Lette forbrenninger

Lette forbrenninger

Nedenstående uttalelser vedr. lette forbrenninger er hentet ut fra vår gjestebok.

 

Tove Forfang v/Lyngen fotklinikk

2012-11-07

Apotek på boks som alle burde ha hjemme-eg beg å prøve den på psoriasisen i 2008,ikke vært plaget siden. Skaffer den til mine pasienter-erfaringene deres: kvitt munnsår,soleksem,eksem,kløe,brannsår,sår generelt,forkjølelse,ferske operasjonsarr gror fortere og klør ikke,lindrer lette leddplager,lindrer slitne bein,..listen er nesten uendelig--salven kler navnet-Utrolig!!!!

ida gåsland

2011-07-13

Jeg fikk en liten boks med UTROLIG av svigermor for min sønn hadde atopisk eksem, den tok det med en gang. Så har Jeg brukt den til Myggstikk,brannsår,sår rompe,tannkløe,vorte og øme muskler. Den er fantastisk, det er som å ha et apotek på boks. Er UTROLIG fornøyd. Så nå har Jeg kjøpt meg en stor boks. Anbefaler på det sterkeste. Løp og kjøp.

Frances

2011-03-17

Hei jeg blei anbefalt utroligsalven av en kolega pga.at jeg hadde sårt tannkjøtt. Den fungerte meget bra ,jeg smørte på det lindret og etter 3 dager var det helt fint."utrolig". siden har jeg brukt den til andre ting, vonde skuldre -sår hals (smør litt oppi ganen det vil smøre halsen). smør på kviser de blir borte -vist du brenner deg,på med salven kjenner ikke noe til det etterpå.Tror ikke at det er noe den ikke har virkning på. Kan bare si !! DEN MÅ EN BARE HA. Kjempe fornøyd-endelig et produkt som holder mer enn den lover.UTROLIG IKKE SANT.

2010-11-17

kommentar: Hei igjen!
Sender en ny bestilling, boksen jeg kjøpte før sommeren er brukt opp og kan
bekrefte at den virker på allt fra myggstikk, brennmaneter utopisk kløe mm.
Mvh Øyvind

unni

2010-08-01

Jeg har brukt salven til vonde ben,lettere forbrenning,myggstikk og leddsmerter.Kjempe effektiv.Anbefales

Vegard Moe

2010-06-14

Har brukt opp en liten boks og har bestilt en stor. Den er fantastisk mot brennesle og knott stikk. Jobber ute og får ofte sår og slag på leggene. Smører på salven og smertene forsvinner.

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook