Kviser/ byller

Utrolig salven er virkelig utrolig!!

Jeg har brukt utrolig salven i over 3 år og har vært utrolig fornøyd med den. Salven har jeg brukt mot kviser, sår i munnen, tannkjøttsbetennelse og mye mer. Jeg har tørr og sensitiv hud og har brukt salven i ansiktet i perioder og det har hjulpet mye. Huden blir mer glattere og friskere.
Søstera mi hadde fått eksem på leggen sin en gang og det var veldig smertefullt. Eksemen forsvant etter at hun smurte seg med salven 2-3 ganger.
På reise tar jeg utrolig salven med meg og jeg føler meg så trygg som om jeg har et apotek med meg. Jeg anbefaler salven på det sterkeste.

Med vennlig hilsen
Aria. S. Akrami
Kristiansand

Nedenstående uttalelser vedr. kviser m.m. er hentet ut fra vår gjestebok.

 

Anne

2012-11-13

Tusen hjertelig takk for dette fantastiske produktet!! Får alltid en del sår i munnen om vinteren og utrolig lindrer veldig godt! Den funker også på kviser og tørre området i ansiktet! Har blitt helt avhengig av salven og har den alltid med meg! Funker veldig bra som leppomade også!!

mona kaland

2012-11-11

denne kremen er bare helt utrolig. her i huset bruker vi den alle sammen. jeg og min samboer bruker den hver morgen og kveld i ansiktet, hjelper mot kviser og tørr hud. Bruker den også på barna på bleie utslett og munnsår. Bruker den også på små sår i munnen. Bare digger denne kremen.. Har den i en stor og en liten som vi kan ha med oss når vi reiser:)

Kajsa

2012-04-02

Hei! Jeg har slitt med en spesiell og ganske smertefull eksem som kommer på leggene i ny og ne. Hudlaget har ikke funnet ut hva det er hverken i innland eller utland. Har prøvd mange forskjellinge produkter både på resept og uten og INGENTING har fungert. Fikk det her om dagen og smurte på litt av utroligsalven og kjente med en gang at smertene avtok. Dagen etter var alt borte! Det har aldri skjedd før uansett hva jeg har brukt! Fungerer flott på tørr hud og kviser også! Jeg lever på denne salven!!

Bente

2011-08-27

Hei.
Ja, denne ER utrolig ! Smurte på fotvortene til min datter,og etter 5 dager forsvant de, og som fotterapeut er jeg imponert. Fotvorter er jo et virus. Har også prøvd den mot fotsopp og den er UTROLIG !Den er også super mot kviser. Jeg kommer til å forsøke meg fram videre.

Olaug

2011-08-04

Hei ! Har brukt salven i 3 dager mot kviser. Har overproduksjon av talg og uren hud. Nå i dag kom "skitten nærmest ut av seg selv" Ser ellers ikke ut når jeg forsøker å trykke ut.....i dag vaqr der ingen røde og stygge flekker.

kirsti

2011-03-19

hei jeg brukte salven og den funket som smurt den gjorde slik at alle vortene og kvisene mine forsvant. Jeg synes utrolig er den beste salven som funker mot de tingene.

Frances

2011-03-17

Hei jeg blei anbefalt utroligsalven av en kolega pga.at jeg hadde sårt tannkjøtt. Den fungerte meget bra ,jeg smørte på det lindret og etter 3 dager var det helt fint."utrolig". siden har jeg brukt den til andre ting, vonde skuldre -sår hals (smør litt oppi ganen det vil smøre halsen). smør på kviser de blir borte -vist du brenner deg,på med salven kjenner ikke noe til det etterpå.Tror ikke at det er noe den ikke har virkning på. Kan bare si !! DEN MÅ EN BARE HA. Kjempe fornøyd-endelig et produkt som holder mer enn den lover.UTROLIG IKKE SANT.

Hege

2010-05-27

Hei
Jeg har en sønn på 13 som hadde masse småkviser i pannen. Vi smørte på utroligsalven og de forsvant i løpet av et par dager. Nå bruker han salven så fort han merker antydning og problemet er borte..kan anbefales.

Aria. S. Akrami

2010-05-13

UTROLIGSALVEN ER VIRKELIG UTROLIG !
Jeg har brukt utrolig salven i over 3 år og har vært utrolig fornøyd med den. Salven har jeg brukt mot kviser, sår i munnen, tannkjøttsbetennelse og mye mer.
Jeg har tørr og sensitiv hud og har brukt salven i ansiktet i perioder og det har hjulpet mye. Huden blir mer glattere og friskere.
Søstera mi hadde fått eksem i leggen sin en gang og det var veldig smertefullt. Eksemen forsvant etter at hun smurte seg med salven 2-3 ganger.
På reise tar jeg utrolig salven med meg og jeg føler meg så trygg som om jeg har et apotek med meg. Jeg anbefaler salven på det sterkeste.

Med vennlig hilsen
Aria. S. Akrami
Tlf: 47618709

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook