Munn/ protesebruk m.m.

UTROLIG universalsalve ble opprinnelig laget i 1985 for å hjelpe brukere av tannproteser, til behandling av sår og trykksteder i munnen.De antiseptiske planteoljene i salven virker lettere lokalbedøvende og helende for gummen. Salven har også en god smak og lukt som er med på å gi en friskere ånde enn den typiske protese-ånden, uten at den naturlige munnfloraen blir innvirket av dette.


Smerten i tannkjøttet ble borte med UTROLIG.

I flere uker etter at jeg rotfylte den innerste tanna i overmunnen har jeg hatt store smerter i tannkjøttet. Selv om jeg allerede bruker Utrolig til alt mulig tenkte jeg ikke på å smøre tannkjøttet med Utrolig. En natt hvor smerten var veldig stor gikk jeg inn på badet, fant fram boksen, tok en stor klump og smurte hele tanna og tannkjøttet rundt. Du må selv erfare det før du tror det ! Det tok ikke mange minuttene før smerten var borte og jeg kunne fortsette nattesøvnen. Etter få ” behandlinger” er smerten borte for godt. ALLE, som på èn eller annen måte har problemer i munn. Gjør som meg. Bruk Utrolig !

Med vennlig hilsen

Kjell_Skas.JPG

Kjell Skas
Tlf.: 41313313


Jeg har av og til svært ubehagelig irritasjon fra munnsår på innsiden av leppene. Det gjør rett og slett vondt og tar flere dager før det forsvinner.

Sist høst puttet en venn av meg en liten boks ned i bagasjen min, en utroligsalve. Jeg skulle ut å reise til et av de mest innbydende gourmet landene vi har i Europa. Munnsår var en strek i regningen, men jeg brukte selvfølgelig salven bare på trass. Etter et par minutter trodde jeg at munnsåret var vekk, fordi salven lindret irritasjon og smerte. Etter to dager var den faktisk vekk, og jeg hadde en fantastisk gourmetisk opplevelse hver dag hele ferien.

Neste gang jeg drar på ferie er det ikke uten salven min!

Takk til den som har utviklet et produkt som kan rette opp en dårlig start. Utroligsalven er fra nå av min ”travel mate”.

Kristoffer Knutson
daglig leder av Zeon.no
Telefon 99 00 38 18


UTROLIG.

Jeg er utdannet fotterapeut og sykepleier. Jeg jobber for tiden med alvorlig, kronisk syke pasienter. En stor del av disse er kreftpasienter med mye plager som skyldes sykdom og behandling. Jeg har nå prøvd ut Utroligsalven ved ulike plager.

Jeg har mest og best erfaring med salven ved bruk i forbindelse med munnplager. Mange av våre pasienter har plager med sårhet i munnhulen på grunn av ulike medikamenter, behandling eller på grunn av selve sykdommen. Eksempler på medikamenter og behandling kan være ulike cytostatika (cellegifter). Mange opplever at salven lindrer disse plagene.

Mange mennesker som i utgangspunktet er friske plages med såkalte ”after”. Personlig har jeg erfart at dette er meget plagsomt og det tar lang tid før disse forsvinner. Ved bruk av Utroligsalven er de borte i løpet av et døgn. Jeg har også brukt det ved begynnende munnsår med godt hell.

Som fotterapeut har jeg brukt salven ved torner i neglefalsen. Jeg opplevde at ved daglig påsmøring av salven, så løsnet hele tornen og jeg kunne fjerne den uten vanskeligheter.

Foruten det jeg har beskrevet over får jeg tilbakemelding på at mange har effekt av Utroligsalven ved Psoriasis og andre hudplager, for eksempel medikamentelle bivirkninger på huden.

Som ansatt i et sykehus er ikke salg mitt fokus. Jeg selger kun to produkter og det er Utroligsalven og Hælbalsam. Jeg anbefaler og selger disse fordi dette er produkter jeg kan stå inne for. Årsaken er at jeg ser at de lindrer og i noen tilfeller leger, selv om jeg ikke kan dokumentere dette med forskning. Jeg selger derfor en del av disse produktene.

Grete Brendløkken Nilsen
Avdelingssykepleier
Hospice Sangen
Høiensalsgt. 74,
2317 Hamar

Tlf: 62 54 20 90


Nedenstående uttalelser vedr. munn m.m. er hentet fra vår gjestebok.

 

Jan Arve Solvang

2012-12-10

Hei.Dette er en "utolig "Salve.Men hva om dere begynner å selge den som Lipsyl?Den er fantastisk på sprukne lepper og munnsår.

Julia

2012-12-05

Jeg har brukt denne salven til det meste og den fortjener virkelig navnet sitt. Har nå kjøpt den som julegave til mine veninner som i likhet med meg har små barn. Fungerer helt ypperlig som kuldekrem for de små nå som det er kaldt. Å som lipsyl for mor . Min mor har også brukt salven mot pigmentflekker i huden og ser resultat.

Anne

2012-11-13

Tusen hjertelig takk for dette fantastiske produktet!! Får alltid en del sår i munnen om vinteren og utrolig lindrer veldig godt! Den funker også på kviser og tørre området i ansiktet! Har blitt helt avhengig av salven og har den alltid med meg! Funker veldig bra som leppomade også!!

mona kaland

2012-11-11

denne kremen er bare helt utrolig. her i huset bruker vi den alle sammen. jeg og min samboer bruker den hver morgen og kveld i ansiktet, hjelper mot kviser og tørr hud. Bruker den også på barna på bleie utslett og munnsår. Bruker den også på små sår i munnen. Bare digger denne kremen.. Har den i en stor og en liten som vi kan ha med oss når vi reiser:)

Tove Forfang v/Lyngen fotklinikk

2012-11-07

Apotek på boks som alle burde ha hjemme-eg beg å prøve den på psoriasisen i 2008,ikke vært plaget siden. Skaffer den til mine pasienter-erfaringene deres: kvitt munnsår,soleksem,eksem,kløe,brannsår,sår generelt,forkjølelse,ferske operasjonsarr gror fortere og klør ikke,lindrer lette leddplager,lindrer slitne bein,..listen er nesten uendelig--salven kler navnet-Utrolig!!!!

os

2012-07-03

20 års plager borte på 1 uke,utroligt,håper dere får denne inn på pleieheimer/aldershjemm,såre gommer?borte på 1 uke,TAKK

Kirsten Johnsen

2012-06-15

Denne salven bestilte jeg for kort tid siden,men har brukt den på munnsår som jeg er plaget av, den fungerte, og såret var vekke noen dager etter. Tok den med meg til Dusseldorf der min datter og fam bor. De fikk prøve den på myggestikk på barna, muggenstikkene forsvant helt utrolog.

Hilde

2012-05-26

Vi har brukt Utrolig salven på Myggestikk,atopisk eksem ,rygg vondt ,Tannverk ,sår hals ,den UTROLIG SALVEN. JA,DEN ER BARE HELT UTROLIG .

oddny kvalvik

2011-10-01

Dette er en salve som er å anbefale ,jeg har anbefalt denne til mange av mine venner og fått så mange tilbakemeldinger om at de fornøyd.Det som er veldig bra at den kan brukes inne i munnen ved sår blemmer der...Anbefales!!

Terje

2011-08-20

Vi bruker utroligsavlen mot insektstikk,kløe,sår,tørr hud munnsår, sår i munnen. Den fungerer meget bra. Tar den med over alt, og reklamerer for ovenfor familie og venner. Flere og flere tar den i bruk og er fornøyde

ida gåsland

2011-07-13

Jeg fikk en liten boks med UTROLIG av svigermor for min sønn hadde atopisk eksem, den tok det med en gang. Så har Jeg brukt den til Myggstikk,brannsår,sår rompe,tannkløe,vorte og øme muskler. Den er fantastisk, det er som å ha et apotek på boks. Er UTROLIG fornøyd. Så nå har Jeg kjøpt meg en stor boks. Anbefaler på det sterkeste. Løp og kjøp.

Frances

2011-03-17

Hei jeg blei anbefalt utroligsalven av en kolega pga.at jeg hadde sårt tannkjøtt. Den fungerte meget bra ,jeg smørte på det lindret og etter 3 dager var det helt fint."utrolig". siden har jeg brukt den til andre ting, vonde skuldre -sår hals (smør litt oppi ganen det vil smøre halsen). smør på kviser de blir borte -vist du brenner deg,på med salven kjenner ikke noe til det etterpå.Tror ikke at det er noe den ikke har virkning på. Kan bare si !! DEN MÅ EN BARE HA. Kjempe fornøyd-endelig et produkt som holder mer enn den lover.UTROLIG IKKE SANT.

Leknes fotpleie

2011-03-16

Hei! Jeg er fotterapeaut,og har anbefalt utroligsalven til mange av mine kunder. Tilbakemeldinger har vært svært positiv fra kundene.Områdene det har vært prøvd på har vært fra sår med betennelse på tær ,kløe på føtter, tannbyll,svullfinger. Dette er noen av problemene som kundene mine har blitt bra av ved bruk av salven.

Aria. S. Akrami

2010-05-13

UTROLIGSALVEN ER VIRKELIG UTROLIG !
Jeg har brukt utrolig salven i over 3 år og har vært utrolig fornøyd med den. Salven har jeg brukt mot kviser, sår i munnen, tannkjøttsbetennelse og mye mer.
Jeg har tørr og sensitiv hud og har brukt salven i ansiktet i perioder og det har hjulpet mye. Huden blir mer glattere og friskere.
Søstera mi hadde fått eksem i leggen sin en gang og det var veldig smertefullt. Eksemen forsvant etter at hun smurte seg med salven 2-3 ganger.
På reise tar jeg utrolig salven med meg og jeg føler meg så trygg som om jeg har et apotek med meg. Jeg anbefaler salven på det sterkeste.

Med vennlig hilsen
Aria. S. Akrami
Tlf: 47618709

Tonje Gautefall

2010-04-22

Denne salven er kjempe bra, jeg er plaget med munnsår, hadde et for 3 dager siden,som jeg smurte med salve i to dager, nå er det borte, og det er fantastisk. Denne salven virker der reseptbelagte medisiner ikke gjør det. Syns den er helt fantastisk :D Alle burde ha en boks i huset...

Henny

2010-03-17

Jeg er utrolig fornøyd med salven. Prøvde den på tannverk og det var helt utrolig!! Tiden til tannlegebesøk ble mindre smertefullt enn forventet.

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook