Rynker/ aldersflekker

Rynker og tørr munn

I 2008 blei jeg opperert for kreft i munnen, og etterfølgende 30 strålinger. Etter hvert fikk huden rundt munnen og på venstre kinn et rynkete preg. Følte huden var slappere der enn på den andre siden. Jeg har brukt dyre hudkremer, men til ingen nytte. Så plutselig kom jeg på å prøve "Utroligsalven", og har brukt den som nattkrem i noen uker. Og hver morgen nå kan jeg se forbedringer på de utsatte stedene, og jeg er kjempefornøyd. Samtidig mistet jeg 22 kg, så min dobbelthake forsvant også, og jeg stod igjen med en rynkete hals. Så nå smører jeg også halsen hver kveld og av og til på dagen, føler det gjør godt. Bruker den også på min tørre munn, og der er den også god.

Jeg er storfornøyd!

Med hilsen
Karin Vildalen
Slettheiveien 53
4626 Kristiansand S
Telefon 92 65 82 88


Fjernet sjenerende aldersflekker

Aldersflekker_i_ansikt.jpg

5-10-2010

Undertegnede ønsker herved å bestille produktnr. 20011 "Utrolig" universalsalve 50 ml. Jeg er svært fornøyd med den, da den jo kan brukes til nesten alt. Spesielt har den fjernet sjenerende aldersflekker jeg har hatt i ansiktet.

Hilsen fra

Randi Nicolaysen
Jerikoven. 89 A
1052 Oslo

(KLIKK HER FOR Å SE ORIGINALBREVET)


Eg har fått leverflekker i ansiktet, har brukt salven om natten over nokre mnd og flekkane har lysna, eg får nesten panikk når eg ser eg er tom for salve, breuker den til alle sår, lindrer og gror fortare. Den er berre super.

Marianne Sjåstad
6280 Søvik


Nedenstående uttalelser vedr. rynker/aldersflekker m.m. er hentet fra vår gjestebok.

 

Julia

2012-12-05

Jeg har brukt denne salven til det meste og den fortjener virkelig navnet sitt. Har nå kjøpt den som julegave til mine veninner som i likhet med meg har små barn. Fungerer helt ypperlig som kuldekrem for de små nå som det er kaldt. Å som lipsyl for mor . Min mor har også brukt salven mot pigmentflekker i huden og ser resultat.

Kjersti Sahl

2012-04-28

Må bare få si at den hjelper på føflekker og.Skulle til lege og sjekke mine føflekker.Men prøvde helt tilfeldigt UTROLIG salve.Legetimen er avbestilt.Den er også god som natt krem.Det er vist mange ting vi kan bli avhengige av.Denne salven er en av de:)

marianne sjåstad

2012-01-24

har brukt salven,som nattkrem hadde fått leverflekker i ansiktet,etter en tid merka eg at flekkane hadde blitt lysere.
Eg har en slektning som er plaga med blemmer i munnen,ho brukte salven en uke og blemmene var borte.Eg får nesten panikk vist eg blir tom for salve.

Marit Egge

2011-02-23

Hei ,har nå prøvd salven på en ganske stor brun flekk jeg har i ansiktet , og den har blitt så mye lysere .Så nå skal jeg bestille flere til noen i min familie .Salven er helt Utrolig.

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook