2016
Sliter med herpes munnsår et par til tre ganger i året. Forferdelig plagsomt, og har prøvd alt mulig av forskjellige salver som er ment for herpes munnsår, uten hell. Moren min tipset meg om å prøve Utrolig salven, og med stor skepsis prøvde jeg. Jeg tør nesten påstå livskvaliteten min er blitt forbedret stort! Med en gang jeg kjenner den velkjente kriblingen under huden i leppa, begynner jeg å smøre med salven, og sårene får ikke sjansen til å bryte ordentlig ut. Den er fantastisk! Og jeg kan ikke leve uten den!

Rosa

27. mars 2016
Ble introdusert for salven av min tante for 4 år side. Jeg sliter må sår, tørr og skorpete nesevegger. Smører innsiden av nesen med salven så mykner det opp og helse raskt uten smerter eller bivirkninger. Fantastisk!

Ernst Gerhard

14. mars 2016
Kjøpte denne salven for lenge siden. Har brukt den både på sår og som lindring mot muskelsmerter. Den fungerer "UTROLIG" bra. Kan absolutt anbefales. ;-)

Agnes

12. mars 2016
Eg har brukt utroligsalven ei stund no. Eg plaga med munnsår ogsalvener fantastisk til det. Såret gror fort og tørre lepper får rask lindring.

Jeanette

11. mars 2016
Denne salven er bare helt UTROLIG :) Skjærte meg på jobben på en Torsdag. Fikk salven i posten dagen etter og begynte å smøre på kuttet. Etter 3 dager var det helt borte :) Sliter også med tørre øreganger pga psoriasis og smurte meg 1 gang. Dagen etterpå: borte :) Dette er den nye vidunderet av salve som jeg garantert vil kjøpe mer av :) Avhengig og anbefaler alle jeg kjenner om å prøve denne salven :)

Malin

2. mars 2016
Jeg tar tilskudd av B12 vitamin i form av sprøyter og kroppen min gir alltid beskjed om at "nå er det til for sprøyte" med et sår på innsiden av underleppa. I dag har det vært skikkelig ille og det gjør forferdelig vondt da det kommer borti tennene mine. Jeg kom til å tenke på at en av kundene mine bruker Utroligsalven på munnsår og tenkte jeg kunne gi det ett forsøk. Masserte kremen lett inn i noen sekunder og det var ikke vondt lenger! Redda nok resten av uka mi. Ser mange sier den hjelper mot kviser og urenheter, sliter med hudormer, så det skal jeg i alle fall prøve :)

Torill Nilsen

1. mars 2016
Har i mange år vært plaget med sprekker på fingertuppene og smurt meg med alt som jeg har fått kjøpt på apotek og i helsekostforretninger. Ikke noe hjalp før jeg forsøkte utroligsalven og har hatt to vintre uten vonde fingertupper. Tusen takk.

Eva Steen Kihle

27. februar 2016
Har brukt Utrolig universalsalven i flere omganger.Første gang fikk jeg en liten prøve krukke på Innebandy kamp.Hadde den med overalt,den ble brukt til eksem, såre lepper,myggstikk,utslett.Har gått til innkjøp av en ny krukke og den bruker jeg til alt mulig.Det er det som er så bra med salven,den kan brukes på mange forskjellige  områder.Anbefales på det varmeste.

Jorunn S Fredriksen

21. februar 2016
Hei....Her har me og brukt utrolegsalven lenge. Me e kjempefornøyde...brukar den til sårer lepper, insektstikk, kløe i sin heilhet. Eit av barnebarna mine var omtrent hudløs på / under føttene...måtte alltid i ein eller fleire dammar  heim frå skulen ( gutt då hehe ) Etter å ha brukt utrulegsalven kvar dag i nokre veker var alt bra. Den e eit must....må alltid ha den i hus . Den lille e veldig bra å ha i veska. Fantastisk salve :)

Torill Kolstø

21. februar 2016
Hei,Jeg har brukt Utroligsalven i mange år til allt mulig,brannsår,såre lepper,grosalve,solbrente barnebarn,vepsestikk og andre stikk.Det siste jeg brukte den på var hunden min som hadde sår mellom tærne,jeg fikk salve hos veterinæren som ikke virket i det hele tatt.Etter vask og rengjøring tok jeg på Utrolig salven,etter et par dager var hun helt OK.Fanntastisk.Hele fam.og venner har kjøpt jeg råder de jeg kjenner til og kjøpe.Takk for ett flått produkt

Anita

16. februar 2016
Jeg har slitt med håndeksem i mange år, jeg har brukt all slags kortisonsalver fra mildeste til sterkeste med antibiotika og sterkt steroider. Eksemen blusset alltid opp igjen, til tider var det så betent og blemmete at jeg måtte ha på hansker hele døgnet. Min svigermor kjøpte utrolig salve til meg, jeg var litt skeptisk siden jeg reagerer veldig på all slags kremer. Jeg smurte utroligsalven på ca 4 ganger om dagen, og etter 3 dager var ALL eksemen borte! Dette er nå ca 1 år siden og eksemen er fortsatt borte, det eneste jeg gjør er å smøre utroligsalven på hendene ved antydning til tørrhet/rødhet. Fantastisk salve! Anbefales på det sterkeste!

K Andersen

13. februar 2016
Verdens beste "leppepomade"

Randi Aruna

13. februar 2016
Som hyppig bruker av Utrolig salven, vil jeg anbefale den til alle, faktisk.
Den hjelper meg enten jeg har brent meg, skåret meg - uansett hudproblem smører jeg først på denne salven og hittil har problemet løst seg. Fantastisk. Særlig ved brannsår - du vet - matlaging - ha en liten boks på kjøkkenet og smerten er borte på et blunk og etter to blunk er såret borte.  Jeg er like overasket hver gang.  Så.. tusen takk til dere som har skapt denne vidunder kremen.  

Petter Bøe

13. februar 2016
I går brant jeg meg på overarmen med komfyren. Jeg prøvde da Utrolig for å se om det ga en effekt, har smurt to ganger og i dag så er det kun merket og ingen smerte da jeg tar på brannstedet. Helt utrolig!!

Åse Karin Myklebust

7. februar 2016
Jeg har brukt Utroligssalven i mange år, er rett og slett avhengig av den. Jeg bruker den på tørr hud på beina. Bruker det i syden på solbrenhet og andre form for brannskade. Har også brukt den på små vorter som forsvinner. Jeg har anbefalt denne kremen til mange forskjellige personer.

Jorunn Helene Sveine

7. februar 2016
jeg bruker salva mot psoriasis og det begynner og bli mye bedre
og jeg bruker det i ansiktet .

Lill

5. februar 2016
Har brukt denne salven mot det aller meste, og bruksområdene er tilnærmet ubegrenset! Hadde en gjenstridig fotvorte som var "umulig" å bli kvitt, men det var bare til utroligsalven kom i hus. Etter noen uker med jevnlig påsmøring var vorten borte! Ekstremt tørr hud i ansiktet er heller ingen problem for dette vidundermiddelet. Og for de som plages med smertefulle og stadige tilbakefall av hemorroider, så er utroligsalven et must. Har prøvd ALT, fra dyre legemidler til enda dyrere "mirakelkremer" fra utlandet, men ingenting har fungert så bra som utroligsalven! Fungerer også optimalt mot insektsbitt, så med denne i hus så har du førstehjelp mot det aller meste av ytre problemer som kan oppstå. Anbefales på det varmeste!

Alf Egeland

5. februar 2016
Helt UTROLIG

oddny

4. februar 2016
Verdens beste salve mot tørr og sprukken hud på fingre. Bruker den til alt. Kan ikke være foruten.

Vigdis Lid

3. februar 2016
Utrolig salven er helt utrolig,jeg har Fibromyalgi :smører meg med salven på skulder og arm når jeg har forferdelige smerter og det hjelper hadde tør hud på føttene men siden jeg begynte med Utrolig er føttene mine myke:) alle hushold skulle hatt denne salven den kan brukes til alt ,jeg er veldig fornøyd,men har ikke råd til å kjøpe den store størrelsen,:(

GRO ISUNGSET

1. februar 2016
Dette er den beste kremen jeg har hvert borte i. Den hjelper mot det meste.

Peggy-Anita Lind

29. januar 2016
Hei. Må bare si at Utroligsalven kan jeg ikke unnvære. Har psoriasis under føttene og den er den eneste salven som lindrer. Ellers bruker jeg den overalt der det trengs. Utroligsalven må jeg ha i huset til enhver tid. Har også anbefalt den til andre. Takk til dere :) M.v.h Peggy

Andreas

28. januar 2016
Hei! Nesten så jeg vil sende dere blomster.
"Utrolig universalsalve" var mitt siste forsøk med salver på mine sprukne lepper. Og etter 3 (!) dager etter å ha smurt to ganger daglig er de fine igjen. Og jeg har slitt i flere måneder!

Bente Marie Moeskau Rønningen

27. januar 2016
Hei :)
Jeg vil bare skryte vilt av denne salven Utrolig :) Min mann var så tørr i huden i ansiktet ,det flasset skikkelig,han hadde vondt på øyelokkene,og øyebrynene for det var så tørt :) Men bare etter et par ganger med denne salven,så vi stor forbedring:) Og nå etter å ha brukt den i snart en uke,så er huden fin igjen :) Helt Utrolig Rett og slett :) Har bestilt mer av den :) Bruker den selv også :)

Lisbet Myhre

21. januar 2016
Aldri trodd på slike kremer, men klarer meg ikke uten den nå.(y) Bruker den i ansiktet, lepper, hender, føtter og til verk i fingeren. Kjempe fin salve. Helt utrolig, men sant. (y) :)

Kristine

20. januar 2016
Utroligsalven hjalp meg med å få bukt med en inngrodd negl av alle ting. Nå om vinteren er den fantastisk til mine tørre lepper! Anbefales.

Kari Lovise

19. januar 2016
Har vært mye plaget med munnsår helt fra barndommen. Har brukt diverse midler mot denne plagen, men det ser ut som Utroligsalven  hjelper best. Merker lindring straks. Veldig bra.

Cathrin Bergflødt

19. januar 2016
Har ett sår på nesen. Salven Utrolig har hjulpet meg. Den vil jeg anbefale alle og prøve! ☺

Ann elise

17. januar 2016
min mann plages med hermoridesmerter, smurte med Utruligsalven,, det var det likeste han har prøvd, sa han.

14. januar 2016
Hei. Helt UTROLIG, men dette er en fin krem. (y) Jeg bestilte den mot tørre hender. Fikk betennelse i fingeren. Dagen etter jeg hadde smurt meg. Var det borte. Og skinnet helt tørt. Bruker den også til leppene. Da jeg er mye plaget av det. Disse produktene anbefales. (y)

Matchimalone lone

10. januar 2016
Er fornøyd med utrorlig produkter.

Herdis Fredriksen

10. januar 2016
Helt Utrolig ,passe veldig bra til denne kremen , har Psoreasis, den hjelper meg når jeg må ha opphold med det jeg har fått av hudlege, har den alltid i hus !

Wigdis Mohaugen

10. januar 2016
Bare sier takk. ....Denne salven er et " must". Nå har jeg fjernet smertefylt munnskåll på 1 døgn,med utrolig.... 👍👏 👏 👏

Svein

9. januar 2016
Vi har bare gode erfaringer med denne salven, den kan brukes til det mest utrulige, og ikke minst den virker.

May Silje

6. januar 2016
Denne salven er bare kjempe god, lukter godt og gjør godt 😊 😊 Bruker den på tørre/sprukne lepper om vinteren, tørre føtter, hard hud under føttene, på såre/tørre hender på vinteren, kviser, på potene til hunden på vinteren 😊😊 Anbefaler den på det varmeste ☺ ❤

Ann-christin Skar

6. januar 2016
Bruker utrolig salven til alt, tør hud,munnsår,sår hud etter voksing/barbering og kviser. Utrolig bra og har alltid en på badet og en i veska

Marianne

6. januar 2016
Som eier av hunderasen Mops var vi veldig plaget med noe som heter folityrose. ( en betennelse mellom potene) gikk på antibiotika veldig ofte. Begynte å smøre med utrolig salve mellom potene og ikke hatt denne plagen siden😊 Smører annenhver dag, ser hundene liker set👍 Som massasje for dem og plagene er borte☺️👌
Hjemmeside: Hund

Anita Vik

5. januar 2016
Jeg kan ikke bli fri for denne utrolige salven. Bruker den til det meste. Denne salven har jeg gitt til flere av mine nærmeste og har fått mange tilbakemeldinger på hvor bra den er. Jeg MÅ bare ha den.

Åse Karin Myklebust

4. januar 2016
Utroligsalven er helt fantastisk. Jeg har hatt en lei vorte på halsen, har smurt på Utroligsalve 2 ganger for dag i 5 dager. Enten du vil tru meg eller  ei er vorten nesten borte, Det er helt utrulig og fantastisk. Kan anbefale denne salven til alle    og en hver.

Turid Marie Liland

2. januar 2016
Hei...
Fikk utroligsalven i bursdag,og har brukt den til det meste,og den funker...Nyttårsaften gikk jeg en lang tur i litt store sko..klarte å få blemmer under begge hælene...det var ikke godt å gå...
På kvelden smurte jeg salve på, morgen og kveld og i morres.. Og nå er begge føttene som før....
Helt utrolig.....

Linn Cesilie Ness

2. januar 2016
Min datter på 3 mnd har fått atopisk eksem og her fungerer utroligsalven så mye bedre enn kortisonen hun har fått utskrevet fra legen!  Smører også gommene når hun har vondt- ser ut som hun liker smaken :-)

Maria Kristin Johannsdottir

28. desember 2015
Jeg har fått eksem på hånden og gleder meg til og se om dette anbefalte kremen hjelper meg så nå har jeg bestilt kremen og gleder meg til resultaten

Maylen

22. desember 2015
Jeg brant meg på varmt vann. Tok på utrolig salven og 30 min etterpå var rødhet og smerte borte.  Utrolig

Brit Adele Borgersen Godager

19. desember 2015
Har hatt store problemer med soppinfeksjon under bryster og mage. Har brukt kortisonsalve som hjelper litt, men soppen kommer tilbake. Etter å ha begynt med UTROLIG-salven er plagene borte, men må passe på å bruke den jevnlig, noe som ikke er noe problem. Veldig bra til såre lepper også når det blir kaldt.

Tannlege Parvaneh Monemy

19. desember 2015
Denne utrolig salven anbefaler jeg til alle mine pasienter.Mange av de vil kjøpe mer. De bruker salven ved munsår,sår ellers i kroppen,Solbrenne,kløe,tørre lepper ,sår under gebis,skrubbsår,Vont i ledder,.....med mere...og alle synes de får bra tillhelling.

Ann Myrbakk Andersen

18. desember 2015
Bruker Utroligsalven til alt fra sår i munnen, kviser, tørr hud med god effekt. Nå prøver jeg den ut på atopisk eksem til barnebarnet mitt på 2,5 år. Ser ut til å ha en utrolig god effekt! Anbefales på det sterkeste, bør finnes i ett hvert hjem!

Målfrid Høgstavoll

14. desember 2015
Denne bruker jeg mot sår inni og rundt munnen, små brannsår, pigmentflekker ..... - er utrolig hva denne salven kan brukes til - og den hjelper :)

Sigrid Holmer

14. desember 2015
Som sårsalve er den bare utrolig,for sprukne hæler å mye mer. Den er bare UTROLIG!

Turid M. Liland

13. desember 2015
Utrolig god salve...

Annette Trønnes

12. desember 2015
Har brukt utroligsalven på noe utslett jeg har fått på albuene og fingrene, samt knærne. Etter 1 uke var alt så og si borte! Bruker den på det meste og den fungerer :) Super fornøyd! Bestilte nettopp deres hudkrem, håper den er like fantastisk. Eneste hudkremen jeg har sett som er uten parabener og parfyme, noe som passer meg ypperlig da jeg er allergisk. Utroligsalven♡♡

Ida Olsen Bratli

12. desember 2015
Jeg brukte dyre kremer i ansiktet . Etter jeg fant  denne kremen er det slutt på det. God fuktighet i ansiktet hele dagen og veeldig drøy i bruk . Tommel opp 👌

Thomas Karlson

11. desember 2015
Bruker salven på min sønns atopiske eksem, fungerer bra :-)

Agnes Erzsebet Køteles

7. desember 2015

Jeg har brukt utrolig salven mot små og store plager i flere år. Jeg har alltid i veska mi og ivrig deler med alle som forteller om sine problemer. Jeg gjorde det også i Ungarn i oktober når en gammel bekjent fortalte om eksemen mannen hennes sliter med. Jeg ble ikke overasket når han ville ha mer og det skal han få. Super juletilbudet er bestilt! Tusen takk!

Hege

6. desember 2015
Hørte om salven i helgen. Har prøvd den i to dager, på eksem jeg sliter med. Merket forskjell allerede etter første natten. Nå er bestillingen sendt.

Tron

4. desember 2015
Må bare ha den i huset.

Inger Lisbeth .

3. desember 2015
Den beste salve jeg har hatt i huset .Hjelper på det meste .Betennelse i tannkjøtt og eksem .

Reidun Johansen

2. desember 2015
Brukt kremen daglig i mange år. Helt Utrolig på småsår, blemmer i munnen og vonde muskler og ledd.

Randi Tordhol

23. november 2015
Navnet sier det meste - den er utrolig ☺ ️

Ingebjørg has sent you a heart.

20. november 2015
Som navnet sier så er denne salven helt utrolig.Helper godt på min eksem

Judith P Rosklint

18. november 2015
Jeg har brukt denne vidundersalven i flere år og nå er det min lymfödem-arm som får hjelp om den blir for vanskelig

Kristin Aarvåg

18. november 2015
Ligger i navnet, den er utrolig. Vorter forsvinner, ungene bruker den hvis de får utslett. Anbefales for alle.

Eldbjørg Margrethe Ystmark

18. november 2015
Svært fornøyd med Utrolig Salven.

Hege Ottesen

17. november 2015
Jeg får innimellom herpes på nesa. Det prikker, klør og den blir nesten blårosa. Etterpå kommer blemmer og skorpe. Det er også fryktelig vondt. Ikke mye pent å ha midt i fjeset.  😊 Fredag merket jeg at det startet og tenkte at nå skal jeg jammen prøve utrolig Salva. Jeg har smurt på flere ganger om dagen og jeg er virkelig positivt  overrasket.  Ikke klør det, ikke er det så veldig vondt. Det er nesten ikke rødt og det ser jammen ut som om det ikke blir skorpe. Er stor fornøyd så nå må jeg bestille meg en større boks. Har den lille. Veldig fin å ha i veska. 😊

silyam

16. november 2015
Vi klarer oss ikke uten utroligsalven :-) Den brukes til alt, og familiens firbeinte venn har egen krukke som brukes til såre poter og sår hud pga  kuldeeksem :-)

Marit Småli

13. november 2015
Hei! Bestilte salven etter å ha hørt at den var bra fra en venninne! Kom i posten temmelig raskt og startet med salven i ansiktet hvor jeg har eksem som jeg har hatt i mange år! Noen ganger har det blitt så plagsomt at jeg har trengt antibiotika.
Ved å ha brukt Utroligsalven 1 uke så er eksemet mye bedre. Og det lindrer veldig ved tørre områder og kløe!
Dette er den beste salven jeg har opplevd!

Akj

12. november 2015
Helt rå på vorter, de forsvinner ganske rast.

Anita

9. november 2015
Hei bestilte utrolig salven den ene dagen og fikk den neste dag😄 Brukte den på sår eksem under øynene og vips! etter to dager var det borte. Utrolig deilig. Jeg har to nedgrodde negler som blir fulgt opp av fotpleier. Men som mange vet er dette ganske smertefullt. Nå smører jeg på Utroligsalven hver dag og den virker både smertestillende og desinfiserende på meg pluss at huden rundt blir myk. Helt Utrolig🙏😄

Grethe johansen

7. november 2015
Fin salve mot kutt og små sår, det er og anbefale denne.Hjelper mot det meste.

linda

6. november 2015
Fikk utroligsalven som gave i høst.  
All hud er blitt fløyelsmyk, så bruker ikke annet hverken i ansikt eller kropp.
Salven er så behagelig svalende,  og lukten er vidunderlig.
Denne unner jeg alle å ha , så da er mine julepresanger  til mine kjære i "boks" , dette år:-)
Hjemmeside: x

Bente Gladbakke

27. oktober 2015
Jeg har kjøpt Universalsalven før og har bare positivt å si om den.. Den er fin mot små kviser,insektstikk og ikke minst mot kløe.. Også fin mot munnsår :)

Marianne Hovdenakk Evensen

26. oktober 2015
Kjempe flott salve både til mennesker og dyr. Har en hund som sliter med foliturose, gikk stadig  på antibiotika. Hun har ikke hatt ett eneste utbrudd  etter at jeg begynte å smøre potene med utrolig salven for ca ett og ett halvt år siden&#128522;kjempe bra!&#128077;&#128077;&#128077;

Richard Hansen

25. oktober 2015
Har prøvd den på lett soriasis på begge knærna. Soriasisen er nesten vekk etter to måneders bruk.

Stine

24. oktober 2015
Vi brukte utroligsalve på en stor vorte under foten til datteren vår, etter 14 dager med smøring morgen og kveld var vorta blitt svart og datt av. Huden under var hel og fin!

Tove V

23. oktober 2015
Hadde tidenes herpesutbrudd , i nesen til og med undersiden av overleppen i munnen. Hadde utrolig vondt...Fikk tips  om UTROLIGSALVEN...og etter å ha smurt den på forsvant smertene umiddelbart....Etter ca. 8-9 dagers bruk var det bra igjen.
Er plaga med tørre hæler så jeg kjøpte likegodt  
HÆLBALSAMEN i samme slengen.  
Husk å fil overflødig, hard hud etter vask.. masser deretter balsamen godt inn i skinnet og bare kjenn hvordan hælene mykner. Etter ca. 1 mnd bruk er mine hæler myke og fine igjen. HELT FANTASTISK.

Nette

16. oktober 2015
Har brukt kremen i 6 mnd og er kjempefornøyd!!Hadde en del problemer med molysker over øyene og smørte meg med kremen i 2-3 uker da de forsvant helt!!Nå er jeg helt avhengig av kremen for den hjelper og mot rynker!!!

Åse Karin

16. oktober 2015
Jeg har brukt denne kremen i mange år. kjempegod til ange ting. Et døme : Fike en sådann liten vorte på halsen det smykket liger. Det var plagsomt, smurte på krem om kvelden og vipps var vorten borte om morgenen. Den kan  anbefales på det varmeste til f.eks, brenning av finger, solbrent etc etc. har bukt den till å fjerne hard hu unr beina, god hjelp.

ole klavestad

13. oktober 2015
Vi bor store deler av året i spania. Når vi kjenner at vi har fått ett mosquito-stikk som klør, smører vi bare på Utrolig. Kløing helt borte med en gang---Utrolig !! Burde vært universalmedisin til alle som skal ut å reise

Unni Aarum

10. oktober 2015
Super, JA .. Utrolig...Endelig fikk jeg bort sopp på tungen, har forsøkt alt tidligere... 😛

Aase Robertstad

5. oktober 2015
Den er bare utrolig - har brukt den overalt på kroppen og den gjør underverker.

Gerd Hansen

4. oktober 2015
Fikk et stikk på en tå i sommer har hatt veldig vont siden , var hos en venninne i dag og fikk litt Utroligsalve og smurte på og vips har ikke vont og tødfrge og hevelse er borte:-) helt utrolig

Maria Opheim

4. oktober 2015
Har bruk lenge og hjelpe for alt det er heilt Utrolige :)

katrine

2. oktober 2015
Utrolig! Høres for god ut til å vere sant, men denne salven er helt utrolig!  Har brukt den på stikk, urenhud, psoriasis, ømme muskler, tørr hud, vokse smerter++++ listen kan bli enda lenger! Er du i tvil, ikke ver dette lenger!!! Dette er salven over alle salver, og eg har prøvd mangen.  Men denne er den eneste  eg har hatt langvarige resultat av og uten å bruke den hver dag!

Aina Strand

27. september 2015
Jeg har til tider smertefull eksem, særlig på hendene. Utroligsalven er den eneste salven som lindrer smertene - hva skulle jeg ha gjort uten den? Kjempegod å ha :-)

Anni K

26. september 2015
Har brukt utroligsalven i flere år og den er så bra som de sier :-)
Veldig førnøyd :-) Har anbefalt den til venner..

Kari H

22. september 2015
Har brukt utrolig salven lenge og den er som de sier, utrolig.
Nå har eg bestilt hælbalsamen. Håper den er like god.

Ann-Mari Fossheim

17. september 2015
Hei.Er plaget av Pulsolosis under en fot som det ikke går ann å gjøre noe med,bestemte meg for å prøve Utrolig,bestilte bare en liten krukk,har og fått flekker av Psoriasis i hodebunnen og bak øret.Har nå brukt salven i 3 dager,smurt på to-tre ganger daglig,nå ser det ut som det har roet seg mye,for den intense kløen er ikke bra.Så denne salven er bare super tror jeg.

kathrine øynes

16. september 2015
Da har jeg endelig fått bestilt utrolig salven, gleder meg til å prøve den 😁 👍

Anne Grete Røe

16. september 2015
UTROLIGsalven er virkelig UTROLIG!! Uansett hva slags problemer eller \"vondter\" man har i huden så hjelper denne. Den passer godt til navnet :) ANBEFALES!!

Diana Minnaar

14. september 2015
Nå har jeg eid denne salven i snart 2 uker ;) jeg må si at den har hjulpet mine hud problemer som kløe og utslett. Jeg har ofte munn sår og jeg har smurt på om kvelden og det er vekk om morgenen. Utrolig imponert. Den er ypperlig å ha med seg i veska.

Elisabeth Moltzau

12. september 2015
Hei.
Jeg bestilte UTROLIG salven for ca en uke siden. Bestilte den mandag og onsdag var den i postkassen. Jeg har lenge vært plaget av soppinfeksjon i munnen, men etter smøring av tunge og tannkjøtt i to dager, er soppinfeksjonen så og si borte. Jeg har brukt 4 flasker med reseptbelagt legemiddel Mycostatin til 250 kr per flaske uten at det har hjulpet, så UTROLIG salven er virkelig helt UTROLIG :)

Svein Åge Lorentzen.

10. september 2015
Jeg var på et opphold på et Livsstilssenter og en av de andre deltakerne anbefalte Utrolig salven
Jeg kunne ikke få være med på bassengtreningen p.g.a. noe som legen kalte nervøs kløe og det
ligger i navnet at det klødde og jeg fikk masse sår på beina og ellers på kroppen.Det danna seg
sårskorpe og mer klødde jeg.Utrolig salven hjalp meg både med kløen og sårskorpene og nå
fins det nesten bare arr igjen,men det kan jeg leve med.

Elin Wold.

9. september 2015
Gått lenge med eksem inni hender og under den ene foten. Bruker Utroligsalven hver kveld, og helt utrolig har blitt helt bra:-)

anonym

7. september 2015
jeg har hat mange kviser, men etter at jeg fikk den har jeg brukt den hver dag og nå har jeg nesten aldri kviser.

Elisabeth Solset Haug

1. september 2015
Jeg brukte Utroligsalven på et stort og vondt gnagsår (blemme) på den ene hælen. Jeg smurte på salven om kvelden, og det prikket/sved litt, men neste morgen var blemma tørket inn og det var ikke noe vondt å gå med sko på. Utrolig, synes jeg!

Inger Johanne Rostad

30. august 2015
flotte produkter som virker bra 😄

Mary Bjerkan

30. august 2015
Utroligsalven har hjulpet mot hemorider, heling av sår, tette bihuler (smører litt ytterst i nesen) og mangt og mye. Får jeg et problem bruker jeg den 2-3 ganger for dagen og det tar ikke lang tid før problemet er borte!

Linda M E

26. august 2015
Jenta vårres hadde "skjellhud" på ene foten som ho har hatt leeeenge. Smurte hver kveld og nu er det borte 😃 har søkt på nett og det står at det ikkje er noe behandling for det 😳 😄

Randi Andreassen

25. august 2015
Vi har brukt utrolig-salven på eksem, myggstikk, brannsår, harde heler, neglebånd og mange andre ting i hverdagen, og den virker alltid som ønsket. Er så fornøyd.

Tove Claus, Oslo

23. august 2015
Utroligsalven er utrolig. Bruker den v/brannsår, stikk fra insekter, føflekker, vanlige sår m.m.
Gitt bort sammen med andre gaver og fått mange, gode tilbakemeldinger.

Anne-Lise Aas

23. august 2015
Har brukt utroligsalven både på meg selv og på barnebarna og den hjelper på det meste, Brukte den forledendag da eg var blitt solbrent og det slutta å svi med en gang. Har no bestillt ett nytt lager av salven.

Ivar

18. august 2015
Har brukt utrolig  salven i mange år og den er helt fantastisk mot alt .

Ivar

18. august 2015
Utrolig er helt utrolig kan brukes mot det meste har bestilt ny nå .

Mona Karlstad

11. august 2015
Salven er utrolig som navnet sier! Har SLE og får av og til blemmer og sår på hender, i ansikt og ellers på kroppen. Hadde dype sår på hendene som ikke ville gro. Etter en uke med utroligsalven var sårene grodd! Fornøyd kunde

Hilde

8. august 2015
Familien vår bruker utrolig salven til alle de ting vi kommer på 😊 Mor bruker den på kviser, som nattkrem, på utslett, på myggstikk, tørre lepper og også på forstuet ankel. Samboeren min bruker den på psoriasis og datteren min på mollusker og
hårsekker som klør.  Vi har bestilt salven flere ganger og det kommer vi til å fortsette med videre også. Virkelig å anbefale 😊

Guri Vaaje

7. august 2015
Universalsalven er et funn til å smøre på insektsstikk. Jeg regner med at å smøre "jo før jo heller", men dette prøvde jeg på et iltert kleggestikk, og det var det. Dette var onsdag. I dag, fredag,  kjenner jeg fremdeles ikke noe til det....
Bravo !

Marit Kjellberg

24. juli 2015
Fantastisk god hjelp av Salten
Har vært plaget av en vond skulder der jeg nesten ikke har kunnet løfte armen,men etter jevnlig bruk av salven er dette borte,så tusen takk

Åse Korsmo

17. juli 2015
Denne salven  har jeg bestandig tilgjengelig. For mitt vedkommende hjelper den til alt hva jeg har hatt bruk for den til.

Alveniawonderland velvære

15. juli 2015
jeg har mangen kunder som bruker utrolig salven. Alle skryter av den og at den er ett nyttig hjelpemiddel nå om sommeren pga insekt, brannskader e.l
Hjemmeside: alveniawonderland/facebook.no

Rode

8. juli 2015
Jeg har slitt med migrene som kommer fra nakken i mange år og selv om migrenemedisinen tar migrenen har nakkevondten sittet lenge. Mannen sa jeg burde prøve Utroligsalven og nå har det blitt slik at jeg ikke vil reise på ferie uten. Når jeg merker tendenser til nakkevondt så smører jeg på og kan hindre et migreneanfall. Anbefales :-)

wenche johansen

8. juli 2015
anbefales.kjempefin  lindrer kløe smerter.,m.m

Brit kari

8. juli 2015
Jeg har brukt Salven på sår og arr etter operasjon i beinet. Utrolig Salven hjelper grotilhelingen 😄👍🏻

Kristoffer Knutson

24. juni 2015
Tid for sommerferie med solbrent nese, myggstikk, ømme muskler etter uvanlig mye labbing... Jeg drar aldri på ferie uten en liten krukke Utroligsalve. Det gjør rett og slett sommeren perfekt. God sommer alle sammen, med en liten krukke Utroligsalve ;-)

Ulla

15. juni 2015
Bestilte Utrolig-salven for første gang etter å ha fått den anbefalt av kjente. Brukte den nettopp på barnebarnet mitt (10 år) som hadde nesten hele overkroppen full av soleksem, slik han pleier å ha det om sommeren. Dagen etter var alt sammen borte! Helt UTROLIG! Har nå bestilt en ny krukke til hele familien. Dette var en skikkelig opptur :)

Lilly

14. juni 2015
Jeg er ganske skeptisk til det meste. Tror sjelden på produkter som lover både det ene og det andre :-) MEN denne gangen er jeg overbevist!!! Har slitt med solskadet hud på brystet, dvs. ujevn og med fine linjer. Dette har gjort at jeg unngår overdeler som er utringet osv. Jeg er i slutten av 50 åra, så jeg tenkte dette må jeg bare finne meg i :-(  Startet å bruker Utroligsalven, hver kveld etter dusj, og etter kun 3 - 4 dager var huden mye bedre. Min samboer, sa etter en uke, "så fin huden din er blitt". Så da var det i alle fall ikke innbilning, og huden er nå, etter fjorten dager er nesten helt fin:-) Dette er bare UTROLIG. Anbefaler den på det varmeste:-)

else marie skaar

12. juni 2015
hei ;)har prøvet den utrolige salven,på insekt stikk fantastisk.de roer med en gang.bruker også salven til og forebygge nye stikk.er veldig fornøyd og med og bruke den på sår,har deabethes 2 og er utsatt for sår.har anbefalt den utrolige salven til venner og familien :) vennlig hilsen else marie
Hjemmeside: :)

June

11. juni 2015
Har slitt de siste årene med kviser som som
ble til sår og skorper og dermed forsvant ikke på flere uker. ikke akkurat akne, men kviser. har prøvd utallige produkter mot dette, deriblant proactive solutions uten noe voldsom effekt. Leste om utroligsalven og den første tanken min var at dette var noe oppskrytte greier, men likevel var det verdt å prøve så jeg bestilte en 15ml. Nå har jeg brukt den på kvisene i omtrent en uke, og det er stor forskjell! De er nesten helt vekk og det har ikke dukket opp nye sommer vanligvis har gjort. har også brukt den på tørre sprukne lepper og den er bare amazing!! verdt å prøve

Victoria

6. juni 2015
Har brukt utrolig salven i 3 dager nå på kjærestens psoriasis, og merker allerede forskjell. Jeg brukte den på en kvise, og den er helt borte nå.. Bedre salve får man ikke :) hurra for UTROLIG UNIVERSALSAVE <3

Grete Harkjerr

31. mai 2015
Har brukt Utrolig universalsalve i 4 dager. Har ødelagte nerver i beina etter Borelia i 2000. Begge knærne er slitte og flere skiver i ryggen er nedslitte. Har gått mye på fjellet denne uka, og smertene er så og si borte. Må bestille mer, så jeg har til ferien!!:-) Bare prøv.!!

Liv

25. mai 2015
Da var ny forsyning utroligsalve (+ +) i bestilling! "Abstinensene" setter inn når det er mindre enn en halv boks igjen i skapet! :D ......og siden alle stikker av med litt når de er her blir forbruket deretter! Kjøp sjæl da vel! :D

Charlotte

21. mai 2015
UTROLIGE salven e utrolig. Ble anbefalt den av mammaside på Facebook prøvde den på sår barne rumpe ved neste bleie skift var rødhet og sårbarhet vek. Om vinteren har Eg slit med tør og sprukken hud på knokene smurte en gang No i biter med salven og ingen mer plager. Har et ar etter operasjon som syntes godt smurte salven på et par dager og arret ble mye finere. Elsker den salven &#10084;

Sarah

19. mai 2015
Jeg har hatt en del problemer med kviser i noen år nå.  Jeg har prøvd en rekke forskjellige produkter for å bli kvitt dem, men ingenting har funket. Min mor fikk høre om "utroligsalven" fra en helsesøster, så hun bestilte en 50ml. Allerede etter den første dagen kunne jeg se forskjell. Jeg har nå bruk den i rundt en uke, og kommer absolutt til å fortsette med det!

Per Olav Aarum

14. mai 2015
Hei.
Jeg har oppdage at årevis med "småproblemer" her og der. Med Salven blir faktisk det umulige mulig ved hjelp av Utrolig....
Hvordan er det mulig?
Mvh Per Olav
Hjemmeside: peroaarum@hotmail.com

Elisabeth Litlehamar

11. mai 2015
UTROLIG salven har hjulpet min manns stive ledd. Hudspesialistens hydrokortisonsalve og syrebehandlinger over flere år uten hjelp for sjenerende eksem i ansiktet, er byttet ut med UTROLIG salven. Det tok 10 dager og huden er hel, og uten flass!
Rask lindring ved brannsår også. Supert!
Vi er kjempefornøyde og ser fram til å prøve andre produkter dere har.

Tone

8. mai 2015
Det var mammaen min som anbefalte denne salven. Jeg har lite tro på slike produkter, men jeg fikk en krukke av henne som jeg har prøvd. Etter dette er jeg helt avhengig av den. Jeg får ofte store blemmer/sår i munnen og salven fungerer faktisk. I tillegg til dette fikk jeg soppinfeksjon. Det klødde og var veldig ubehagelig, etter to dager med utroligsalven var soppen borte. Jeg bruker den nå til alt. Kviser, myggestikk, brannsår etc. Jeg anbefaler salven på det sterkeste. Salven er ikke oppskrytt for den er virkelig utrolig.!

Anette

3. mai 2015
Helt OTROLIG 😀
Hjälper faktiskt på herpes ochså psoriasis.  OTROLIGT NÖJD  😀
med denna OTROLIG salva 😀

Mona Davidsen

3. mai 2015
Jeg har slitt med psoriasis på hender og føtter i årevis. Har brukt sterke kortisonkremer, cellegift-tabletter og prøvd lysbehandling, uten nevneverdig effekt. Har nå brukt Utrolig-salven i 3 dager, og huden er glatt og fin allerede. Jeg anbefaler salven på det sterkeste :-) "LØP OG KJØP"!! <3

Ragnhild Knudsen

26. april 2015
Utroligsalven er bare utrolig. Har hatt sår og tørr hud under føttene i mange år, brukt salve som er foreskrevet av lege, liten hjelp. Begynte og bruke utroligsalven, etter kort tid forsvant all tørrhet og sår. Bruker salven 2ganger i uken, bare helt fantastisk.

Anne Grethe Tangen

25. april 2015
Denne Salven kan jeg ikke klare meg uten 👍 😃 den hjelper stort sett på alt 😃 og nå har jeg bestilt ansiktkremen og skal prøve den 😃 👍løp og kjøp 😃

Solbjørg M. Lindøe

26. mars 2015
Jeg har i mange år hatt problemer med tannkjøttet. Nå bruker jeg Utrolig morgen og kveld etter tannpussen og tannkjøttet er blitt mye, mye bedre.

Kirsten

23. mars 2015
Jeg har solskadet leppe som ofte er tørr,tynnhudet og sår. Siden jeg begynte med Utroligsalven,har den blitt mye bedre. Hvis jeg får problemer med leppen igjen,smører jeg med Utoligsalven mange ganger om dagen,og problemene blir borte!
Har i flere år slitt med tørre og flisete neglebånd. Har prøvd diverse neglebåndsprodukter uten hell.  Begynte med Utroligsalven for en stund siden,og neglebåndene er mye bedre. Ellers bruker jeg Utroligsalven på kløende utslett og verkende muskler og ledd med god effekt.

Mai - Vigdis

22. mars 2015
Utrolig er bare helt utrolig .Denne  kan jeg ikke være fri for i heimen .&#128512;

Gry

18. mars 2015
Sønnen min på 3 år får litt eksem lignende utslett rundt munnen hver vinter , smører på utrolig salven og etter et par dager er utslettet borte. Har prøvd mange kremer men denne salven er den eneste som virker.

Inger Johanne Rye

17. mars 2015
Lånte litt salve av min mor, og smurte på noen sår jeg hadde, dagen etter var de borte. Så ja jeg bel skikkelig overrasket over den virkningen.
Takk.

Lars

14. mars 2015
Jeg har også brukt utrolig salven et par ganger og den er veldig bra!

odd gulbrandsen

2. mars 2015
Jeg har brukt Utroligsalven i flere år nå, og er veldig førnøyd.
Jeg var i Thailand for en stund siden og framsnakket Utroligsalven der.
Dere skal ikke se bort i fra at dere får endel bestillinger fra Thailandfarere.
Jeg ga sogar bort en15ml til en Thai. Veldig bra til alt. ☆☆☆☆☆

Marit

14. februar 2015
Utrolig salven har jeg brukt mer ell mindre i 2 år og kan ikke unnveres. Brukes daglig til vonde ledd og muskler i tillegg til tørr hud på hender og føtter.  Den er bare "helt utrolig".

Hege

7. februar 2015
Har i flere vintre vært plaget med tørre og sprukne hender. Jeg har prøvd mange kremer, noen har hjulpet en stund. Denne vinteren fikk jeg også eksem. Hørte om denne Utroligsalven, jeg bestilte og jeg merket bedring etter første påføring. Nå bruker jeg den daglig eller ved behov. Jeg er kjempefornøyd :)

Maiken

27. januar 2015
Jeg har brukt kortisonkremer siden 12 årsalderen,nå 38,pga Psoriases. Har også kjøpt/prøvd div kremer gjennom homeparty osv men lite har funka. Kortisonkremene har det vært noe hjelp i.
Meget skeptisk til UTROLIG salven men nå er jeg så å si kvitt alt av eksemen og må kansje bruke den knappe en gang i mnd. Helt fantastisk:-)

Basisfot Bardu fotklinikk as autorisert fotterapeut Sonja Larsen

24. januar 2015
Har bare gode erfaringer med denne fantastiske utrolig kremen. Bruker den selv daglig og har Vært forhandler av den i mange år og det kommer stadig nye kunder som vil kjøpe den. Burde finnes i alle hjem til store og små.

Alice Nilssen

19. januar 2015
Jeg er meget godt fornøyd med "Utrolig" salven som hjelper for mine ømme skuldre og nakke.

Kirsten Baadnæs Bøe

16. januar 2015
Både Psorit-X Cream og Psorit-X Shampoo virker fantastisk bra :)

AnneBo

15. januar 2015
Denne salven fungerte veldig på vannkoppene til min datter. Den lindret godt mot kløen og var kun det hun ville ha på. Den funger også veldig godt mot sår og stikk. Den må være med overalt hvor jeg ferdes. Veldig fornøyd med denne salven og anbefaler den på det sterkeste :)

Margaret Hætta-JOHANSEN

6. januar 2015
Jeg  har nå brukt  Utrolig i flere måneder og den er bare helt utrolig. Den kan bruks nesten til alt. Samme hva slags sår jeg har hatt så har den hjulpet. Det er nesten ikke til å to, men det er virkelighet.  Jeg har også brukt den til hunden min. Mellom tærne, sår hud ol. Den er bare helt vidunderlig. Kan ikke være den foruten. Jeg er virkelig glad for at jeg bestilte denne salven førse gangen jeg leste om den.

Eva Esprum

5. januar 2015
Bestillte Utrolig salven i 2014, bruker den i ansiktet, fin på akner, sår hud, eksem, ja kunne ramset opp side opp og side ned. Har en kjertelsykdom som heter Hidrosadenitt, har hatt den siden jeg var ca.14 år, nå 59år, får noen "kuler/byller som kan være så store som en plomme, har jo gått på alt jeg kan gå på, har et utbrudd under venstre arm nå, er/var så vondt at jeg klarte ikke ha noe inntil (flere " kuler sammen) kom på at UTROLIG salven hadde jeg aldri prøvd på dette, frem med sterile kompresser, UTROLIG salven og silketape, må bare si at disse "kulene" blir det masse puss i, tar godt og vel en uke før de modnes og den tiden det tar før de modnes og sprekker, da har jeg feber, kvalm, er punkt midt oppå hodet som gjør sykt vondt. Nå etter jeg hadde på UTROLIG salven, så ingen smerter, ikke kvalm og ei den vonde flekken midt oppå hodet og det beste av alt, alt nå begynner det å gå hull på de tre jeg har i venstre armhule, så min konkulusjon, URTOLIG salven er bare helt UTROLIG, her skal det bestandig være en krukke eller to tilgjengelig bestandig. Anbefaler UTROLIG salven på det varmeste til de som ikke har prøvd den. Mvh. Eva E

Eva

1. januar 2015
Kjøpte salven etter å ha sett på nært hold at den virker! Hjelper mot innsektsstikk, brannsår, sår i munnen vel som i såre stumper!! Smurte på lårene til et barnebarn med masse molusker. Disse kan det jo ta tid å bli kvitt(opptil ett år) smurte på to ganger, og borte var de!! Anbefaler salven til alle!
Hjemmeside: Nesten utrolig!!!

Inger-Grethe Slettingdalen

28. desember 2014
Har i dag bestilt juletilbudet.
Gleder meg til å motta varen, da hender og ansikt "sårt" trenger pleie.
Vil skrive om min opplevelse av vidunderkremen når den er prøvd en stund på bl.a. såre og sprukne hender :)

Marit

19. desember 2014
Denne salven er "UTROLIG" som navnet tilsier. Har brukt den i snart ett år for ømme muskler i tillegg har den hjulpet for sår og tørr hud. Er veldig fornøyd.

Marit

16. desember 2014
" Utroligsalven" er heilt utruleg! Etter 5 mnd der hendene mine berre gradvis hadde blitt verre og verre av tjukke skjell under negler og over store deler av fingrane elles, var eg til konsultasjon hos hudspesialist, med 40års  erfaring. Han ga meg Dermovat  kortisonsalve, og henviste meg til innlegging på sykehus til observasjon og evt strålebehandling. Eg gjekk igang med kortisonsalve, men las same kvelden om Utrolig-Salven på Facebook. Eg bestilte pr omgående, og ga kortisonsalve ei veke sjanse. Den hadde nesten ingen effekt. Men etter ei veke med Utroligsalven, var hendene mine nesten heilt bra! Etter 2 veker er det ingen synlige spor etter skjell ! Fantastisk! Blir spennande å høyre kva dei lærde menn seier når eg kjem til konsultasjon over nyttår!! Marit

Bjørghild Gårdvik.

7. desember 2014
Hei. Fantastisk salve. Smurte den på en betent hårsekk, har hatt det før å vet det e vondt.Smurte på Og vips, 3 daga var den helt borte. Bruker den på sår, kviser..

Liv

3. desember 2014
Den eneste som ikke er avhengig av Utroligsalven her i huset er bikkja! :)

Inger Margrethe Schultze

2. desember 2014
Utrolig er bare utrolig. Den er kjempefin . Kan trygt kjøpes.

Kristiane

17. november 2014
Fikk soppinfeksjon under et av brystene. Smurte på utroligsalven. To dager etter var soppen borte. Hurra

Tove

13. november 2014
Helt UTROLIG er bare helt utrolig.Har akkurat nå bestilt ny ,brukes til det meste.

Veronica

12. november 2014
Når en salve heter "utrolig" , er det nok noen som tenker:ja særlig, sikkert bare lureri. Min mann hadde ikke troen på at denne salven var utrolig. Men det er den altså. Jeg har vært plaget med psoriasis i flere år. Spesielt har det vært ille på hendene, og det har vært vanskelig å bruke kortison siden huden da blir veldig tynn, og sprekker, da blir det fryktelig vondt. Nå smører jeg meg med utrolig salve et par ganger om dagen, og har ALDRI vært så bra før! Dette er et fantastisk produkt, eneste kremen jeg trenger.

Ellen Marie Gundesø

12. november 2014
Utrolig er den beste kremen, som er oppfunnet, den kan brukes til alt, ja den lyder navnet

NN

9. november 2014
Har plagdes i flere år med negrodde  stortånegler.  Må tidvis bruke spange for å løfte neglene slik at de ikke gror ned på sidene.  Jeg er begynt å smøre salven på neglsidene og holder neglene i sjakk.  Sidene blir myke, og neglene gror ikke ned!  Fantastisk god hjelp!

Maja

8. november 2014
Oppdaget i sommer at jeg hadde fått neglesopp på stortå-neglen, så jeg søkte litt på nettet for å se hva som kunne hjelpe og det meste var veldig dyre kremer helst reseptbelagt eller piller. Da kom jeg til å tenke på utroligsalven, den skulle jo virke på alt. Jeg ville gi den et forsøk før jeg gikk til innkjøp av noen dyre kremer. Og jammen har den ikke tatt knekken på neglesoppen også!

Bjørg E Jenssen

30. oktober 2014
fikk endelig den fine shampoen i går, det lå en lapp i esken om at shampoen ikke skummet, men den jeg fikk, gjorde det! Måtte vaske håret 2 ganger og andre gangen skummet det som bare det 😊Forøvrig er kløen borte etter en gangs bruk 😊

BELIT VICTORIA KARLSEN

21. oktober 2014
SUPER SALVE :D  
Hadde munnsår,og slitte hårtupper,hørte det skulle hjelpe..og det gjorde det til gangs  Og ett stort +-den er VELDIG drøy i bruk <3  :)

Arild

20. oktober 2014
Jeg har hatt mye plager med eksem i ansiktet fra 17 års alderen. (Rundt nese og på kinn.) Har brukt forskjellige kortison kremer oppgjennom årene, og prød det meste av kremer.. (Nå er jeg 42 år). Tenkte jeg skulle gi utrolig-salven et forsøk. Eksem plagene ble kraftig forverret den første uken, men så ble det bedre. Har nå brukt salven i ca 2 mnd nå, og er veldig fornøyd. Trenger ikke kortison krem mer. Utrolig salven anbefales på det varmeste

Stine K.Vegsund

13. oktober 2014
Min sønn på 3år var plaget med mollusker i flere måneder, og når de til slutt begynte å klø måtte jeg gjøre noe.  Jeg hadde utoligsalven og tenkte at det skader da ikke å prøve. Den hjalp umiddelbart mot kløingen, og etter en uke var de tørket inn. Helt utrolig.

Marte

12. oktober 2014
Utrolig salven er bare helt utrolig. Har brukt den på så og si alt og den funker! Endelig et produkt som funker. Vil også nevne at den er helt eksepsjonell og bruke til og smøre på gommene til små barn. Bruker denne på dattern min og det funker med EN gang. Elsker denne og kommer aldri til og bruke noe annet!!!!

anita

12. oktober 2014
Har psoriasis under føttene som jeg har vært plaget med i mange år.Brukt sterk cortison i peroder hvor det er oppbluss.Har gått over til Utroligsalven, og er helt sluttet med cortisonsalven.Utrolig god virkning på min psoriasis ☺

Turid

11. oktober 2014
Må bare få lov til å skryte av salven. Jeg har vært plaget av sviende tørrhet og rødhet rundt øynene i lengere tid. Jeg tok Utroligsalve på en bomullspinne og smurte forsiktig rundt begge øynene og etter kun en dag så var tørrheten og rødheten bort. Bare helt utrolig!

Eli Andersen

10. oktober 2014
har i 4-5 år nå, slitt med aldersflekker i ansiktet. Etter 1,5 uke med Utroligsalven (som nattkrem) er disse betydelig redusert! Kjempeglad!

Astrid Grimstad

9. oktober 2014
Det er ikke lenge siden jeg mottok en \"stor\" forsendelse, men når alle som har prøvd og alle som vil prøve har fått sin del, ja så er jeg nesten tom for \"UTROLIG\". Vil ikke risikere å gå tom, derfor kommer her min nye bestilling.                    
\"UTROLIG\" er utrolig god - bare prøv.
Hjemmeside: Kastrup, Danmark

Johan Nordin

9. oktober 2014
Meget virkningsfull salve! En av få salver som fungerer mot sterk kløe i ansiktet og på halsen. Den er i tillegg effektiv på sår. Anbefales!

Kari Gunnerud

3. oktober 2014
Denne salven burde finnes i alle hjem. Jeg har hatt sår i nesen som jeg har fått diverse resptbelagte salver for uten at det har blitt borte. Etter bare et par dager med Utrolig Universalsalve er sårene borte!!! Har også brukt den på andre sår og er bra på kort tid! Anbefales på det varmeste

Anita

3. oktober 2014
Salven er bra, men lukter veldig stramt (til min sønns store fortvilelse, han som har mye eksem). Dessverre hadde den null effekt på atopisk eksem hos mitt barn. Men på mitt eget øre-eksem var den effektiv! en rar kald følelse når den var smurt på i øret :)

Salven anbefales altså, men skulle ønske at lukten var en annen!

Lisbet A. Lorgen

29. september 2014
Jeg prøvde denne salven på mann min som har psoriasis. Dette var for 2 uker siden, og på en plass for å prøve. I dag spurte han etter den og ville smøres på resten av sårene han har. Når han spør(skeptiker) er dette en "grei" salve for han. Skulle ønske det fantes flytene til hodebunnen der han også har endel psoriasis.  "Tommel opp!"

Maiken Malz

28. september 2014
Utrolig bra krem som alle bør ha i hus!!! Nå har jeg vært foruten den 1 uke og savner den sårt!  Har akkurat bestilt ny i dag. Den hjelper mot utroig mye og er veldig effektiv. Det beste med den er at du kan bruke den på alle type hud problemer og at den virkelig hjelper!! Det er bare helt UTROLIG!

Judith, Sverige

28. september 2014
Jeg kan ikke väre uten Utroligsalven i huset, må ha den meg meg over alt.  Utrolig god mot all slags klöe og irritert hud. Det fine er at den kan brukes på alle törre slimhinner, i nesen, i munnenpå leppene og i underlivet.  Jeg har nå brukt denne i 2-3 år og den er bedre enn cortizon.

Britt Åstrøm

27. september 2014
Etter at min mann hadde stråling på Radiumhospitalet var hann plaget med brannsår og tørr hud. Etter noen runder med Utroligsalven var både brannsår og kløe borte. Jeg har selv leddgikt og bruker  den nesten daglig. Vi har brukt opp mange bokser her i huset. Den er bokstavelig talt Utrolig og kan brukes til alt.

Ingvild Eriksen

27. september 2014
Vi bruker utrolig salven mot insektstikk, tørre lepper, kløe, sår i munne. Da jeg har leddgikt har jeg redusert på medikamenter etter at jeg begynte å smøre/massere salven inn på de store leddene.  Har brukt den på sebore' i hodebunn til min datter og kløe og rødhet forsvant. Vi e kjempe fornøyd og æ anbefaler den på det varmeste😉

Kristin Tømmervåg

22. september 2014
Min datter fikk flere vonde sår på tungen, etter at hun fikk satt inn regulering / gom på innsiden av tennene i overkjeven ! Hun orket nesten ikke spise ! Smurte med utroligsalven på tungen 3-4 ganger daglig i 2 dager , sårene ble mindre vonde og forsvant til slutt ! Helt utrolig ! Bruker den ellers til alt  !

åse

21. september 2014
Min mor på 92 har vært veldig plaget med vonde muskler og ledd på skuldrene, men etter noen få dagers bruk av Utrolig, har smertene avtatt betraktelig!

Odd

17. september 2014
En utrolig salve hjelper på nesten alt vi har brukt den til, da kan man ikke forlange mer.
Har brukt den til sår på leppe, myggestikk, og for andre irritasjoner på kroppen virker bra.

10. september 2014
Fikk kjempe sol eksem i sommer, smurte på og kløe og irritasjon i huden forsvant umiddelbart. Og masse mygg og kleggbitt i Lofoten, smurte på og ikke kløe. Utrolig er virkelig helt utrolig.

8. september 2014
Hjemmeside: Ellenj. Jeg bruker utrolig på det ene beinet mitt, da jeg har krbling, etter opperasjon, med utroligt er det borte med en gang, denne er helt fantastisk, skulle vært i alle hjem

Ruth Aarflot

7. september 2014
Brukes til alt. Urene sår. Da jeg strikker mye, har jeg fått smerter i albuen. Noe som legen kaller golfarm, den er blitt veldig bra etter at jeg begynte med salven. Nesten helt symptomfri. Ansiktskren, leppekrem, tørre hender, eksem, myggstikk(demper kløe)brannsår o.s.v. Beste salven jeg noen gang har prøvd. Kommer alltid til å ha den i huset. Anbefales til alle.

Heidi og Alf Jan

7. september 2014
Vi har nå snart brukt opp en liten boks Utrolig. Den har dempa flekker, og vorter, samt nær tatt vekk en slag flekker/føflekker fra min manns ansikte....helt Utrolig, vi har bestilt den største nå...

Myrna Næss

4. september 2014
En helt utrolig god salve , jeg har hatt såre hender , og når jeg bruker denne salven så blir sårene leget  veldig fort og jeg får igjen myke hender , kan anbefale den på det varmeste , helt utrolig :)

Torhild Johansen

4. september 2014
Avhengi av Utroligsalven etter første bestilling. Utrolig på brannsår og sprukken hud.

Anfrid Theodorsen

4. september 2014
Utroligsalven er mer effektiv mot tannkjøttbetennelse enn andre midler som fås kjøpt på apotek. Smurte på to ganger pr. dag, og vips var alt ubehag borte etter 3-4 dager. Forrige gang tok det flere uker med mye smerter da jeg brukte tannkrem/skyllemiddel beregnet til dette.

Inger-Marie Ekeli

3. september 2014
Utrolig salven er helt Utrolig til omtrent alt😄

Toril Wold

31. august 2014
Hei! Gleder meg til og motta ny salve! Jeg har det man kaller "atrose" el. slitasjegikt i hender og fingre! Denne salven er helt fantastisk mot smerten!!! Prøv den dere som har samme problem &#128151;&#128151;

Vibeke

29. august 2014
Denne ha hjelpet på min psoriasis. Bruker den og på min datters atopisk eksem:)
Å ble stor i øyene da den og funket kjempegodt på brennkopper!:)

Hege Berntsen

29. august 2014
Utrolig salven har gjort underverker her i huset. For det første forsvinner moluskene til barna etter noen uker med smøring. Jeg ble mest overrasket da min sønn fikk brennkopper og jeg smurte på utrolig salven( i mangel på noe annet). De tørket inn etter kun to dager. Denne salven er verdt hver krone!
Hjemmeside:

Kari Brøndbo

28. august 2014
Den har det rette navnet, kan brukes til allt.

Ann Katrin

28. august 2014
min samboer har en gjenstridig eksem på føttene og etter et par påsmøringer var den mye bedre og utroligsalven er det eneste som har fungert på dette. han har hadd eksemen siden han var 14 år.

Lill

27. august 2014
Prøvde denne salven på en gjenstridig fotvorte, tok på en god "dæsj" og la et plaster over både morgen og kveld. Etter tre uker ga jeg opp, men den fjerde uka var vorta helt borte!
Min datter hadde massevis av sjenerende kviser i panna som hun prøvde alt mulig på, uten effekt. Men da hun smurte på utroligsalven forsvant de på bare noen dager. Denne salven er rett og slett et MÅ-HA-PRODUKT!
Den er t.o.m fantastisk mot tett nese.

Tove Helene Bråthen

26. august 2014
Denne salven har vi brukt i flere år! den kan brukes til det meste!
Hjemmeside: Helt utrolig!

Beathe kristin.

25. august 2014
Jeg fikk to vepsestikk ett på lillefinger ett på overarmen.Smurte på salven og brått så var hevelsen og smerten borte.Så stekte jeg varm mat med fett og la på en papptallerken,den bøyde seg og keg fikk alt over fingrene.Skylla i kalt vann tørket og smurte på utroligsalven,helt borte.Den er helt UTROLIG.
Hjemmeside: Jeg fikk to vepsestikk ett på lillefinger og ett på underarmen.Jeg smurte på utrolig salven og dermed forsvant hevelsen og smerten.Som ikke det var nok så bor jeg på campingvogna mi hele sommerhalvåret,derfor lettvint med papptallerken .Jeg hadde stekt kotlett og legger over med varmt fett.Var så uheldig at tallerken bøyde seg,og dermed alt fettet over fingrene.Det ble knall rødt og veldig vont.Jeg skulle i kalt vann,smurte på utroligsalven ,og dermed ble det helt borte.Helt UTROLIG..

Heidi

24. august 2014
Jeg har prøvd alt av kremer og salver til min sønn. Han har eksem på hånden og det blir ikke bra. Han har til og med gått på tabletter fra lege men fikk ikke alt bort der heller. Så prøvde jeg utrolig og etter 2 dager var all eksemen borte. Bruker den bare morgen og kveld. Anbefaler den på det sterkeste .

Liven

22. august 2014
Toppers salve bruker den ved insektsbitt,solbrent ol

Signe

21. august 2014
Veldig fornøyd! Bruker salven til "alt mulig". Bestiller nå også 2 x 15 ml for å introdusere til venninner!

Ingrid

21. august 2014
Min svigermor kjøpte salven og den er faktisk helt utrolig. Hun er snart 94 år og har endel plager men etter hun kjøpte salven har mange ting blitt bedre. Smerter i ledd, kløe, sår som er vanskelig å få til å gro m.m. Takk må jeg bare si.

Heidi

20. august 2014
I går kveld veltet jeg et stort krus med glovarm kaffe over meg. Det sved skikkelig og ble et stort rødt merke på ca 20 cm i omkrets.. Tenkte å smøre på Aloe vera, men så tenkte jeg på Utroligsalven. Smurte på brannsåret. Ble smertefri nesten med det samme. I dag er det ikke antydning til brann sår. Det er virkelig utrolig. Huden er helt fin.

Anfrid Theodorsen

19. august 2014
Utroligsalven er fantastisk på munnskåld/after. Smurte på og smertene var borte. Og var helt bra etter to dager.
Fantastisk!

Helen

18. august 2014
Denne salven er faktisk som navnet: u t r o l i g !!!!  Har måttet bestille på nytt.  Både mann og jeg bruker på forskjellige plager.    (Bl.a : sår, psoreasis, aldersflekker og verking - spes nakke).   Takk for fantastisk salve  -----   og den er veldig drøy.  <3

Åse

17. august 2014
den er super,, god til alt

Ann Søreng

11. august 2014
Har hatt noe psoriasislignende utslett på underarmer. Har prøvde flere kremer og salver, med og uten resept, men det har ikke virket. Fikk prøve utrolig salven, smurte på 3-4 gang pr dag, og etter noen få dager så jeg forskjell på utslettet. Ble fort mindre. Etter 1 mnds bruk nå er utslettet nesten helt borte.

Kjell B.

9. august 2014
Utrolig bra !  Ypperlig til behandling bl.a. av kløe i legg og ankel, forårsaket av dårlig blodomløp.

Ann Kristin Lillevik

2. august 2014
Har hatt et psoriasis sår på benet i flere år (stresspsoriasis) - har forsøkt alt av kremer og salver. Trodde ikke noe hjalp før jeg fikk utroligsalven i posten for 3 dager siden. Jeg klør ikke og såret er for første gang helt skorpefritt. Har smurt meg 3 ganger om dagen. Tusen takk:-)  

berith

31. juli 2014
Har psoriasis på deler av kroppen, mest på bein og armer. Dette klør noe helt infernalsk om nettene og jeg har klort meg til blods mange ganger. Men vips så dukket det opp en universal salve på badet mitt. Lykke ! det er slutt på nattekløen og huden min er mye bedre.

Åse Marie

30. juli 2014
Denne salven er fantastisk. Jeg er superallergisk mot moskitos og har prøvd mye, men denne salven fikk jeg av min datter da vi skulle til syden og det var bare helt utrolig hvor godt den virket.

Lillian

29. juli 2014
Utrolig hjelper øyeblikkelig på svie fra brennmanet 😃

Torhill

27. juli 2014
Jeg elsker denne salven.Har brukt den på brannsår,myggestikk,vond skulder og på piggmentflekker.Den er bare  helt ''Utrolig''Anbefales på det sterkeste.Løp å kjøp.!!

Solveig Strandbakken

25. juli 2014
Sommertid med bare bein i sko. Jeg hadde vannblemmer og store åpene gnagesår. Smurte på UTROLIGSALVE og vips så blir alt mye bedre.

Elisabeth Rusten

23. juli 2014
Den bærer navnet sitt med rette jeg <3 "UTROLIG" må bare prøves!! :)

Bente

22. juli 2014
Har hatt psoreasis siden jeg var 17 år,og bruker cellegift på 14,året. Dette funker bra,men ikke bra nok. Prøvde Utrolig på albuene,og merket bedring etter få dager. Kan anbefales .)

veronika

22. juli 2014
Helt fantastisk!!! Min samboer har psoriasis å ingen kremer eller noe har fungert, helt fram til han begynte med utrolig kremen.  Bare etter 2 dagers bruk var flere sår borte. Den er helt super! Over all forventning.  Kjempe fornøyd. Kan trygt anbefale den videre!

Arnhild Marken

20. juli 2014
jeg har prøvd denne salven den virker mot alt.Jeg har vært plaget med vondt i knea nå greier jeg å bøye meg .Jeg bruker den som natt krem nakken min er mye mye bedre.Jeg har blitt ett nytt menneske etter jeg begynte med den.jeg anbefaler den til alle som har en del plager...

Solveig Strandbaken

19. juli 2014
Fantastisk mot soleksem, solforbrenning og andre sommerplager ( mygg, klegg, brennmanet m.m. )
Utroligsalven er et must i "sommerapoteket ".

Gunn K

18. juli 2014
Hei! Jeg anbefaler kremmen for myggstikk ! hjelper masse :))) Og for munnsår, det forsvant dagen etter jeg hadde smurt på :D

Reni Albrechtsen

13. juli 2014
Jeg har brukt salven i 3 dager,å to store kviser er tørket bort :) synes også jeg ser litt forandringer på pigmentflekkene jeg prøver å blekne,for ikke å snakke om myggbitt,fantastisk salve,den beste jeg har prøvd på laaang tid,anbefaler :)

bjørg mjeldheim

12. juli 2014
denne salven holder virkelig det den lover

inger

11. juli 2014
Fikk anbefalt utrolig salven av en kollega. Har etterhvert blitt avhengig av denne. Den hjelper utrolig mot eksem og kløe. Har blant annet vært plaget med eksem og sprukken hund på hender, dette er nå nesten borte.

Mariann

9. juli 2014
fikk Utrolig anbefalt på mandag på helsekost butikk. har prøvd alt på "kviser" i ansiktet som har blitt til blemmer etter å vert kviser. Etter bare en dag med smøring (flere ganger for dagen) er di nesten borte og jeg har ikke vondt i ansiktet lengre.. Fantastisk krem som alltid kommer til å være i nærheten uansett hvor jeg er heretter! En salve som lever opp til navnet sitt 😊

Beathe Rostad

3. juli 2014
Fungerer "utrolig" bra på kløe.  Uunnværlig .

Sonja

2. juli 2014
Fantastisk salve som jeg bruker til det meste. Bruker den som nattkrem, til eksem i ørene, hvis jeg er sår i munnen, ømme muskler etc. et must i ethvert hjem.

Marian

1. juli 2014
Jeg har brukt Utrolig salven på føtene før leggetid pga bivirkninger av cellegift, roer/hjelper utrolig for å få en god natts søvn.

Siw Irene Bakka

1. juli 2014
Denne salven er bare et "must". Hørt mye bra så tenkte denne måtte jeg prøve. Fikk den tidsnok til at den ble med til Tyrkia. Ikke til å unngå at man noen ganger blir solbrent. Smørte inn ungene om kveldene. Og meg selv 1 gang. Den lindret. Og neste dag var ingen rød. Etterhvert har jeg prøvd den på atopisk eksem..tørre lepper..hard hud under føtter...tørr hud oppå hender...gnagsår...gangsperr..myggstikk...og til sist på brennkopper. De er ubehahelige men min datter sa det klødde og svidde mindre. Salven luktet litt i starten men da hun kjente den lindret var hun fornøyd. Denne salven er uunnværelig. Jeg drar ikke på noen ferie lenger uten. Og anbefalt den til alle jeg kjenner...

ingunn paulsen.

29. juni 2014
Heia. Jeg hadde ei vorte på en finger som jeg har vært plaget med lenge. Smurte utrulig salven på noen ganger, og vorten forsvant helt. :)

Karina

26. juni 2014
Nå har jeg brukt Utroligsalven på både meg selv og min sønn på 3år. Å jeg må si at den er helt fantastisk :) Sønnen min har hatt nuppete hud på armer å ben, å det er MYE bedre nå enn før vi begynte med salven.

Den er også veldig bra på tørre hender å lepper.

Jeg har også smurt min sønn på brystet med denne når han har vært veldig forkjølet, å det har åpent opp luftveiene :)

Så nå må jeg bestille inn mer! :)

Jorunn

26. juni 2014
Jeg kjøpte denne salven til min mann, som hadde en flekk som klødde på kinnet. Han smurte denne salven på og etter ca. 4 uker var den borte !!! Helt UTROLIG ! Denne kan  anbefales.

Anita Bjorøy

25. juni 2014
Vi har brukt salven hele familien til alt mulig,og må si at det er helt utrolig hvor godt den virker,på munnsår,på lette forbrenninger og sår nese osv osv. Dette er det beste produktet jeg har kjøpt som virkelig holder det som blir lovet, og jeg har fått både venner og kollegaer i tillegg til familien til å bruke salven:))

Bente Ekmo

22. juni 2014
Brukte salven på et stygt brannsår på hånden, ikke antydning til arr etterpå (aldersflekkene på hånden forsvant også)

ingunn

22. juni 2014
Har brukt utrolig salven, er nå desverre tom. Skulle gjerne skrevet noe spesielt hva jeg bruker den til, men det er vanskelig. For den er utrolig jeg bruker den som nattkrem, på mannen psoriasis, på sår, annen eksem er det noe så prøver jeg utrolig salven, ogdet funker de fleste gangene. Er veldig glad i utrolig salven :)

Bjørn, pensjonist

18. juni 2014
Da er jeg på nytt, lens for Utroligsalven og det går ikke bra. Har derfor lagt inn en ny
bestilling i dag. Salven er fenomonal til lindring av kløe og sår hud. Anbefales !!!

Frid-Torill Ottardatter Rosenvinge

18. juni 2014
Jeg må bare fortelle noe utrolig. Jeg hadde fått et stort område med mørke pigmentforandringer etter sår på leggen. Legene sa at den fargen ville jeg ha permanent på leggen. Etter at jeg begynte med Utrolig universalsalven er huden blitt mye lysere. Ingen forstår hvordan dette kunne skje. Er så glad. Og jeg hadde veldig hard hud på hælene og de er myke nå.

Mina

18. juni 2014
Fungerer kjempe fint på sår barnehud.
En dag, så er det borte! :)

Renate

18. juni 2014
Min datter fikk slike molusker. De ble borte etter et par gangers smøring. Helt utrolig.. :-)
Hjemmeside: fru1gedahlhoegber.blogg.no

Kjersti

11. juni 2014
Fantastisk krem,som holder det den lover.
Veldig god å bruke for etterbehandling av ny tattoovering.
Har brukt den på pigmentflekker ser tydelig forbedring.
Svigermor bruker den på soriasis og det hjalp.hun fikk meg til å prøve den og nå har jeg bestilt til en venn av meg som sliter med det same og har mistet troen på at noe vil hjelpe han.jeg vet at han vil merke at det faktisk er noe som hjelper og gleder meg til å gi han Salven.vil anbefale Salven til alle.fin å gi bort og få i gave.dene Salven må jeg ha i huset.kjempe god på brannsår også.

Anne Lønne

8. juni 2014
God erfaring med sjampo. Sluttet endelig å klø i hodebunnen og håret føles friskere og fyldigere.

Fornøyd kunde

6. juni 2014
Store plager ,på hud på og rundt øynene, forsvant etter kort tids bruk av Utroligsalven. Det var utrolig deilig etter å ha vært ut og inn hos diverse leger/hudleger i flere år, prøvd diverse kremer og endt opp med kortisonkrem som ikke hjalp stort.  Fantastisk!

wenche skårseth

6. juni 2014
Fikk en prøve på Psorit-X Cream, for å prøve om den var bedre enn Utroligsalven, for den virker godt på min psoriasis, som jeg har under bena. Til tider veldig vondt å gå på. Etter første gangs bruk av psorit-x cream, forsvant det nesten..sier nesten, for den forsvinner alldeles ikke :-) Men du verden for en behagelig krem å ha på seg. Så nå har jeg bestilt en tube, for å se om den virker i lengeden. Det er nemlig et problem hos meg. Når jeg har brukt et slag en stund, så slutter det å virke, men utrolig salven har ikke gjort det. Så nå håper jeg den nye psorit-x også virker lenge. Den var suuuuper, selv om den er beregnet på lett eksem. Tusen takk for den lille prøven jeg fikk . Jeg kan gå som normalt på bena, og ingen sårhet og vondt. :-)

Ann-Mari

6. juni 2014
Denne salven har hatt like god, om ikke bedre funksjon på min eksem som den salven jeg fikk på resept! Og Utrolig kan jeg bruke lengre enn den reseptbelagte. Er kjempefornøyd med dette produktet!

NOOMI STRØMSBORG

6. juni 2014
Anbefaler alle som har ansvar for idrettslag, fotball ,håndball eller andre idretter: Ha alltid Utroligsalven i førstehjelpsbagen. Prøv den som første utvei!

Marit

4. juni 2014
Jeg kjøpte en krukke med denne salven for å prøve den ut.Det fikk jeg bruk for nå.Jeg blir lett solbrent pga veldig lys hud med lite pigmenter.Nå har jeg vært i syden,og en av de siste dagene ble jeg velsig solbrent på magen.Det gjorde så vondt,og huden kjentes for kort ut.Da jeg kom hjem kom jeg på at jeg hadde denne salven i skapet på badet.Og jeg kan bare si at UTROLIG er rette navnet :-) Det ble bedre allerede mens jeg smurte den på.Mannen min plages med en del kløe på armer og bein.Da han så hvor mye bedre jeg ble,smurte han seg også.Og den kvelden da vi la oss sa han at det var utrolig hvordan den salven tok bort kløen og lindret.UTROLIG ja :-)

britt mary

29. mai 2014
Helt *UTROLIG*den salven...har et brannsår som jeg behandler for tiden smører på 3ganger pr. dag, er nesten bra...ja den kan brukes på d meste, Ha en\"utrolig\" sommer ;)

Sigrid

27. mai 2014
Jeg er blitt veldig glad i denne Salven til det meste! Nå sist ble den brukt på katteklor på barnebarn. Vips, så var ikke det vondt eller rødt lenger. Så kan jeg nevne at flekker på hendene(gammelmannsflekker) er blitt borte etter to uker smøring på kvelden:-)

Gerd

25. mai 2014
Hjalp meg virkelig da jeg hadde helvetesild. Blemmene gikk ikke hull på, men tørket inn, og utbruddet varte ikke lenge i forhold til hva som er beskrevet om dette.

Eva Andersen

23. mai 2014
Har brukt utrolig i mange år og det er en salve som kan brukes til d meste. Anbefaler alle å ha en boks i skapet &#128515;

Agnes E. Køteles

22. mai 2014
Salven heter "Utrolig" men jeg kaller MIRAKEL fordi den hjelper mot små og store plager uten bivirkninger.
En kjempe takk for dem som har laget den! Agnes
Hjemmeside: szijj_agi@hotmail.com

cecilie

21. mai 2014
Hei :-)
Hørt mye bra om krem men, men vært utrolig skeptisk. I går kom min tante med litt prøve krem. Og må si eg er overrasket til Tusen.  Datteren min har mollusker og vært plaget nå i 1år.legene sier det ikke er noe å gjøre med de.og kunne ved stort ubehag er det behandling. Jeg smurte datteren min i dag tidlig og nå før sengetid.og eg ser stoooor forskjell. Det smilet på min jente fjes når hun så forandringen, er det beste smilet jeg har sett på lenge. Denne kremen har eg stor tro på.

Astrid Grimstad

19. mai 2014
Hallo, hallo, her har I mig tilbage  <3
Et held at dere har tilbud på vidunderkremen nettopp nå når jeg skal fylde opp lageret. Voksne og barn i familien får et \\\"strøk\\\" Utroligsalve ved små og store plager - det hjelper på det meste.      
Prøv selv!

Irmelin

16. mai 2014
Jeg er positiv overrasket, utifra navnet på salven var jeg skeptisk, men bestillte den minste å testet den ut på noen brannsår/arr jeg har i fjeset, jeg er på dag 3 og det er nesten vekke,kløen er også vekke , jeg har smurt på så ofte jeg kan når jeg er hjemme, jeg var inenst rød og hissig rundt , men nå kan jeg snart gå uten sminke igjen, .. veldig fornøyd :)

Anita Lind-Jaehn

15. mai 2014
Denne salven bærer navnet sitt med rette, ja den er helt utrolig. Har brukt den i flere år og den fungert bra både inne i munnen, på beina, nakken o.s.v, Med andre ord tror jeg den kan brukes over alt på kroppen.
Hjemmeside: Utrolg

happy girl

14. mai 2014
Jeg får herpes utbrudd på leppa, fått salver fra apotek osv men det har tatt noen dager før det forsvinner... Prøvde utroligsalva og jeg får ikke synlig utbrudd i det hele tatt lenger, når jeg merker det prikker i leppa smører på og så er det vekk etter en natt... Eneste utroligsalva ikke hjalp på var min kjempe solbrente nese.. Helt super salve

FRIT-torill O ROSENVINGE

12. mai 2014
En utrolig salve som kan brukes til alt. Jeg har fått rødblått farge på leggen etter å hatt sår der. Et stort område. Etter at jeg begynte å bruke utrolig salven er området mye mykere og lysere. Har tannproteser og får lett sår i munnen, dette er saga blott etter at jeg begynte med salven. Salven hjelper og på hermorider og tørr hud. Kan anbefale den.

vera

11. mai 2014
super salve som kan brukes til alt

Brit

11. mai 2014
Utolig er utrolig!!  Har blitt kvitt "skjell" på leggene!

tone

9. mai 2014
Kløen forsvant :) helt utrolig

Grete

9. mai 2014
Super salve!! Fungerer mot alt!!:D

Arvid L Eilertsen

9. mai 2014
Fungerer godt for meg,tørr hud /hender.

Terese

7. mai 2014
Er kjempefornøyd med denne salven. Har brukt den på eksem, og etter to - tre dagers smøring morgen og kveld er eksemen borte vekk.

lilli marlen

7. mai 2014
vår erfaring: min datter: fikk molusker og exem på indre albue, pluss allergisk utslett. smørte dette på 2-3 ganger i 3 dager nå og alt er nesten borte.slutta og klø etter 2 behandling.
jeg:
hadde ille munsår og kviser, tørre lepper, smørte 3 ganger et par dager og det ble borte.
min mann: hud utslett,ille kløe, smørt seg morgen og kveld, det har stilnet kløen fra andre behandling.
KONKLUSJON: en meget effektiv god salve, beste salve utprøvd.om vi vil bestille mer? JA. anbefales sterkt.

Åge Willy

7. mai 2014
Jeg har tørre hender og har fått behandling med sterk kortison uten at det hjelper  annet enn helt midlertidig.Da jeg fikk en krukke med Utroligsalven er hendene mine fine dagen ut.

Helene

7. mai 2014
Hei, jeg har hatt kviser i snart et halvt år. Jeg bestilte Akne Stopp, jeg brukte det i en uke. Det ble verre. Dagen etter det ble verre prøvde jeg Utroligsalven, den kremen anbefaler jeg! Så prøv den ;)

Anna

3. mai 2014
Jeg har prøvd Akne Stopp det funker kjempe bra. Jeg har hatt kviser i snart et halvt år, jeg har kjøpt masse på apoteket, det funket ikke. Da jeg prøvde Akne stopp så hjalp det etter 3 dager, jeg måtte dekke med foundation hver dag, nå har jeg sluttet med det. Jeg anbefaler Akne stopp :)

Kirsti

3. mai 2014
Jeg prøvde utrolig salven, jeg har hatt sopp i snart 1 år, da jeg prøvde det fumket det kjempe bra! jeg er utrolig fornøyd. tusentakk!

Birgit Lislien

1. mai 2014
Så reklamen av kremen Utrolig på Face Book og leste flere av kommentarene. Så jeg tenkte: dette bare MÅ prøves. Som tenkt så gjort, tok kun 3-4 dager , så lå den i postkassen. Jeg hadde, ja som Dere leser hadde vorte på en finger. Etter bruk av salve/kremen i et par dager, kunne jeg \"fjerne\" flere røtter. Tok pause noen dager. Så \"pånn\" igjen. Nok et par dager og NÅ: helt borte!!!!  Bare helt fantastisk!!!! Det blir nesten så du tror det ikke før du får se det!   Kjempefornøyd!!! Takk og takk

irene

1. mai 2014
Utroligsalven er gull verdt på såre gommer ved tannfrembrudd! Før vi fikk salven i hus sleit vi med at minstejenta ikke klarte å falle til ro i senga, hun var veldig urolig og gråt med fingrene godt plassert inni munnen. Første gangen vi prøvde utroligsalven var første gang hun sov hele natta uten å våkne! Veldig fornøyd :)

Linda Marie

29. april 2014
Har hatt utrolig-salven nesten en uke nå, og smurt den på barnas molusker, morgen og kveld. Nå tørker de ut og faller av en etter en :-) jeg er imponert og veldig fornøyd med dette produktet.
Har selv hatt betente hårsekker i lyskeområde, og smurte på salven der også. Mye bedre blitt!
Har også smurt det på loppe-bitt , samme virkning der.
Takk for denne salven. Skal alltid ha den i skapet!

Unni

22. april 2014
Jeg har brukt Utroligsalven i flere år, mot  psoriassis,sår i munnen ,tørre lepper m.m. og er veldig godt fornøyd den. Anbefaler den gjerne til andre ❤️

Lisbeth

21. april 2014
Jeg fikk en liten krukke med Utroligsalven av min mormor, siden jeg sliter mye med tørre lepper, hender og føtter.
Jeg var smått skeptisk, men det varte ikke lenge :)
Veldig drøy i bruk for jeg hadde den ganske så lenge, så nå har jeg bestilt 50ml + 15ml slik at jeg kan ha en i veska også.
Har samtidig bestilt Hælbalsam som jeg er veldig spent på å teste ut!

FRIT-torill O ROSENVINGE

20. april 2014
Jeg bestilte under tvil utrolig for muskler og ledd. Den var helt utrolig. Den hjelper på vonde muskler og ledd. Så bestilte jeg Utrolig universalsalve. Jeg er plaget med tørr hud og salven hjelper. Den hjelper også mot eksem, sår og gnagsår etter gebiss og mot vanlige gnagsår. Kan anbefale dette merket.

Siv Bjørkestrand

18. april 2014
Ungene klør ofte i huden og då e kremen uunnværlig.  Dennis har noen nupper på knærne som eg plutselig kom på å prøve kremen på og etter en gang var de blitt kraftig redusert... Så denne må vi bestille på nytt..

Sylvi

18. april 2014
Har SLE og får elveblest av sola😠 klør, svir og blemmer!  Smurte i ren desperasjon Utrulig salven på og!!!!????? D SLUTTA Å KLØ OG SVI! Har prøvd d meste både av salver og av allergi tabletter og ingenting funka! Utrulig salven har æ m over alt!

Kristin Sjöberg

16. april 2014
Grattis med supersalva!! er utdanna aromaterapaut i Sverige og lager mye salver sjelv..bivox och kokkosbas..men bor siden 27 år i Sverige så på siste ferie i Trondhem hadde min mor den .. problem med sopp å blemmer i munnen pga medesin men tok den på forslag i munnen da ei tann var vond..3 dager nesten helt symmtomfri... makan...grattis till er kram fra Kristin Sjöberg <3.
Hjemmeside: javielsker64@hotmail.com

Oddrun

14. april 2014
Utrolig Salven er helt fantastisk kan brukes til alt :-)

Else Rønning

11. april 2014
En helt utrolig salve som kan brukes til alt, har brukt den i flere år og den er med over alt hvor jeg ferdes. Anbefales på det varmeste.....

Siv Spjelkavik

11. april 2014
Hei.
Min datter på snart 3 år har vært plaget med Molusker på hele kroppen i et års tid. Jeg kom over en artikkel om Utrolig salven og tenkte at jeg skulle prøve den da vi har vært litt fortvilet over at vi ikke har visst hvordan vi skulle bli kvitt disse. Hos fastlegen fikk vi bare beskjed om det ikke var noe og gjøre med, det ville forsvinne av seg selv innen 1 år eller 2. Har nå brukt kremen en mnd tid morgen og kveld, og det er nå bare små røde prikker igjen som er på vei til og forsvinne.. Tusen takk.. Utolig bra, kommer til og anbefale denne kremen videre til andre:-)

elisabeth

9. april 2014
Utrolisalva e et musst å ha:)  bruker den til alt, som tannverk, har bytta ut kortisonsalva for lenge sia med utrolisalva til mi datter med atopisk eksem, bruke den til brannsår, solbrent, smøre i gomman til beibien, såre brystvorte med blødende sår i starten av amminga, til myggstikk og annen kløe, tørr hud, kvise, brennkoppa, forkjølelsessår, tett nese, brukte den til gutten når hann hadde munn-hånd-fotsyka, munnsår, strekkmerkan mine e bleika helt med den. finnes ingen begrensninge til kor mann kan bruke den. Bruke den å til stive og ømme muskler:)

May Oddny Gausel Njærheim

4. april 2014
Har psoriasis og kremen hjelper utrolig godt! Også mot beinhinnebetennelse. Har måtte smørt meg mange ganger daglig på flekkene, nå holder det med 3 ganger i uka!

Har irriterte øyreganger etter daglig bruk av øretelefoner, hjelper der også :)

Salven hjelper mot det meste!

Har ikke troen på kremer, men denne virker! Har anbefalt den til mange og di er også fornøyd!

Jobber på sykehjem og ser at den kunne hatt nytte der også, send gjerne brosjyrer så kan jeg dele ut ;)

(Bonny Njærheim på Facebook)

Kristin Tømmervåg

3. april 2014
Har brukt salven til alt , og har den alltid med meg når jeg er på reise ! Super mot allslags kløe . Har vært plaget med herpes munnsår, de er forferdelig vonde , smurte på salven fra første dag jeg merket at munnsåret var på vei , det lindret voldsomt og munnsåret forsvant etter et par dager ! Helt utrolig !!

2. april 2014
Hei.
Må bare fortelle hvor fornøyd jeg er med utroligsalven, kan nesten ikke beskrives med ord, den må bare prøves, det er ikke en plage den ikke kan brukes på, ingen bivirkninger, prøver stadig ut nye bruksområder. nå som insektene kommer og stikker oss er den helt nødvendig og ha med seg. Denne bokssen er også utrolig drøy :)
Mvh. Else Rønning.

Christopher Stensaker

2. april 2014
Var skeptisk til å bruke denne salven i munnen på tannpine, men UTROLIGSALVEN fungerte utmerket.

Gustaf Falk-Svensen

31. mars 2014
Salven hjelper mot alt, fra hodebunn til føttene.
Bare HELT UTROLIG !
Ingen registrerte bivirkninger !

Anny Ulstein

30. mars 2014
Salven er som navnet tilsier, jeg har kjøpt mange krukker, den er drøy, og den hjelper for det meste, så er den fri for Parabener, noe jeg er veldig obs. på
Hjemmeside: mittlillehjemmested.com

Anny Ulstein

30. mars 2014
Hei, jeg har brukt salven siden den ble lansert her, jeg bruker den for mye, når jeg får myggstikk, smører jeg på, og da klør det ikke mer, samme med brandsår, munnsår. den er som navnet, UTROLIG anbefaler alle å ha den i hjemmet. Eneste negative, den har steget i pris, tror jeg-:)))

May Berg

16. mars 2014
Har hatt kronisk bihulebetennelse i mange år.Brukt mye nese spray med og uten kortison.Smurte litt inn i nesen..kjente straks bedring.Hjalp også for hemorider..Må snart ha ny!!!

Sigrid Holmer

12. mars 2014
Denne salven har sitt rette navn UTROLIG,mer behøver vel ikke sies!

Åse Korsmo

12. mars 2014
Denne salven anbefaler jeg på det sterkeste .Jeg drar ikke et sted uten denne.Tror ikke det er et sår den ikke reparerer..Jeg må snart bestille fler. Lurt og kjøpe slik at du får også med den lille boksen,kjempefin og ha i lommen..denne må prøves .
Hjemmeside: aikorsmo@hotmail.com

grete

11. mars 2014
Har nettopp bestilt ny ladning. Virker kjempegodt på herpesmunnsår, kviser og sopp i underlivet, samt på det meste av sår, stikk, arr, brannsår og tørr hud.

Aase Robertstad

11. mars 2014
Salven er virkelig utrolig god

Anette A.Karlsen

11. mars 2014
Denne var det eneste som funker på Selmas såre rumpe , og vi hadde virkelig prøvd alt.  Nå bruker vi den til alt, sår, tørrhet, ansiktsrens til oss voksne og ved tennfrembrudd på vesla. Nå er jeg også forhandler for denne salven på min nettside : www.naturligbarndom.no . Stolt over å ha dette produktet i mitt utvalg :)
Hjemmeside: www.naturligbarndom.no

9. mars 2014
Denne UTROLIG salven funker faktisk. På soleksem, munnsår, og myyye mer :)

Arlene K Skogås

9. mars 2014
Fant denne salven ved en tilfeldighet, da jeg lette etter salve til atopisk eksem. Når min datter (21)spør etter mer salve, ja da er dette et under i seg selv. Prøver selv salven til alt som dukker opp-Kjempefornøyd.

Aasland

4. mars 2014
Fikk denne anbefalt av min fotterapeut

Heidi

2. mars 2014
Har oppdaget Utrolig salven og er veldig fornøyd med den. Bruker den på rifter og små-sår og de gror veldig fort. Og på ømme muskler.Er veldig fornøyd med produktet !!

Bjørn....pensjonist.

19. februar 2014
Bruker salven til det meste og har funnet ut at jeg ikke kan gå lens, derfor har jeg bestilt en ny "ladning" nå. Utrolig, sammen med gasbind og en rull hefteplast, er den eneste "førstehjelp" jeg har med meg på utenlandsreiser, funker alltid !

Mona

17. februar 2014
Har brukt salven i flere år, på ømme muskler.overfladiske sår på hendene,tørr hud på /under føttene,helt helt fantastisk! Ramlet på isen tidligere i vinter,slo arm og fikk skikkelig vondt i musklaturen,ble smurt grundig med salven,og dagen etter var jeg nesten helt bra!:-)

Børge Skistad

3. februar 2014
Salven har hjulpet oss med alt fra lindring/tilheling av 435 myggstikk , småsår / rifter / sprekker i hud , brannsår , lett eksem/psoriasis , arr etter
operasjon.
Eksportert til Singapore.

Vær ikke urolig- bruk UTROLIG  -
ha den alltid i din bolig !

Brit og Børge Skistad

M.J.M

3. februar 2014
Etter et stygt fall på isen,hvor  alt av muskler var forslått i tillegg en vond arm,så masserte jeg salven på ,og dagen etter var det faktisk bedre,helt fantastisk :-) Bruker den også hvis jeg har skåret meg, (småsår) gror superfort! Anbefales på det sterkeste ! Fantastisk produkt:-)I tillegg kom den i posten veldig raskt etter bestilling  :-)

anja

20. januar 2014
Har plagdes med sprikker på hendene hver vinter. Etter flere forsøk med ulike kremer å salver uten resultat tenkte jeg å prøve denne utrulig salven også.. litt skeptisk men... kunne liksom ikke bli så mye verre heller..men etter 2 dager bare var jeg utrulig mye bedre. Helt utrulig!!!!! Virkelig rette navnet på denne salven. Anbefales virkelig!!!!!

Jenny Karin Moe

13. desember 2013
Jeg har soriassis og bruker Utroligsalven hver dag. Den er kjempe fin og holder problemene mine i sjakk.

Erland Skas

14. november 2013
Har brukt Utrolig salven i mange år, til alt mulig mellom himmel og jord, men mest til massasje. Kan anbefale den på det varmeste. En UTROLIG god salve

Sissel Tove Litzheim

12. november 2013
Jeg har brukt Utroligsalven denne høsten og hatt hjelp for mange småplager. Tett nese, tørre lepper, sår hals og ømme muskler. Jeg har den med over alt og tror det bare er fantasien som kan sette grenser for hva man kan bruke den til.

Maylen

29. oktober 2013
utrolig fornøyd. utrolig drøy:)

Torhill

26. oktober 2013
Denne  salven er bare helt ''utrolig'' Jeg har ofte litt plager emd den ene skulderen min å da smører jeg litt salve på og det hjelper.Jeg har brukt den på sår som verker,det hjelper,jeg har brukt den på brune pigmenflekker som man for etter å ha pasert midagshøyden.Det hjelper.Så den er ikke falig å bruke.Tror jeg brukte den på katten min åsså å så fremgang.Så den er Utrolig.Jeg går for den.Mannen min har brukt den mot vorter i ansiktet og den hjelper.Dette er ikke tull,dette er fakta.
Hjemmeside: torhillm@online.no

Malin

11. oktober 2013
Jag fick en burk av min syster. Du kan ha den till allt! Lite skeptiskt men provade. Den är super mot allt vi stött på, sår, sprickor, skorv. Ja, helt otrolig och kommer alltid att ha hemma. Rekomenderar den till alla jag känner, speciellt småbarns familjer. 1 salva och inte ett dussin olika.

9na

10. oktober 2013
Plages med psoriasis ulike steder på kroppen, noe som medfører intens kløe. Har prøvd mange ulike kløstillende midler (reseptbelagte), men samtlige har gitt effekt bare for noen timer i slengen. Så jeg har hele tiden måtte smøre på nytt og på nytt og på nytt. Det har vært en evig kamp mot kløe. Men etter at jeg begynte å smøre med UTROLIGsalven, har jeg fått et nytt liv! Nå sover jeg natten gjennom uten å klø meg til blods i søvne! Nå har jeg ikke stygge, sviende og væskende sår lenger takket være UTROLIGsalven. Hallelujah!

anne tove holtan

28. september 2013
hei  denne  salven   er  helt  unik den  er  til  hjelp  mot  veldig  mye.må  bare  ha den i hus. veldig  fornøyd et  vert  hjem  burde  ha en  slik  salve.
Hjemmeside: antove@online.no

Hilde Skilbred

10. august 2013
Hei :) Jeg har brukt Utrolig nå ei stund og har brukt den på meg ,ungane og til og med hunden vår som har Allergi . Den er brukt både innvortes og utvendig bruk . Utrolig er bare Helt UTROLIG .Den er bare så Utrolig BRA :) At den er virkelig å anbefales ..

Olav

6. august 2013
Min kone og jeg kan anbefale \"Utrolig\"-salven. Vi har brukt den et par år mot kløe eller andre hudplager, og den er veldig fin. Behagelig i bruk, da den ikke \"fetter\" eller virker klisset. Service i forbindelse med forsendelse etc. (i vårt tilfelle til utlandet) er også helt forsteklasses.

Unni Lovise

4. august 2013
Jeg fikk prøve denne salven av min mor, og den fikk kløen til å forsvinne da jeg har litt soleksem. Så denne salven må jeg ha i huset :-)

Wenche

29. juli 2013
Er ofte plaget av soleksem, og har prøvd en del kremer...ingenting har fungert over lang tid. I år har jeg brukt \"Utrolig\" og jeg hadde soleksemen i 2 dager, så var det borte - og kom ikke igjen. Fantastisk.

Anny

14. juli 2013
Jeg er utrolig fornøyd med denne kremen, den hjelper nesten for alt, jeg er så ålaget med munnsår, smører på, og det blir ikke det store utbrudd. blir jeg stukket av mygg eller annen insekt, er den helt uunnværlig. Jeg har brukt den siden den kom på markedet, og den er helt UTROLIG og dette er ikke juks

Gudrun

5. juli 2013
Denne salven er perfekt  på ømme muskler.

Maja

3. juli 2013
Ikke til å tro! Bestilte salven i går og i dag lå den i postkassen!!
Nå gleder jeg meg til å prøve den.

Bjørn G

2. juli 2013
Denne salven er virkelig UTROLIG. Jeg er plaget med muskelsmerter i beina og dette produktet hjelper.

Cathrine

12. juni 2013
Denne salven er virkelig utrolig, jeg hadde en hevelse i øregangen som gjorde veldig vondt i en mnd. Til slutt tok jeg denne salven på, og morgenen etter, hadde jeg ingen hevelse eller vondt lenger . Den funker også på kviser og strekkmerker.  På barna sine såre stumper er den fin, og også faktisk på atopisk eksem. Superfornøyd!

Gunn

9. juni 2013
Reiser aldri på ferie uten denne salven i bagasjen. Kløe etter insektstikk, som man ofte får på strender rundt omkring, forsvinner nesten med det samme.
Fikk også noen små vonde nupper i tannkjøttet en gang. Smurte på utroligsalve, og vips ble nuppene borte.

Merethe

7. juni 2013
Har Ulcerøs kolitt og salven hjelper meg hver dag. Har mindre plager der bak. Takker så mye for den utrolige. ;)

Liv-Randveig

24. mai 2013
Hver vår er jeg plaget med loppestikk. Det klør så jeg nesten blir gal. Så kjøpte jeg en krukke "Utrolig" og ikke lenge etter jeg hadde smurt den inn, så var kløen borte,og jeg slapp å bli gal. Mot kløe er den super, eller Utrolig bra.

Trude

25. april 2013
Etter et stygt fall fikk jeg brudd i ene overarmen. Røntgen viste at bruddet har grodd fint, men jeg  fikk en kraftig inflammasjon i skulder/overarm. Ble av lege advart mot frozen shoulder. Har prøvd betennelsesdempende medisin men det hjalp så lenge jeg tok medisin.  I ca. 4 -5 uker etter medisinkuren har jeg smurt skulder/arm med Utrolig salven hver morgen og kveld. Av og til også på dagtid. Kjente bedring etter første påsmøring. Nå er arm og skuldre nesten helt bra. Tipper jeg er kurert i løpet av noen uker til. Det er salven sin det!

Har også vært plaget med nummenhet i fingrene  på samme armen  og under ene foten. . Dette kjennes spesielt på natta. Smører inn hånd og fot hver kveld før leggetid, og visp, plagene blitt borte.

Hilde Skilbred

23. april 2013
UTROLIG kan brukes til Alt og Da mener jeg ALT :) . Den er helt UTROLIG,har aldri vært utenfor å ha en så God Salve til alt Mulig . Kan anbefale den på det Varmeste :D

Svanhild Dalberg

22. april 2013
Hei.Jeg har en hudsykdom som heter Lichen ruber planus. Den gir kløende utslett på håndledd og ankler. Jeg bruker sterke kortisonsalver for den verste kløen, men etter at jeg startet med "Utolig" salven trenger jeg ikke bruke så mye kortison. Men jeg må smøre litt tykkere på en kortison.
Har akkurat bestillt mer.

Oda R

17. april 2013
Jeg har i over ett år slitt med eksem rundt munnen. Dette har til tider sett forferdelig ut, og min redning har vært Dermovat, en sterkt steroid krem som fåes på resept. De siste ukene har ikke kortisonkremen fungert noe særlig, men farfar hadde redningen for meg. Han hadde fått noe i posten som han hadde hatt liggende i et års tid og ikke hadde bruk for. Utroligkremen hjalp meg så fort jeg smurte den på, og jeg er fullstendig avhengig. Det aller beste er at den kun inneholder naturlige ingredienser ;)

Marianne Pettersen

16. april 2013
Hei.
Jeg er en dame som har  Sjøgrens  syndrom. Det medfører  tørre slimhinner i munnen og sår tunge. Prøvde alt av sugetbl og sprayer uten noe godt resultat, før jeg ble tipset om utroligsalven. Nå legger jeg en kladd salve i munnen ved behov og jeg kan spise  og drikke omtrent det jeg vil. Den virker utrolig bra!! Tusen takk til utroligsalven, den har hjulpet meg til en bedre hverdag.
M.v.h.
Marianne Pettersen

Malin

12. april 2013
När jag väntade våran dotter så fick vi en liten burk med Otrolig, den kan användas till allt sa hon. Lite skeptisk var man allt, men det var värt att prova. Funkar de så funkar de... Men otroligt, det funkar!! Vi har de till allt, eksem, röd rumpa, bränner sig mm. Den är värt var enda krona!!

atle

1. april 2013
Denne salven er helt topp, UTROLIG.Jeg fikk bedre dager fra mine smerter etter en testikkel betennelse.Har prøvd slt til jeg kom over utrolig" salven.Bare et lite tips til andre.Så prøv,.ny salve er på tur.

Eileen

7. mars 2013
Det kunne ikke vært ett bedre navn for denne er utrolig. Var på ferie og fikk forbrenning i panna,og fikk blemmer. Så brukte jeg utrolig salven  og fikk ny hud og ble helt fin igjen etter par dager.

Trond

10. februar 2013
Jeg må bare si at denne salven er helt fantastisk !
Jeg brukte den samme dag som forsendelsen kom, og dagen etter var min eksem fullstendig borte. Legen har brukt forskjellige reseptbelagte kremer og salver, men ingen av disse  har hjulpet. Nå hjalp altså Utroligsalven meg på 1 døgn. Helt utrolig ! Den anbefales på det sterkeste !

kirsti erdvik

3. februar 2013
Denne bruker vi til alt mulig. Et \"must\" Mannen min har eksem og har blitt mye bedre etter han begynte med denne.. I dag har jeg kurert munnsår med salven.

Kvinne 53.

31. januar 2013
Forsøkt det meste på kløende eksem uten effekt- men denne hjalp !! Hjelper også på såre lepper, tørr vinterhud, hemorider, munnskold- best av alt- svir ikke. Resten av familien har samme erfaring- Må ha i huset.

Emmy

29. januar 2013
Salven er bare helt fantastisk. Har vært plaget med at jeg blør fra tann-kjøttet. Etter å ha smurt med UTROLIG  i 2-3 dager er tann-kjøttet ok. Plages også med Psoriasis, også der virker salven utmerket.
Hjemmeside: UTROLIG

Tom

27. januar 2013
Helt alvorlig den beste salven på markedet. Jeg har lenge brukt Utroli-salven til forskjellige småplager og den fungerer på alt. For to dager siden fikk jeg utvendige hemoroider som var skikkelig vonde. Etter først spyling med iskaldt vann fra dusjen og deretter et par tykke lag med Utrolig-salven 2-3 ganger, er smerten borte og hemoroidene er på vei bort! TAKK! <3

Bodil

25. januar 2013
Denne salven hjelper for alt som står på forsiden, virkelig utrolig. Har nettopp bestillt ny

Michael

10. januar 2013
Jeg er plaget av lett allergi som gjør at jeg alltid er våt i det ene neseboret. I et par måneder har jeg på grunn av dette hatt et plagsomt sår der som ikke vil gro, og har prøvd en rekke forskjellige salver - til og med en mot sprukne hæler (!) uten effekt. Jeg fikk en liten boks UTROLIG for å se om det kunne hjelpe. Etter ett døgn, tre påsmøringer, var såret borte! Jeg har også brukt den på en stygg, brun vorte noen dager nå, og den er allerede i ferd med å bli mye mindre og "penere". Tusen takk til min venn som ga meg boksen!

erik walstad

23. desember 2012
dennne salven er helt utrolig.jeg smurte på byller som har vært et problem,alt er vekk!!
Hjemmeside: erik.walstad@gmail.com

Jan Arve Solvang

10. desember 2012
Hei.Dette er en "utolig "Salve.Men hva om dere begynner å selge den som Lipsyl?Den er fantastisk på sprukne lepper og munnsår.

Julia

5. desember 2012
Jeg har brukt denne salven til det meste og den fortjener virkelig navnet sitt. Har nå kjøpt den som julegave til mine veninner som i likhet med meg har små barn. Fungerer helt ypperlig som kuldekrem for de små nå som det er kaldt. Å som lipsyl for mor . Min mor har også brukt salven mot pigmentflekker i huden og ser resultat.

Astrid Grimstad

22. november 2012
Utrolig hurtig levering, takk for det. Lageret var tomt, jeg brukte resten på mitt barnebarns forstuede fot, med strålende resultat. Bruker "Utrolig" til alt. Mine venner og venninder blir prøvekluter når de nevner noe om å ha ondt - i morgen er det Edith i sangkoret som skal ha en omgang på skuldrene. Dere er snart berømte, også på Amager, DK.

Anne

13. november 2012
Tusen hjertelig takk for dette fantastiske produktet!! Får alltid en del sår i munnen om vinteren og utrolig lindrer veldig godt! Den funker også på kviser og tørre området i ansiktet! Har blitt helt avhengig av salven og har den alltid med meg! Funker veldig bra som leppomade også!!

Vidar

13. november 2012
Jeg var plaget med krampe i ben og fingrer, har prøvd alt som skulle hjelpe mot dette ingentig hjalp. Så leste jeg om " UTROLIG" salven, og tenkte jeg skulle prøve dette også. Bestilte en krukke på 50 ml. men ble ikke mye overbevist når jeg opnet den, tenkte som så; Hvor dum jeg var som bet på alt, men hadde jeg først fått den skulle jeg prøve. Smurte inn armer og ben etter en dusj om kvelden og UTROLIG nok så var krampen borte. Nå bruker jeg den hvær morgen og kveld og har ikke hat krame i bena på 3 uker. Har faktisk blit varmere på Tær også etter at salven er tatt i bruk.smører og maserer den inn under fotbladene.
Skal aldri si noe negativt om denne salven,( Den bærer sitt rette navn.

mona kaland

11. november 2012
denne kremen er bare helt utrolig. her i huset bruker vi den alle sammen. jeg og min samboer bruker den hver morgen og kveld i ansiktet, hjelper mot kviser og tørr hud. Bruker den også på barna på bleie utslett og munnsår. Bruker den også på små sår i munnen. Bare digger denne kremen.. Har den i en stor og en liten som vi kan ha med oss når vi reiser:)

Tove Forfang v/Lyngen fotklinikk

7. november 2012
Apotek på boks som alle burde ha hjemme-eg beg å prøve den på psoriasisen i 2008,ikke vært plaget siden. Skaffer den til mine pasienter-erfaringene deres: kvitt munnsår,soleksem,eksem,kløe,brannsår,sår generelt,forkjølelse,ferske operasjonsarr gror fortere og klør ikke,lindrer lette leddplager,lindrer slitne bein,..listen er nesten uendelig--salven kler navnet-Utrolig!!!!

Dagny Sofie Boine

21. oktober 2012
Jeg har vært plaget med smerter i fingrene, tok å smurte på utroligsalve, og tro det eller ei, etter 10 min var smertene borte! Ble overrasket over at smertene forsvant så fort,siden har jeg vært smertefri i fingran...

Julie

9. oktober 2012
Hei dette produktet har fungert helt fantastisk på min 16 år gamle datter som fikk flatvorter i ansiktet. Hun hadde tre stk under det en øyet og vi gikk til hudlege for å få et middel for det. Det vi fikk beskjed om var at etter en stund vil de forsvinne. Men de forsvant ikke men ble fler og fler. Det ble en ny tur til hudlege hvor han sa at for å bli kvitt de må man skjære dypt ned i huden. På denne tiden hadde hun kanskje 25 flatvorter på hele ene siden av ansiktet. Vi spurte om man kunne bruke laser på de men det ville han ikke anbefale det hjalp nok ikke. Men vi kunne få en krem men den var egenlig til underlivet og kunne lage pigment flekker i ansiktet. Dattern min og jeg var ganske frustrerte og var redd for at ansiktet hennes skulle bli et stort arr. Jeg kom over denne salven her helt tilfeldig og tenkte at det var vært et forsøk . Vi lo litt godt av dette produktet først fordi første gang hun brukte det ble vortene så røde og litt hissige men det roet seg raskt ned to dager senere var de allerede blitt mindre Jeg er litt usikker på hvor lenge det har gått nå kanskje 2 uker. Vortene har nesten forsvunnet Hun renser huden sin hver dag og smører på kun på om kvelden og den har vært UTROLIG he he Jeg har fått en datter som har fått selvtilitten tilbake og en penere hud TAKK TIL ET FANTASTISK PRODUKT litt skummelt egentlig

Randi Jacobsen fra Arendal

7. oktober 2012
I går prøvde jeg denne salven for førstegang på utslettet( kontakteksem) på fingrene som jeg har vært plaget med i snart 1år.Har hatt utallige våkenetter hvor jeghar klødd meg tilblods.Store sår og sprekker/ skjell var dekket på alle fingrene.Har måtte slutte med endel hobby som å sy, for jeg har til tider hatt så store smerter,  svi og kløe. Jeg var litt skeptisk til denne salven, for hvorfor skulle den hjelpe når ikke kortisonsalven jeg bruker får bukt med dette eksemet? Vell jeg tenkte vell som de fleste, det er vell verd et forsøk. Jeg  åpnet krukken og smurte meg godt inn og.... WOW!!! Kløen forsvant etter et par minutter og allerede etter ca 2 timer begynnte  utslettet å roe seg ned.Og jeg kunne til og med endelig klare å bøye fingrene igjen.Det har jeg  ikke  klart å gjøre på flere uker!!!! Jeg har lest om alle andres erfaring med denne \" UTROLIG\" salven, men da jeg fikk prøve denne selv og virkningen den gir meg er dette en SENSASJON av en salve!!!Er samtidig blitt veldig forkjølet og jeg smurte litt salve rundt i åpningen av hvert neseborr.Den virket umiddelbart og åpnet kanalene, og jeg slapp å bruke nesespray !!!Har èn ting å si.... TUSEN TAKK for at \"UTROLIG\"salven finnes.

Kaja

26. august 2012
Jeg har i mange år vært plaget av eksem, men har aldri vært så ille som det siste halve året. Jeg hadde flere ganger hørrt om utrolig salven, men ikke hatt trua på den, da jeg har prøvd ALT! Etter mange skuffelser og at boksen ser ut som en billig krem du får kjøpt på tv-shop så har jeg aldri fått meg selv til å kjøpe den. En dag kom min mormor med kremen, og mente jeg skulle prøve, noe jeg gjorde! Herremin... Den funker! Og det beste av alt: Den svir ikke! Denne må bare testes, og det er merkelig at ikke hudleger o.l finner ut hva som hjelper for huden. I tillegg vil jeg anbefale folk å bruke Zink mot eksem.. Dette har blitt min redning! =)

mona

31. juli 2012
Har ei datter på 11 år som plagdes utrolig mye med atopisk eksem og mange vorter på hendene.Prøvde utrolig salven og eksemet og vortene er borte! Utrolig men sant:)

Johnny

27. juli 2012
Har arvet seboreisk eksem av min far. Er plaget rundt overleppe, på begge sider av nesen, mellom øyenbrynene og i ytterøret.
Har brukt kremen i tre dager og har alt lagt bort steroidekremen jeg fikk av legen. Ikke mer rød irritert hud og ikke mer flassing.
Nå får jeg ikke ha salven i fred lenger heller for fruen sier at huden min ser så fin ut.
Jeg anbefaler salven på det sterkeste.

Stine Skogby

7. juli 2012
Jeg trodde dette var for utrolig til å være sant, men jeg måtte jo prøve i til felle det virkelig virket. Ingenting har virket på mitt hudeksem som jeg fikk under svangerskapet for 5 år siden. Jeg har ett kløende, sårdannende og til slutt veskende sår som oppstår rundt munn, hake og værst i hårfestet og litt nedover pannen. Jeg fikk salven kjempe raskt i posten og klinte på langt innover i håret ved pannen. Første dagen kjente jeg forskjell men ville ikke helt tro det, for etter 5 år hos hudleger som ikke har hjulpet med mer enn kortison kremer og penicillin kapsler, Tetralycal, så var jeg skeptisk. 2-3 dager til så var eksemen under kontroll, 1 uke senere var det borte, og nå bruker jeg salven 1 gang i uken og jeg HAR IKKE EKSEM!!!! Mitt atopiske ekstem er borte!!!!

os

3. juli 2012
20 års plager borte på 1 uke,utroligt,håper dere får denne inn på pleieheimer/aldershjemm,såre gommer?borte på 1 uke,TAKK

Dagfrid

1. juli 2012
Utrolig Salven er utplassert på hytta, leiligheten i syden , på badet hjemme og den lille i håndvesken, så her er vi helgardert og den blir brukt på alle mulige måter. Den er sånn\" må bare ha det\".

bm nordgård

20. juni 2012
En utrolig flott salve. Vi bruker den mest på atopisk eksem og sprekker som følge av dette, og huden heles, samt at denne salven ikke svir når man smører på sprekker i huden.

Kirsten Johnsen

15. juni 2012
Denne salven bestilte jeg for kort tid siden,men har brukt den på munnsår som jeg er plaget av, den fungerte, og såret var vekke noen dager etter. Tok den med meg til Dusseldorf der min datter og fam bor. De fikk prøve den på myggestikk på barna, muggenstikkene forsvant helt utrolog.

Irene, Bergen

14. juni 2012
Jeg har muskulære plager i rygg og nakke.Går regelmessig til fysioterapeut. Etter jeg begynte med \"utrolig\" salven, trenger jeg ikke så mange timer lenger.

Anne Mari.

5. juni 2012
Fikk Utrolig på lørdag, startet med og smøre på hendene. Jeg er blitt betraktelig bedre, åsså så myke hendene blir.
Takk til UTROLIG

Ida

4. juni 2012
Salven er absolut en god altmulig- salve, men fjernet verken utslett, kviser, vorter eller absesser for min del.  Fin til tørr, sprukken hud.

Hilde

26. mai 2012
Vi har brukt Utrolig salven på Myggestikk,atopisk eksem ,rygg vondt ,Tannverk ,sår hals ,den  UTROLIG SALVEN. JA,DEN ER BARE HELT UTROLIG .

Mia

22. mai 2012
Efter min första cykeltur var jag lite öm/sår i rumpan, smorde med den otroliga Otrolig salvan och kunde ta min cykel dagen efter igen. :-)

Kjersti Sahl

28. april 2012
Må bare  få si at den hjelper på føflekker og.Skulle til lege og sjekke mine føflekker.Men prøvde helt tilfeldigt UTROLIG salve.Legetimen er avbestilt.Den er også god som natt krem.Det er vist mange ting vi kan bli avhengige av.Denne salven er en av de:)

Silje

28. april 2012
Dette er en helt Utrolig salve,
Datteren min på nå 4 år fikk eksem rundt munnen forrige vinter. Prøvde alt av dyre kremer fra apoteket men ingen ting funka. Det var sårt og svei og tørt. Ble anbelfalt Utrolig salven, Etter tre dager med påføring av salven morgen og kveld var eksemen borte. Hele familien bruker nå denne salven og er stor fornøyde.
Kan anbefales på det strekeste.

mildrid

19. april 2012
           Utroli , det ligg i ordet . gav en eldre dame kremen for utprøving , var så plaga med sår hud og sopp nedentil , etter tre behandlinger \" smurte tynt på kvar kveld \"var plagene histrisk ! Utrolig !!!

Grethe Weier Olsen

15. april 2012
Kan brukes overalt på kroppen,og den virker.Må bare ha den.....

Unni, Bergen

14. april 2012
LEDDGIKT

Heisann! Vil bare dele litt positive tilbakemeldinger :). Da jeg leste om salven her inne så visste jeg ikke helt hva jeg skulle tro. Men jeg syntes det virket litt interessant m sammensetning av urter. For jeg kjenner ei som blander urte-oljer og det hjelper på alt mulig rart. Så jeg ringte moren min og leste opp for ho og spure om ho ville prøve til leddene sine. (Hun har leddgikt som blir forferdelig når været slår om og i tillegg slitasje-gikt ved festene i tærne). Moren min har prøvd alt mulig mot dette og hadde hvertfall ikke tiltro til noe som het "Utroligsalven". Men dette visste jeg at hun ville si, men jeg bestilte likevel jeg! Så tok jeg med salven neste gang jeg drog en helg til ho. For jeg visste at jeg måtte smøre den på selv hvis det skulle bli gjort ;). Og joda, været slo om, hun fikk vondt og jeg smørte på 3 ganger m et par timers mellomrom. Allerde etter første smøring merket hun litt, etter andre var det nesten borte og etter tredje det hun iallfall definerte som "helt borte". Smurte inn tå-festene senere en gang og det ble også mye bedre. Hun har gjort d flere ganger senere, virker alltid, og det eneste som har hjulpet min mamma m dette. Hun er kjempeglad og det er jeg også. Eneste problemet er at nå er hun blitt gnien på salven pga jeg bare bestilte en liten salve til utprøving. Så jeg må vel kjøpe en ny en til ho no da sjøh ;)

Kajsa

2. april 2012
Hei! Jeg har slitt med en spesiell og ganske smertefull eksem som kommer på leggene i ny og ne. Hudlaget har ikke funnet ut hva det er hverken i innland eller utland. Har prøvd mange forskjellinge produkter både på resept og uten og INGENTING har fungert. Fikk det her om dagen og smurte på litt av utroligsalven og kjente med en gang at smertene avtok. Dagen etter var alt borte! Det har aldri skjedd før uansett hva jeg har brukt! Fungerer flott på tørr hud og kviser også! Jeg lever på denne salven!!

Paul Winther Danmark

28. mars 2012

Jeg vil bare gerne sige at jeg har altid været skeptisk når det gælder sånne ting, men (DETTE VIRKER). Jeg har en kraftig eksem på begge mine hænder, PGA. overfølsomhed fra materialer på jobben, men efter 3 dages brug  kunne jeg både se og mærke at dette har noget for sig, så det er prisen værd.

Hilsen Paul Winther

helle sørlie

27. mars 2012
Etter flere år med Blefaritt, øyelokkbetennelse, har jeg nå i ett år smurt øyelokkene hver kveld med Utroligsalven før jeg skal sove og er blitt helt fin. Ingen kløe eller røde lokk lenger.

Sigvart Gabrielsen

8. mars 2012
Da jeg har vert plaget med hemorider,prøvde jeg utroligsalven.Må si at den virket helt fantastisk.Efter 3 dager var jeg helt bra.Vil annbefale den for andre som har disse plagene
Hjemmeside: Innlegg

Olav (bor i utlandet)

26. februar 2012
Min kone og jeg har brukt salven en tid og er veldig godt fornøyd. Den hjelper blant annet godt mot kløe. Jeg har vært litt plaget av tørr hud i ansiktet (nese og kinn). Litt Utroligsalve om kvelden og om morgenen hjelper bra. Den ser ikke fet og klisset ut. En litt stiv nakke ble bedre da jeg tok salve og masserte et par minutter. Forsendelse til utlandet, og betaling herfra, var ikke noe problem. Salven anbefales.

Judith, bor i Göteborg

22. februar 2012
Jeg har endelig funnet en salve som hjelper meg litt i all min medisin-eksem og utrolige klöe.  Jeg går på tunge medisiner for Reumatoid og etter brystcancer.  Disse medisinene har hudutslag og klöe som fremste bivirkning.Klöen kan väre i underlivet, på magen, på ryggen etc.Salven gir en kjölende effekt og i löpet av natten har hudplagene roet ned en god del.  Jeg er livredd for å gå tom for salve.  Skulle önske dere hadde en reiseforpakning med salve i tube?  Det kan også väre litt rensligere enn å stikke fingrene ned i krukka.

marianne sjåstad

24. januar 2012
har brukt salven,som nattkrem hadde fått leverflekker i ansiktet,etter en tid merka eg at flekkane hadde blitt lysere.
Eg har en slektning som er plaga med blemmer i munnen,ho brukte salven en uke og blemmene var borte.Eg får nesten panikk vist eg blir tom for salve.

Arnold

23. januar 2012
Har brukt utroligsalven på flere plasser på kroppen og den er bare "utrolig" kan ikke annet enn å anbefale den til andre som sliter med diverse plager.

Herman Kitts

17. januar 2012
Jeg er ikke fullt så imponert over salven. Den har en placebo-effekt mot sår etc. men mot eksem, acne etc. virker den rett og slett ikke.

Hege Elise Kringen

17. januar 2012
Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding på "Utrolig" salven, da jeg har kjennskap til mange salver og kremer både gjennom jobben min som helsesøster, og som privatperson. Jeg har ikke funnet noen annen naturlig salve, med et så bredt bruksområde som "Utrolig" salven. Jeg er spesielt imponert over å se at familiemedlemmer har kunnet kutte ganske drastisk ned på kortisonsalver, ved bruk av "Utrolig". Salven har, etter vår erfaring, god effekt på atopisk eksem av mild til moderat grad. Som leppepomade her den for meg blitt uunværelig!

Anne-Britt N. Aasgård

29. desember 2011
Hei.
Har hatt hemoroider i flere år siden jeg fødte mine to barn. De har aldri plaget meg før nå de siste månedene. Første gangen gikk jeg lenge før jeg kom på å prøve UTROLIG, etter en ukes behandling ble plagene borte. Neste gang smurte jeg på salven med en gang plagene kom, og dagen etter (to påsmøringer) var plagene borte igjen. Det samme skjedde neste gang... endelig noe son virkelig hjelper mot dette. Skal nå teste salven på vår 15 åring som har store plager med kviser.

Lars

5. desember 2011
Endelig noe som virker mot hemoridene.

Merethe

17. november 2011
Jeg har en tarm sykdom som gjør at jeg er nesten daglig sår i endetarmen, men med salven kan jeg gjøre det jeg vil igjen. Har også en sønn på 16 år som også har blitt avhengig av salven. Kan virkelig anbefale den til alle aldere og til nesten alt som plager deg.                

Jeg var litt uheldig å fikk tilsendt feil utrolig boks, så jeg ringte inn å pratet med en kjempe hyggelig mann som ordnet opp og skulle sende det jeg ville ha med rabatter.

Kjempe fornøyd kunde som garantert kommer til å bestille igjen. ;)                                          

Elisabeth

16. november 2011
Salven hær er utrolig bra! Brukte den på min 2månder gammel baby for hun hadde melkeskurv, å det forsvant på noen dager!

Og ikke minst er de utrolig hyggelige å imøtekommende, om det skulle være noe er det bare å ta en telefon så er allt ordnet! Ikke alle som er så hyggelige! :)

E. Ånestad

13. november 2011
<b>DENNE SALVEN ER UUUUUTROLIG BRA!!! </b>

kirsti

2. november 2011
salven er kjempebra

Kjell

4. oktober 2011
Har slitt med kløe i fålet, hvorpå svigermor anbefalte denne salven. Hadde sin effekt kan man si.

Det er "utrolig"!

per

2. oktober 2011
fantastisk krem som funker til ALT.

oddny kvalvik

1. oktober 2011
Dette er en salve som er å anbefale ,jeg har anbefalt denne til mange av mine venner og fått så mange tilbakemeldinger om at de fornøyd.Det som er veldig bra at den kan brukes inne i munnen ved sår blemmer der...Anbefales!!

Ingebjørg

22. september 2011
Ønket å prøve ut salven på eksem jeg hadde inni ene hånda på noen fingrer. Wow! For en virkning den hadde. Utslettet ble nesten borte  samtidig.Jeg kan anbefale denne på det varmeste.

ANNE LIV

2. september 2011
KLØDDE SÅ GRUSOMT HADDE IKKE MERE IGJEN AV MIN EURAX SOM JEG BRUKER PÅ KLØE OG TOK PÅ UTROLIG OG KLØEN FORSVANT UMIDDELBART .DENNE SALVEN ER UTROLIG ANBEFALER DEN TIL ALLE.

Bente

27. august 2011
Hei.
Ja, denne ER utrolig ! Smurte på fotvortene til min datter,og etter 5 dager forsvant de, og som fotterapeut er jeg imponert. Fotvorter er jo et virus. Har også prøvd den mot fotsopp og den er UTROLIG !Den er også super mot kviser. Jeg kommer til å forsøke meg fram videre.

Aina Soli

23. august 2011
Vi har begynt å bruke Utroligsalven i våre massasjer. God å jobbe med, og hjelper virkelig på ømme muskler.Den er unik; og kan trygt anbefales til alle. Flott også til tørre/sprukne hender & føtter.
Hjemmeside: www.spapalandet.no

Terje

20. august 2011
Vi bruker utroligsavlen mot insektstikk,kløe,sår,tørr hud munnsår, sår i munnen. Den fungerer meget bra. Tar den med over alt, og reklamerer for ovenfor familie og venner. Flere og flere tar den i bruk og er fornøyde

Solfrid Røyseth

4. august 2011
Hei!
Utrolig er det rette navnet på denne salven.Jeg har vært plaget av skorper av skjellignende hud fra hælen og oppetter leggen,Etter første smøring med salven gikk det ikke mere enn 2 timer før ,jeg kunne neglene å skrape vekk alt sammen.Smøre meg hver kveld og har ikke hatt noe antydning til tilbakeslag.

Hjemmeside: Solfrid

Olaug

4. august 2011
Hei ! Har brukt salven i 3 dager mot kviser. Har overproduksjon av talg og uren hud. Nå i dag kom "skitten nærmest ut av seg selv" Ser ellers ikke ut når jeg forsøker å trykke ut.....i dag vaqr der ingen røde og stygge flekker.

ÅRJ

3. august 2011
Mannen min har psoriasis og har prøvd mange salver, også cortison, som gjør huden veldig skjør.Nå brukes han bare Utrolig salven og har aldri vært bedre enn nå. Den gjør at skjell-laget blir borte.Vi er veldig fornøyde og anbefaler den på det varmeste.

Ingvild

3. august 2011
Jeg er firebarnsmor, og alle barna fikk vannkopper i sommerferien. Jeg gikk etterhvert fri for hvitvask som er mest vanlig å bruke. Kom på at jeg hadde stående en krukke med utroligsalve som jeg kjøpte på helsesøsterkongressen i Svolvær i fjor. Ungene syntes den var kjempegod! Lindret kløen og lukta deilig. Nå som jeg har fått testa den ut,kommer jeg nok til å anbefale den på helsestasjonen ved behov.

ida gåsland

13. juli 2011
Jeg fikk en liten boks med UTROLIG av svigermor for min sønn hadde atopisk eksem, den tok det med en gang. Så har Jeg brukt den til Myggstikk,brannsår,sår rompe,tannkløe,vorte og øme muskler. Den er fantastisk, det er som å ha et apotek på boks. Er UTROLIG fornøyd. Så nå har Jeg kjøpt meg en stor boks. Anbefaler på det sterkeste. Løp og kjøp.

Sylvi

24. juni 2011
Har vært plaget med elveblest om sommeren siden 2000! ÏNGENTING har hjulpet av kløe stillende middel!!med eller uten resept! Fikk i vår en krukke UTROLIG av min mamma og i ren desperasjon smurte jeg på vablene og!!!!!! Trudde ikkje heilt på ka jeg ikkje kjente!!! D klødde ikkje!!! No går æ ingen plassa uten den!!

Solveig fra Larvik

20. juni 2011
Min mor har prøvd utroligsalven på liggesår, eksem, smerter i ben og armer, tørr hud og jeg har brukt den på eksem, smerter i bena, på myggestikk og arr etter stikk og på små sår. Fantastisk resultat. En tror det ikke før en får se det.Utroligsalven koster litt men er verdt eneste øre.

Kari

16. juni 2011
Fikk elveblest i ansiktet for 3. gang på 2 uker. Istedetfor en 3. kortisonkur prøvde jeg "Utroligsalven". Elveblesten forsvant i løpet av fire dager.

Per Simon Halvorsen

11. juni 2011
Jeg slet i årevis med store hemoroider, men etter å ha smurt UTROLIG-salven rundt og i endetarmsåpningen i 1 uke så forsvant det. Helt utrolig. UTROLIG klarte på en uke, det legene ikke klarte på ett år!

Anne Angel Trønnes Amose

1. juni 2011
Bruker den også til alt mulig fra såre muskler til nattkrem. Funker veldig bra og lukter godt også. Anbefales til alle.

Martin Isaksen

8. mai 2011
Hei!
Jeg har brukt utroligsalven i ca. 1 år. Den fungere utmerket på ømme muskler etter hard trening og på småsår. Har også brukt den på min sønn mot alt fra magesmerter til sår. Anbefaler den til alle jeg kjenner. Glimrende å ha med seg når man er på ferie o.l.
Hjemmeside: kiaptkd.com

Eva Helene Risheim

4. mai 2011
Denne salven kan du bruke til det meste. Veldig fin som nattkrem .Virker fint på vonde ledd. Kjempegreit å ha i handveska! Løp å kjøp !!

Øyvind Nilsen

6. april 2011
Ad MOLUSKER
Min datter får til tider molusker. Dette er det egentlig ingen kur for, men leger tilbyr å skrape dem vekk om det blir for plagsomt. Prøvde UTROLIGSALVEN og de forsvinner etter en til to uker. Jeg maserer da stedet med salven og legger så på en klatt under et plaster så det får en intensiv virkning over litt lenger tid. Så forsvinner dem ganske så "UTROLIG" !!

Øyvind Nilsen

5. april 2011
Bestiller nå min ente krukke, har to barn og bruker den til allt fra stikk,brennmaneter til kviser,utopisk kløe og siste den var prøvet på med STORT hell er molusker. Og denne reklamen får jeg ikke rabatt for en gang! LØP OG KJØP

Marianne

28. mars 2011
Har fått diagnosen POLYNEVROPATI som medfører tørre,verkende og brennende føtter/ben. Ble anbefalt UTROLIG av en fotterapeut og dette virket så godt at jeg nå bestiller en STOR krukke av denne utolige salven. Anbefaler alle med lignende plager å prøve den.

Espen Grønset

21. mars 2011
Hei,
Jeg har vært avhengig i Otrivin nå i 3 år. Jeg har nesten brukt en hel flaske pr. uke. Jeg har nå brukt utrolig salven rett innefor nesebordet. Dette funker kjempebra, og jeg har ikke rørt Otrivinen siden jeg begynte med utroligsalven. Knallbra!!

kirsti

19. mars 2011
hei jeg brukte salven og den funket som smurt den gjorde slik at alle vortene og kvisene mine forsvant. Jeg synes utrolig er den beste salven som funker mot de tingene.
Hjemmeside: utroliggsalven.no

Frances

17. mars 2011
Hei jeg blei anbefalt utroligsalven av en kolega pga.at jeg hadde sårt tannkjøtt. Den fungerte meget bra ,jeg smørte på det lindret og etter 3 dager var det helt fint."utrolig". siden har jeg brukt den til andre ting, vonde skuldre -sår hals (smør litt oppi ganen det vil smøre halsen). smør på kviser de blir borte -vist du brenner deg,på med salven kjenner ikke noe til det etterpå.Tror ikke at det er noe den ikke har virkning på. Kan bare si !! DEN MÅ EN BARE HA. Kjempe fornøyd-endelig et produkt som holder mer enn den lover.UTROLIG IKKE SANT.

Jan Kåre

17. mars 2011
Hei på dere alle som leser dette innlegget, denne utrolige salven er noe alle burde ha liggende, eller ha i lommen,vesken ihvertfall tilgjengelig hvis du sliter med et eller annet. Denne salven virker mer eller mindre på det meste.Meget fornøyd bruker av UTROLIG SALVEN....

Leknes fotpleie

16. mars 2011
Hei! Jeg er fotterapeaut,og har anbefalt utroligsalven til mange av mine kunder. Tilbakemeldinger har vært svært positiv fra kundene.Områdene det har vært prøvd på har vært fra sår med betennelse på tær ,kløe på føtter, tannbyll,svullfinger. Dette er noen av problemene som kundene mine har blitt bra av ved bruk av salven.

Marit Egge

23. februar 2011
Hei ,har nå prøvd salven på en ganske stor brun flekk jeg har i ansiktet , og den har blitt så mye lysere .Så nå skal jeg bestille flere til noen i min familie .Salven er helt Utrolig.

Liv Marie Hjelmeng

1. februar 2011
Kommentar: Jeg har brukt denne salven mot det meste i alle fall i 5 år, og
det er den beste salven jeg noensinne har vært borte i. Den dufter godt, og
det beste er at den er helt naturlig. Jeg er topp fornøyd:-)

Rolv Erlandsen

6. januar 2011
Salven er hva navnet tilsier "Utrolig". Jeg har psoriasis på fingrene og bruker salvenh på hendene. Det hender at utbruddene kommer men forsvinner når jeg smører på Utrolig. Tar litt tid, men ikke lengere tid enn når jeg bruker den sterkeste cortisonsalven. Bruker jeg Utrolig hver dag så er det så vitt jeg merker utbruddene. Ellers aå smører jeg den på tørr hud, kløe på leggene osv. Har prøvd det meste før
, men ingen salve har gitt en slik positiv virkning.

Roger Tveistrand

4. januar 2011
Kjøpte denne salven til behandling av tørr hud, og jeg er veldig fornøyd.

Anne Friis

2. januar 2011
Salven er fin for å redusere forekomsten av og plagene ved haemorroihder og fistler i endetarm. Bruker den også på øyelokk mot trette, tørre, såre øyne.

Irene Bugge

21. desember 2010
Hei. Ja, utrolig er som navnet tilsier, har barnebarn som har tørr hud i ansiktet , og spesielt nå om vinteren . Har brukt salven på dem og det virker , eldste barnebarnet hadde vondt i magen ,og jeg smurte på og etter en stund sa han at nå var han bra , så det er helt utrolig. Har bestilt 2 nye krukker, og gled meg til og få dem .(Greit og ha på lur.) Mvh Irene

Gunn Larsen

5. desember 2010
Denne salven er bare helt "utrolig" bruker den på tørr hud på helene, etter et par dager er huden myk og fin. Bruker den også på tørre lepper og på hendene som ofte blir tørre etter mye vask i mitt yrke som helsearbeider

Regina Dahl Larssen

28. november 2010
Helt utrolig...har hatt plager med eksem(??)under føtter og på hender i mange år.Føttene har vært såre og vonde, har prøvd masse kremer og salver uten å bli bra. Men "Utroligsalven" har nå gjort underverker, det er helt fantastisk!!!

Kjell Skas

26. november 2010
UTROLIG UNIVERSALSALVE er akkurat hva navnet tilsier, UTROLIG. Salven er et lite eller heller et \"stort apotek\" på boks. På grunn av den helt spesielle sammensetningen av oljene bruker jeg og hele familien Utrolig til alt, såsom konas såre og tørre lepper, kløe, svie, ømme muskler og som sårbehandling. UTROLIG bruker vi til ALT MULIG.

17. november 2010
kommentar: Hei igjen!
Sender en ny bestilling, boksen jeg kjøpte før sommeren er brukt opp og kan
bekrefte at den virker på allt fra myggstikk, brennmaneter utopisk kløe mm.
Mvh Øyvind

unni

1. august 2010
Jeg har brukt salven til vonde ben,lettere forbrenning,myggstikk og leddsmerter.Kjempe effektiv.Anbefales

Fotterapi Klinikken 55

12. juli 2010
Hei
Kan anbefale salven på det varmeste. Vi har mange kunder som kjøper den. Har en del henvendelser på mail, fra kunder over hele lande som ønsker å kjøpe salven.

aut.fotterapeut
Sissel Mathisen
Hjemmeside: http://www.fotterapi.info

Vegard Moe

14. juni 2010
Har brukt opp en liten boks og har bestilt en stor. Den er fantastisk mot brennesle og knott stikk. Jobber ute og får ofte sår og slag på leggene. Smører på salven og smertene forsvinner.

Hege

27. mai 2010
Hei
Jeg har en sønn på 13 som hadde masse småkviser i pannen. Vi smørte på utroligsalven og de forsvant i løpet av et par dager. Nå bruker han salven så fort han merker antydning og problemet er borte..kan anbefales.

Aria. S. Akrami

13. mai 2010
UTROLIGSALVEN ER VIRKELIG UTROLIG !
Jeg har brukt utrolig salven i over 3 år og har vært utrolig fornøyd med den. Salven har jeg brukt mot kviser, sår i munnen, tannkjøttsbetennelse og mye mer.
Jeg har tørr og sensitiv hud og har brukt salven i ansiktet i perioder og det har hjulpet mye. Huden blir mer glattere og friskere.
Søstera mi hadde fått eksem i leggen sin en gang og det var veldig smertefullt. Eksemen forsvant etter at hun smurte seg med salven 2-3 ganger.
På reise tar jeg utrolig salven med meg og jeg føler meg så trygg som om jeg har et apotek med meg. Jeg anbefaler salven på det sterkeste.

Med vennlig hilsen
Aria. S. Akrami
Tlf: 47618709

vigdis

25. april 2010
Hei..Jeg har nå prøvd ut salven på bena/leggene..Tørr hud,den er kjempefin,så jeg har bestilt mer av salven...

Tonje Gautefall

22. april 2010
Denne salven er kjempe bra, jeg er plaget med munnsår, hadde et for 3 dager siden,som jeg smurte med salve i to dager, nå er det borte, og det er fantastisk. Denne salven virker der reseptbelagte medisiner ikke gjør det. Syns den er helt fantastisk :D Alle burde ha en boks i huset...
Hjemmeside: www.facebook.no

Pia Aure Osnes

7. april 2010
Hei. Jeg har ei jente på 6 mnd som ligger i gips pga hofteleddsdysplasi. Dette medfører endel sårhet på bena. Jeg fikk prøve utroligsalven gjennom min svigemor, og er kjempefornøyd. Sårene er borte og huden er myk og fin!!!

Henny

17. mars 2010
Jeg er utrolig fornøyd med salven. Prøvde den på tannverk og det var helt utrolig!! Tiden til tannlegebesøk ble mindre smertefullt enn forventet.

Anne

16. mars 2010
Bruker salven til veldig mye forskjellig, bl.a er den god som "nattkrem" i ansiktet. Vasker ned lunkent vann og masserer inn Utrolig. Huden er blitt mykere,friskere og renere.
Del denne siden med andre!

Share on Facebook