DEN ULTIMATE PAKKEN – The Original Black Peel Off Mask + Beauty Ghost + Liposome Facial Cream.

817,00649,00

Lagerstatus: Varen er på lager

Tre høykvalitets hudpleie produkter i ett! Disse utfyller hverandre!

TRE GODE PRODUKTER SOM UTFYLLER HVERANDRE!

Den Originale Decrusto Black Peel Off Mask 
Bidrar til å minimere porer og forbedre hudens elastisitet og fuktighet. Denne masken fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud.
Tube à 100 ml.

Beauty Ghost - The Original Oxygen Peel Off Mask
Beauty Ghost er den første ansiktsmasken med Stabilisert Oksygen (04). Denne peel off masken inneholder en unik kombinasjon av næringsstoffer og dypvirkende ingredienser. Masken har en oppstrammende og fuktighetsgivende effekt som etterlater huden med en ny, frisk glød. 
Tube à 100 ml.

Decrusto Liposome Facial Cream 
Eksklusiv ansiktskrem med unik og avansert sammensetning av stabilisert oksygen, beta 1,3/ 1,6 glukaner og andre vitaminer og næringsstoffer som bidrar til å bevare ungdommelig frisk og glatt hud.
Flakong á 30 ml.

 

Disse produktene er av høy kvalitetet som kan brukes om hverandre! 

Har du for eksempel en skikkelig spadag kan du starte behandlingen med The Original Black Peel Off Mask som bidrar til å fjerne hudormer og urenheter. Deretter kan du fortsette behanlingen med Beauty Ghost, dette er en næringsmaske med peel-off effekt som tilfører næring til huden med hjelp av dypvirkende ingredienser.
Avlsutt behandlingen med Decrusto Liposome Facial Cream som gir en ekstra fuktighetsboost med næringsstoffer og vitaminer til huden og som lukker porene.

Du trenger ikke bruke alle tre produktene etter hverandre om du ikke har tid til dette, men vi anbefaler å bruke ansiktskremen Decrusto Liposome Facial Cream etter peel-off kuren for å tilføre huden ekstra næring, samt lukke de nyrensende porene.

 MERK: Hverken ingredienser eller produkter er testet på dyr.  https://www.dyrevern.no/dyretesting/ikke-testet-pa-dyr

Del denne siden med andre!

Share on Facebook