Lett eksem/ tørr hud m.m.

Har eksem under føttene, spesielt om sommeren. Har flere ganger blitt behandlet med røntgenstråler ved UNN Tromsø, uten at det har hatt varig virkning. Siste året har jeg prøvd ”Utroligsalven” og dersom jeg smører inn føttene hver - eller annenhver dag, er dette det produktet som har hatt best virkning. 

Marja-Mari Stjern
Tlf. 97 66 66 65


Emilie_og_mormor.jpgJeg er plaget med eksem og ekstremt tørr hud.
Spesielt sprukne og såre hender.

Har prøvd utallige forskjellige kremer og deriblant kortison. Vært gjennom behandlinger hos lege og hudpleier.Utrolig er den første salven som holder huden myk, uten å svi. Salven er også veldig drøy og jeg kan anbefale den på det sterkeste.

Liv V. Bjørgeengen, Jaren, Oppland
Telefon 61 33 53 09


Hei.

Jeg heter Olaus Sjåstad og for noen år siden fikk jeg psoriasis. Har prøvd mange legemiddel men ingen med skikkelig virkning. Til tider hadde jeg store sår inne i håndflatene og på fingrene, men etter at jeg fikk høre om utroligsalven og fikk den, har dette nesten forsvunnet. Jeg anbefaler andre med lignende problemer om å prøve denne salven. Den er med meg hver dag på jobb og i fritiden.

Mvh Olaus Jogeir Sjåstad
6280 Søvik


Utrolig salven er virkelig utrolig!!

Jeg har brukt utrolig salven i over 3 år og har vært utrolig fornøyd med den. Salven har jeg brukt mot kviser, sår i munnen, tannkjøttsbetennelse og mye mer. Jeg har tørr og sensitiv hud og har brukt salven i ansiktet i perioder og det har hjulpet mye. Huden blir mer glattere og friskere.
Søstera mi hadde fått eksem på leggen sin en gang og det var veldig smertefullt. Eksemen forsvant etter at hun smurte seg med salven 2-3 ganger.
På reise tar jeg utrolig salven med meg og jeg føler meg så trygg som om jeg har et apotek med meg. Jeg anbefaler salven på det sterkeste.

Med vennlig hilsen
Aria. S. Akrami
Tlf: 47 61 87 09


Nedenstående uttalelser vedr. lett eksem/tørr hud m.m. er hentet fra vår gjestebok.

 

Anne

2012-11-13

Tusen hjertelig takk for dette fantastiske produktet!! Får alltid en del sår i munnen om vinteren og utrolig lindrer veldig godt! Den funker også på kviser og tørre området i ansiktet! Har blitt helt avhengig av salven og har den alltid med meg! Funker veldig bra som leppomade også!!

mona kaland

2012-11-11

denne kremen er bare helt utrolig. her i huset bruker vi den alle sammen. jeg og min samboer bruker den hver morgen og kveld i ansiktet, hjelper mot kviser og tørr hud. Bruker den også på barna på bleie utslett og munnsår. Bruker den også på små sår i munnen. Bare digger denne kremen.. Har den i en stor og en liten som vi kan ha med oss når vi reiser:)

Tove Forfang v/Lyngen fotklinikk

2012-11-07

Apotek på boks som alle burde ha hjemme-eg beg å prøve den på psoriasisen i 2008,ikke vært plaget siden. Skaffer den til mine pasienter-erfaringene deres: kvitt munnsår,soleksem,eksem,kløe,brannsår,sår generelt,forkjølelse,ferske operasjonsarr gror fortere og klør ikke,lindrer lette leddplager,lindrer slitne bein,..listen er nesten uendelig--salven kler navnet-Utrolig!!!!

Randi Jacobsen fra Arendal

2012-10-07

I går prøvde jeg denne salven for førstegang på utslettet( kontakteksem) på fingrene som jeg har vært plaget med i snart 1år.Har hatt utallige våkenetter hvor jeghar klødd meg tilblods.Store sår og sprekker/ skjell var dekket på alle fingrene.Har måtte slutte med endel hobby som å sy, for jeg har til tider hatt så store smerter, svi og kløe. Jeg var litt skeptisk til denne salven, for hvorfor skulle den hjelpe når ikke kortisonsalven jeg bruker får bukt med dette eksemet? Vell jeg tenkte vell som de fleste, det er vell verd et forsøk. Jeg åpnet krukken og smurte meg godt inn og.... WOW!!! Kløen forsvant etter et par minutter og allerede etter ca 2 timer begynnte utslettet å roe seg ned.Og jeg kunne til og med endelig klare å bøye fingrene igjen.Det har jeg ikke klart å gjøre på flere uker!!!! Jeg har lest om alle andres erfaring med denne \" UTROLIG\" salven, men da jeg fikk prøve denne selv og virkningen den gir meg er dette en SENSASJON av en salve!!!Er samtidig blitt veldig forkjølet og jeg smurte litt salve rundt i åpningen av hvert neseborr.Den virket umiddelbart og åpnet kanalene, og jeg slapp å bruke nesespray !!!Har èn ting å si.... TUSEN TAKK for at \"UTROLIG\"salven finnes.

Kaja

2012-08-26

Jeg har i mange år vært plaget av eksem, men har aldri vært så ille som det siste halve året. Jeg hadde flere ganger hørrt om utrolig salven, men ikke hatt trua på den, da jeg har prøvd ALT! Etter mange skuffelser og at boksen ser ut som en billig krem du får kjøpt på tv-shop så har jeg aldri fått meg selv til å kjøpe den. En dag kom min mormor med kremen, og mente jeg skulle prøve, noe jeg gjorde! Herremin... Den funker! Og det beste av alt: Den svir ikke! Denne må bare testes, og det er merkelig at ikke hudleger o.l finner ut hva som hjelper for huden. I tillegg vil jeg anbefale folk å bruke Zink mot eksem.. Dette har blitt min redning! =)

mona

2012-07-31

Har ei datter på 11 år som plagdes utrolig mye med atopisk eksem og mange vorter på hendene.Prøvde utrolig salven og eksemet og vortene er borte! Utrolig men sant:)

Johnny

2012-07-27

Har arvet seboreisk eksem av min far. Er plaget rundt overleppe, på begge sider av nesen, mellom øyenbrynene og i ytterøret.
Har brukt kremen i tre dager og har alt lagt bort steroidekremen jeg fikk av legen. Ikke mer rød irritert hud og ikke mer flassing.
Nå får jeg ikke ha salven i fred lenger heller for fruen sier at huden min ser så fin ut.
Jeg anbefaler salven på det sterkeste.

Stine Skogby

2012-07-07

Jeg trodde dette var for utrolig til å være sant, men jeg måtte jo prøve i til felle det virkelig virket. Ingenting har virket på mitt hudeksem som jeg fikk under svangerskapet for 5 år siden. Jeg har ett kløende, sårdannende og til slutt veskende sår som oppstår rundt munn, hake og værst i hårfestet og litt nedover pannen. Jeg fikk salven kjempe raskt i posten og klinte på langt innover i håret ved pannen. Første dagen kjente jeg forskjell men ville ikke helt tro det, for etter 5 år hos hudleger som ikke har hjulpet med mer enn kortison kremer og penicillin kapsler, Tetralycal, så var jeg skeptisk. 2-3 dager til så var eksemen under kontroll, 1 uke senere var det borte, og nå bruker jeg salven 1 gang i uken og jeg HAR IKKE EKSEM!!!! Mitt atopiske ekstem er borte!!!!

bm nordgård

2012-06-20

En utrolig flott salve. Vi bruker den mest på atopisk eksem og sprekker som følge av dette, og huden heles, samt at denne salven ikke svir når man smører på sprekker i huden.

Anne Mari.

2012-06-05

Fikk Utrolig på lørdag, startet med og smøre på hendene. Jeg er blitt betraktelig bedre, åsså så myke hendene blir.
Takk til UTROLIG

Hilde

2012-05-26

Vi har brukt Utrolig salven på Myggestikk,atopisk eksem ,rygg vondt ,Tannverk ,sår hals ,den UTROLIG SALVEN. JA,DEN ER BARE HELT UTROLIG .

Silje

2012-04-28

Dette er en helt Utrolig salve,
Datteren min på nå 4 år fikk eksem rundt munnen forrige vinter. Prøvde alt av dyre kremer fra apoteket men ingen ting funka. Det var sårt og svei og tørt. Ble anbelfalt Utrolig salven, Etter tre dager med påføring av salven morgen og kveld var eksemen borte. Hele familien bruker nå denne salven og er stor fornøyde.
Kan anbefales på det strekeste.

mildrid

2012-04-19

Utroli , det ligg i ordet . gav en eldre dame kremen for utprøving , var så plaga med sår hud og sopp nedentil , etter tre behandlinger \" smurte tynt på kvar kveld \"var plagene histrisk ! Utrolig !!!

Kajsa

2012-04-02

Hei! Jeg har slitt med en spesiell og ganske smertefull eksem som kommer på leggene i ny og ne. Hudlaget har ikke funnet ut hva det er hverken i innland eller utland. Har prøvd mange forskjellinge produkter både på resept og uten og INGENTING har fungert. Fikk det her om dagen og smurte på litt av utroligsalven og kjente med en gang at smertene avtok. Dagen etter var alt borte! Det har aldri skjedd før uansett hva jeg har brukt! Fungerer flott på tørr hud og kviser også! Jeg lever på denne salven!!

Paul Winther Danmark

2012-03-28


Jeg vil bare gerne sige at jeg har altid været skeptisk når det gælder sånne ting, men (DETTE VIRKER). Jeg har en kraftig eksem på begge mine hænder, PGA. overfølsomhed fra materialer på jobben, men efter 3 dages brug kunne jeg både se og mærke at dette har noget for sig, så det er prisen værd.

Hilsen Paul Winther

helle sørlie

2012-03-27

Etter flere år med Blefaritt, øyelokkbetennelse, har jeg nå i ett år smurt øyelokkene hver kveld med Utroligsalven før jeg skal sove og er blitt helt fin. Ingen kløe eller røde lokk lenger.

Olav (bor i utlandet)

2012-02-26

Min kone og jeg har brukt salven en tid og er veldig godt fornøyd. Den hjelper blant annet godt mot kløe. Jeg har vært litt plaget av tørr hud i ansiktet (nese og kinn). Litt Utroligsalve om kvelden og om morgenen hjelper bra. Den ser ikke fet og klisset ut. En litt stiv nakke ble bedre da jeg tok salve og masserte et par minutter. Forsendelse til utlandet, og betaling herfra, var ikke noe problem. Salven anbefales.

Judith, bor i Göteborg

2012-02-22

Jeg har endelig funnet en salve som hjelper meg litt i all min medisin-eksem og utrolige klöe. Jeg går på tunge medisiner for Reumatoid og etter brystcancer. Disse medisinene har hudutslag og klöe som fremste bivirkning.Klöen kan väre i underlivet, på magen, på ryggen etc.Salven gir en kjölende effekt og i löpet av natten har hudplagene roet ned en god del. Jeg er livredd for å gå tom for salve. Skulle önske dere hadde en reiseforpakning med salve i tube? Det kan også väre litt rensligere enn å stikke fingrene ned i krukka.

Hege Elise Kringen

2012-01-17

Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding på "Utrolig" salven, da jeg har kjennskap til mange salver og kremer både gjennom jobben min som helsesøster, og som privatperson. Jeg har ikke funnet noen annen naturlig salve, med et så bredt bruksområde som "Utrolig" salven. Jeg er spesielt imponert over å se at familiemedlemmer har kunnet kutte ganske drastisk ned på kortisonsalver, ved bruk av "Utrolig". Salven har, etter vår erfaring, god effekt på atopisk eksem av mild til moderat grad. Som leppepomade her den for meg blitt uunværelig!

Ingebjørg

2011-09-22

Ønket å prøve ut salven på eksem jeg hadde inni ene hånda på noen fingrer. Wow! For en virkning den hadde. Utslettet ble nesten borte samtidig.Jeg kan anbefale denne på det varmeste.

Aina Soli

2011-08-23

Vi har begynt å bruke Utroligsalven i våre massasjer. God å jobbe med, og hjelper virkelig på ømme muskler.Den er unik; og kan trygt anbefales til alle. Flott også til tørre/sprukne hender & føtter.

Hjemmeside: www.spapalandet.no

Terje

2011-08-20

Vi bruker utroligsavlen mot insektstikk,kløe,sår,tørr hud munnsår, sår i munnen. Den fungerer meget bra. Tar den med over alt, og reklamerer for ovenfor familie og venner. Flere og flere tar den i bruk og er fornøyde

Solfrid Røyseth

2011-08-04

Hei!
Utrolig er det rette navnet på denne salven.Jeg har vært plaget av skorper av skjellignende hud fra hælen og oppetter leggen,Etter første smøring med salven gikk det ikke mere enn 2 timer før ,jeg kunne neglene å skrape vekk alt sammen.Smøre meg hver kveld og har ikke hatt noe antydning til tilbakeslag.

ÅRJ

2011-08-03

Mannen min har psoriasis og har prøvd mange salver, også cortison, som gjør huden veldig skjør.Nå brukes han bare Utrolig salven og har aldri vært bedre enn nå. Den gjør at skjell-laget blir borte.Vi er veldig fornøyde og anbefaler den på det varmeste.

ida gåsland

2011-07-13

Jeg fikk en liten boks med UTROLIG av svigermor for min sønn hadde atopisk eksem, den tok det med en gang. Så har Jeg brukt den til Myggstikk,brannsår,sår rompe,tannkløe,vorte og øme muskler. Den er fantastisk, det er som å ha et apotek på boks. Er UTROLIG fornøyd. Så nå har Jeg kjøpt meg en stor boks. Anbefaler på det sterkeste. Løp og kjøp.

Sylvi

2011-06-24

Har vært plaget med elveblest om sommeren siden 2000! ÏNGENTING har hjulpet av kløe stillende middel!!med eller uten resept! Fikk i vår en krukke UTROLIG av min mamma og i ren desperasjon smurte jeg på vablene og!!!!!! Trudde ikkje heilt på ka jeg ikkje kjente!!! D klødde ikkje!!! No går æ ingen plassa uten den!!

Solveig fra Larvik

2011-06-20

Min mor har prøvd utroligsalven på liggesår, eksem, smerter i ben og armer, tørr hud og jeg har brukt den på eksem, smerter i bena, på myggestikk og arr etter stikk og på små sår. Fantastisk resultat. En tror det ikke før en får se det.Utroligsalven koster litt men er verdt eneste øre.

Kari

2011-06-16

Fikk elveblest i ansiktet for 3. gang på 2 uker. Istedetfor en 3. kortisonkur prøvde jeg "Utroligsalven". Elveblesten forsvant i løpet av fire dager.

Eva Helene Risheim

2011-05-04

Denne salven kan du bruke til det meste. Veldig fin som nattkrem .Virker fint på vonde ledd. Kjempegreit å ha i handveska! Løp å kjøp !!

Rolv Erlandsen

2011-01-06

Salven er hva navnet tilsier "Utrolig". Jeg har psoriasis på fingrene og bruker salvenh på hendene. Det hender at utbruddene kommer men forsvinner når jeg smører på Utrolig. Tar litt tid, men ikke lengere tid enn når jeg bruker den sterkeste cortisonsalven. Bruker jeg Utrolig hver dag så er det så vitt jeg merker utbruddene. Ellers aå smører jeg den på tørr hud, kløe på leggene osv. Har prøvd det meste før
, men ingen salve har gitt en slik positiv virkning.

Roger Tveistrand

2011-01-04

Kjøpte denne salven til behandling av tørr hud, og jeg er veldig fornøyd.

Irene Bugge

2010-12-21

Hei. Ja, utrolig er som navnet tilsier, har barnebarn som har tørr hud i ansiktet , og spesielt nå om vinteren . Har brukt salven på dem og det virker , eldste barnebarnet hadde vondt i magen ,og jeg smurte på og etter en stund sa han at nå var han bra , så det er helt utrolig. Har bestilt 2 nye krukker, og gled meg til og få dem .(Greit og ha på lur.) Mvh Irene

Gunn Larsen

2010-12-05

Denne salven er bare helt "utrolig" bruker den på tørr hud på helene, etter et par dager er huden myk og fin. Bruker den også på tørre lepper og på hendene som ofte blir tørre etter mye vask i mitt yrke som helsearbeider

Regina Dahl Larssen

2010-11-28

Helt utrolig...har hatt plager med eksem(??)under føtter og på hender i mange år.Føttene har vært såre og vonde, har prøvd masse kremer og salver uten å bli bra. Men "Utroligsalven" har nå gjort underverker, det er helt fantastisk!!!

Aria. S. Akrami

2010-05-13

UTROLIGSALVEN ER VIRKELIG UTROLIG !
Jeg har brukt utrolig salven i over 3 år og har vært utrolig fornøyd med den. Salven har jeg brukt mot kviser, sår i munnen, tannkjøttsbetennelse og mye mer.
Jeg har tørr og sensitiv hud og har brukt salven i ansiktet i perioder og det har hjulpet mye. Huden blir mer glattere og friskere.
Søstera mi hadde fått eksem i leggen sin en gang og det var veldig smertefullt. Eksemen forsvant etter at hun smurte seg med salven 2-3 ganger.
På reise tar jeg utrolig salven med meg og jeg føler meg så trygg som om jeg har et apotek med meg. Jeg anbefaler salven på det sterkeste.

Med vennlig hilsen
Aria. S. Akrami
Tlf: 47618709

vigdis

2010-04-25

Hei..Jeg har nå prøvd ut salven på bena/leggene..Tørr hud,den er kjempefin,så jeg har bestilt mer av salven...

Anne

2010-03-16

Bruker salven til veldig mye forskjellig, bl.a er den god som "nattkrem" i ansiktet. Vasker ned lunkent vann og masserer inn Utrolig. Huden er blitt mykere,friskere og renere.

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook