Muskler og ledd

Skriver om den fine salven utrolig.

Salven er fin og jeg er veldig fornøyd. Føttene mine er blitt så bra siden jeg begynte med salven. Muskler og ledd og jeg bruker til alt nesten alt. Jeg anbefaler den på det sterkeste.

Petrine Rygh                   Klikk her for å se originalbrevet.
Enerhauggt. 7
0651 OSLO


Nå har jeg mottatt min 3je krukke med salven "Utrolig" Og den er helt Utrolig. Jeg har brukt den både på eksem, senestrekk osv. Så prøv salven for den bærer navnet sitt med rette.

Aslaug Tangen                 Klikk her for å se originalbrevet
Mobil 91664501


Jeg har brukt "UTROLIG" salven fra 2010. De erfaringene jeg har er virkelig noe å dele med andre. Jeg har brukt den på vonde knær, øm og vond høyre overarm. Det som imponerer meg er at virkningen er så rask. Jeg pleier også å smøre leggene med salven av og til. Det er fordi huden blir så myk. Jeg kan simpelthen ikke unnvære den.

Vennlig hilsen                    Klikk her for å se originalbrevet
Turid Ensrud, Sørumsand
(tlf. 63826691)


Utrolige erfaringer med Utrolig universalsalve.

"Jeg er en dame på 52 år som driver meget aktivt med noe så spesielt som manuell vedproduksjon,dvs. med øks og bue sag, og det er innlysende at dette er veldig hardt arbeid for både skuldre og armer."

"Jeg har vært aktiv idrettsutøver, bl.a. Norgesmester i styrkeløft, og har på grunn av det lært meg mange knep for skåning av både muskulatur og sener. Allikevel gjør den tunge vedhogsten at jeg har mye såre muskler i både armer og skuldre og må ty til muskelsalver for å lindre plagene."

"I våres kom jeg over en muskelsalve som i dag er uunnværlig for meg, både som forebyggende muskelsalve og som ” reparerende” salve, og det er UTROLIG. For meg er den bare utrolig. Etter 1 til 2 minutters massering på de aktuelle såre musklene er smertene så godt som borte. Og smertene er borte mye lengre nå enn når jeg bruker andre muskelsalver.

Nå kan jeg legge meg om kvelden uten at jeg har muskelverk.

Jeg anbefaler  Utrolig universalve på det varmeste til alle som har forskjellige typer muskelverk."

Med hilsen
Emely Mørk Pettersen,
2485 Rendalen
Tlf. 62 46 92 90

NB: Utrolig universalsalve bruker jeg i dag til nesten alle små plager, så som rifter, sprekker på fingrene og ikke minst mine tørre lepper."


Nedenstående uttalelser vedr. muskler og ledd er hentet fra vår gjestebok.

 

Astrid Grimstad

2012-11-22

Utrolig hurtig levering, takk for det. Lageret var tomt, jeg brukte resten på mitt barnebarns forstuede fot, med strålende resultat. Bruker "Utrolig" til alt. Mine venner og venninder blir prøvekluter når de nevner noe om å ha ondt - i morgen er det Edith i sangkoret som skal ha en omgang på skuldrene. Dere er snart berømte, også på Amager, DK.

Vidar

2012-11-13

Jeg var plaget med krampe i ben og fingrer, har prøvd alt som skulle hjelpe mot dette ingentig hjalp. Så leste jeg om " UTROLIG" salven, og tenkte jeg skulle prøve dette også. Bestilte en krukke på 50 ml. men ble ikke mye overbevist når jeg opnet den, tenkte som så; Hvor dum jeg var som bet på alt, men hadde jeg først fått den skulle jeg prøve. Smurte inn armer og ben etter en dusj om kvelden og UTROLIG nok så var krampen borte. Nå bruker jeg den hvær morgen og kveld og har ikke hat krame i bena på 3 uker. Har faktisk blit varmere på Tær også etter at salven er tatt i bruk.smører og maserer den inn under fotbladene.
Skal aldri si noe negativt om denne salven,( Den bærer sitt rette navn.

Tove Forfang v/Lyngen fotklinikk

2012-11-07

Apotek på boks som alle burde ha hjemme-eg beg å prøve den på psoriasisen i 2008,ikke vært plaget siden. Skaffer den til mine pasienter-erfaringene deres: kvitt munnsår,soleksem,eksem,kløe,brannsår,sår generelt,forkjølelse,ferske operasjonsarr gror fortere og klør ikke,lindrer lette leddplager,lindrer slitne bein,..listen er nesten uendelig--salven kler navnet-Utrolig!!!!

Dagny Sofie Boine

2012-10-21

Jeg har vært plaget med smerter i fingrene, tok å smurte på utroligsalve, og tro det eller ei, etter 10 min var smertene borte! Ble overrasket over at smertene forsvant så fort,siden har jeg vært smertefri i fingran...

Irene, Bergen

2012-06-14

Jeg har muskulære plager i rygg og nakke.Går regelmessig til fysioterapeut. Etter jeg begynte med \"utrolig\" salven, trenger jeg ikke så mange timer lenger.

Hilde

2012-05-26

Vi har brukt Utrolig salven på Myggestikk,atopisk eksem ,rygg vondt ,Tannverk ,sår hals ,den UTROLIG SALVEN. JA,DEN ER BARE HELT UTROLIG .

Unni, Bergen

2012-04-14

LEDDGIKT

Heisann! Vil bare dele litt positive tilbakemeldinger :). Da jeg leste om salven her inne så visste jeg ikke helt hva jeg skulle tro. Men jeg syntes det virket litt interessant m sammensetning av urter. For jeg kjenner ei som blander urte-oljer og det hjelper på alt mulig rart. Så jeg ringte moren min og leste opp for ho og spure om ho ville prøve til leddene sine. (Hun har leddgikt som blir forferdelig når været slår om og i tillegg slitasje-gikt ved festene i tærne). Moren min har prøvd alt mulig mot dette og hadde hvertfall ikke tiltro til noe som het "Utroligsalven". Men dette visste jeg at hun ville si, men jeg bestilte likevel jeg! Så tok jeg med salven neste gang jeg drog en helg til ho. For jeg visste at jeg måtte smøre den på selv hvis det skulle bli gjort ;). Og joda, været slo om, hun fikk vondt og jeg smørte på 3 ganger m et par timers mellomrom. Allerde etter første smøring merket hun litt, etter andre var det nesten borte og etter tredje det hun iallfall definerte som "helt borte". Smurte inn tå-festene senere en gang og det ble også mye bedre. Hun har gjort d flere ganger senere, virker alltid, og det eneste som har hjulpet min mamma m dette. Hun er kjempeglad og det er jeg også. Eneste problemet er at nå er hun blitt gnien på salven pga jeg bare bestilte en liten salve til utprøving. Så jeg må vel kjøpe en ny en til ho no da sjøh ;)

Olav (bor i utlandet)

2012-02-26

Min kone og jeg har brukt salven en tid og er veldig godt fornøyd. Den hjelper blant annet godt mot kløe. Jeg har vært litt plaget av tørr hud i ansiktet (nese og kinn). Litt Utroligsalve om kvelden og om morgenen hjelper bra. Den ser ikke fet og klisset ut. En litt stiv nakke ble bedre da jeg tok salve og masserte et par minutter. Forsendelse til utlandet, og betaling herfra, var ikke noe problem. Salven anbefales.

Aina Soli

2011-08-23

Vi har begynt å bruke Utroligsalven i våre massasjer. God å jobbe med, og hjelper virkelig på ømme muskler.Den er unik; og kan trygt anbefales til alle. Flott også til tørre/sprukne hender & føtter.

Anne Angel Trønnes Amose

2011-06-01

Bruker den også til alt mulig fra såre muskler til nattkrem. Funker veldig bra og lukter godt også. Anbefales til alle.

Eva Helene Risheim

2011-05-04

Denne salven kan du bruke til det meste. Veldig fin som nattkrem .Virker fint på vonde ledd. Kjempegreit å ha i handveska! Løp å kjøp !!

Frances

2011-03-17

Hei jeg blei anbefalt utroligsalven av en kolega pga.at jeg hadde sårt tannkjøtt. Den fungerte meget bra ,jeg smørte på det lindret og etter 3 dager var det helt fint."utrolig". siden har jeg brukt den til andre ting, vonde skuldre -sår hals (smør litt oppi ganen det vil smøre halsen). smør på kviser de blir borte -vist du brenner deg,på med salven kjenner ikke noe til det etterpå.Tror ikke at det er noe den ikke har virkning på. Kan bare si !! DEN MÅ EN BARE HA. Kjempe fornøyd-endelig et produkt som holder mer enn den lover.UTROLIG IKKE SANT.

Kjell Skas

2010-11-26

UTROLIG UNIVERSALSALVE er akkurat hva navnet tilsier, UTROLIG. Salven er et lite eller heller et \"stort apotek\" på boks. På grunn av den helt spesielle sammensetningen av oljene bruker jeg og hele familien Utrolig til alt, såsom konas såre og tørre lepper, kløe, svie, ømme muskler og som sårbehandling. UTROLIG bruker vi til ALT MULIG.

unni

2010-08-01

Jeg har brukt salven til vonde ben,lettere forbrenning,myggstikk og leddsmerter.Kjempe effektiv.Anbefales

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook