Lepper

Salven finnes i 3 størrelser og mange har den lille boksen på 15 ml. med seg i lommen, vesken, toalettmappen m.m.


UTROLIG – verdens beste LEPPEPOMADE !

Hvorfor kline på seg de vanlige leppepomadene når man kan bruke UTROLIG universalsalve ?

Jeg har alltid, som de fleste kvinner, brukt èn eller annen av de vanlige leppeomadene som er for salg - og egentlig følt meg enda mer tørr, og jeg regner med at de fleste kvinnene kjenner seg igjen. Jeg er dypt takknemlig for at èn av naboene anbefalte meg å prøve Utrolig universalsalve. Det er som dag og natt.

I tillegg til å bruke Utrolig på leppene bruker jeg produktet til alt mulig med meget gode erfaringer.

Tusen takk for et kjempeflott produkt.

Marit L. Skas
Mobil 95920517

-----------------------------------------------------------------------------

Jeg har av og til svært ubehagelig irritasjon fra munnsår på innsiden av leppene. Det gjør rett og slett vondt og tar flere dager før det forsvinner.

Sist høst puttet en venn av meg en liten boks ned i bagasjen min, en utroligsalve. Jeg skulle ut å reise til et av de mest innbydende gourmet landene vi har i Europa. Munnsår var en strek i regningen, men jeg brukte selvfølgelig salven bare på trass. Etter et par minutter trodde jeg at munnsåret var vekk, fordi salven lindret irritasjon og smerte. Etter to dager var den faktisk vekk, og jeg hadde en fantastisk gourmetisk opplevelse hver dag hele ferien.

Neste gang jeg drar på ferie er det ikke uten salven min!

Takk til den som har utviklet et produkt som kan rette opp en dårlig start. Utroligsalven er fra nå av min ”travel mate”.

Kristoffer Knutson
daglig leder av Zeon.no
Telefon 99 00 38 18

Nedenstående uttalelser vedr. lepper m.m. er hentet fra vår gjestebok.

 

Jan Arve Solvang

2012-12-10

Hei.Dette er en "utolig "Salve.Men hva om dere begynner å selge den som Lipsyl?Den er fantastisk på sprukne lepper og munnsår.

Julia

2012-12-05

Jeg har brukt denne salven til det meste og den fortjener virkelig navnet sitt. Har nå kjøpt den som julegave til mine veninner som i likhet med meg har små barn. Fungerer helt ypperlig som kuldekrem for de små nå som det er kaldt. Å som lipsyl for mor . Min mor har også brukt salven mot pigmentflekker i huden og ser resultat.

Anne

2012-11-13

Tusen hjertelig takk for dette fantastiske produktet!! Får alltid en del sår i munnen om vinteren og utrolig lindrer veldig godt! Den funker også på kviser og tørre området i ansiktet! Har blitt helt avhengig av salven og har den alltid med meg! Funker veldig bra som leppomade også!!

Hege Elise Kringen

2012-01-17

Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding på "Utrolig" salven, da jeg har kjennskap til mange salver og kremer både gjennom jobben min som helsesøster, og som privatperson. Jeg har ikke funnet noen annen naturlig salve, med et så bredt bruksområde som "Utrolig" salven. Jeg er spesielt imponert over å se at familiemedlemmer har kunnet kutte ganske drastisk ned på kortisonsalver, ved bruk av "Utrolig". Salven har, etter vår erfaring, god effekt på atopisk eksem av mild til moderat grad. Som leppepomade her den for meg blitt uunværelig!

Gunn Larsen

2010-12-05

Denne salven er bare helt "utrolig" bruker den på tørr hud på helene, etter et par dager er huden myk og fin. Bruker den også på tørre lepper og på hendene som ofte blir tørre etter mye vask i mitt yrke som helsearbeider

Kjell Skas

2010-11-26

UTROLIG UNIVERSALSALVE er akkurat hva navnet tilsier, UTROLIG. Salven er et lite eller heller et \"stort apotek\" på boks. På grunn av den helt spesielle sammensetningen av oljene bruker jeg og hele familien Utrolig til alt, såsom konas såre og tørre lepper, kløe, svie, ømme muskler og som sårbehandling. UTROLIG bruker vi til ALT MULIG.

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook