Vorter

Vorter

Nedenstående uttalelser vedr. vorter m.m. er hentet ut fra vår gjestebok.

 

Michael

2013-01-10

Jeg er plaget av lett allergi som gjør at jeg alltid er våt i det ene neseboret. I et par måneder har jeg på grunn av dette hatt et plagsomt sår der som ikke vil gro, og har prøvd en rekke forskjellige salver - til og med en mot sprukne hæler (!) uten effekt. Jeg fikk en liten boks UTROLIG for å se om det kunne hjelpe. Etter ett døgn, tre påsmøringer, var såret borte! Jeg har også brukt den på en stygg, brun vorte noen dager nå, og den er allerede i ferd med å bli mye mindre og "penere". Tusen takk til min venn som ga meg boksen!

Julie

2012-10-09

Hei dette produktet har fungert helt fantastisk på min 16 år gamle datter som fikk flatvorter i ansiktet. Hun hadde tre stk under det en øyet og vi gikk til hudlege for å få et middel for det. Det vi fikk beskjed om var at etter en stund vil de forsvinne. Men de forsvant ikke men ble fler og fler. Det ble en ny tur til hudlege hvor han sa at for å bli kvitt de må man skjære dypt ned i huden. På denne tiden hadde hun kanskje 25 flatvorter på hele ene siden av ansiktet. Vi spurte om man kunne bruke laser på de men det ville han ikke anbefale det hjalp nok ikke. Men vi kunne få en krem men den var egenlig til underlivet og kunne lage pigment flekker i ansiktet. Dattern min og jeg var ganske frustrerte og var redd for at ansiktet hennes skulle bli et stort arr. Jeg kom over denne salven her helt tilfeldig og tenkte at det var vært et forsøk . Vi lo litt godt av dette produktet først fordi første gang hun brukte det ble vortene så røde og litt hissige men det roet seg raskt ned to dager senere var de allerede blitt mindre Jeg er litt usikker på hvor lenge det har gått nå kanskje 2 uker. Vortene har nesten forsvunnet Hun renser huden sin hver dag og smører på kun på om kvelden og den har vært UTROLIG he he Jeg har fått en datter som har fått selvtilitten tilbake og en penere hud TAKK TIL ET FANTASTISK PRODUKT litt skummelt egentlig

Bente

2011-08-27

Hei.
Ja, denne ER utrolig ! Smurte på fotvortene til min datter,og etter 5 dager forsvant de, og som fotterapeut er jeg imponert. Fotvorter er jo et virus. Har også prøvd den mot fotsopp og den er UTROLIG !Den er også super mot kviser. Jeg kommer til å forsøke meg fram videre.

ida gåsland

2011-07-13

Jeg fikk en liten boks med UTROLIG av svigermor for min sønn hadde atopisk eksem, den tok det med en gang. Så har Jeg brukt den til Myggstikk,brannsår,sår rompe,tannkløe,vorte og øme muskler. Den er fantastisk, det er som å ha et apotek på boks. Er UTROLIG fornøyd. Så nå har Jeg kjøpt meg en stor boks. Anbefaler på det sterkeste. Løp og kjøp.

Øyvind Nilsen

2011-04-06

Ad MOLUSKER
Min datter får til tider molusker. Dette er det egentlig ingen kur for, men leger tilbyr å skrape dem vekk om det blir for plagsomt. Prøvde UTROLIGSALVEN og de forsvinner etter en til to uker. Jeg maserer da stedet med salven og legger så på en klatt under et plaster så det får en intensiv virkning over litt lenger tid. Så forsvinner dem ganske så "UTROLIG" !!

Øyvind Nilsen

2011-04-05

Bestiller nå min ente krukke, har to barn og bruker den til allt fra stikk,brennmaneter til kviser,utopisk kløe og siste den var prøvet på med STORT hell er molusker. Og denne reklamen får jeg ikke rabatt for en gang! LØP OG KJØP

kirsti

2011-03-19

hei jeg brukte salven og den funket som smurt den gjorde slik at alle vortene og kvisene mine forsvant. Jeg synes utrolig er den beste salven som funker mot de tingene.

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook