Typiske sommerplager

Gjennom alle år har vi fått så mange positive tilbakemeldinger på bruken av UTROLIG universalsalve fra våre kunder.

Den virker kløestillende og virker dessuten forebyggende mot myggstikk. Det ser ut som om myggen rett og slett ikke liker lukten.

Det er uendelig mange historier om mennesker som har positive erfaringer med påsmøring av UTROLIG etter ugjestmilde møter med alt fra brennesler, veps, brennmaneter m.m.

UTROLIG fungerer også meget godt som aftersun, når man har fått for mye sol på kroppen. De helende urtene i salven virker både lindrende og kjølende.

Nedenstående uttalelser vedr. sommer/ferie/insektstikk m.m. er hentet fra vår gjestebok.

 

mona kaland

2012-11-11

denne kremen er bare helt utrolig. her i huset bruker vi den alle sammen. jeg og min samboer bruker den hver morgen og kveld i ansiktet, hjelper mot kviser og tørr hud. Bruker den også på barna på bleie utslett og munnsår. Bruker den også på små sår i munnen. Bare digger denne kremen.. Har den i en stor og en liten som vi kan ha med oss når vi reiser:)

Tove Forfang v/Lyngen fotklinikk

2012-11-07

Apotek på boks som alle burde ha hjemme-eg beg å prøve den på psoriasisen i 2008,ikke vært plaget siden. Skaffer den til mine pasienter-erfaringene deres: kvitt munnsår,soleksem,eksem,kløe,brannsår,sår generelt,forkjølelse,ferske operasjonsarr gror fortere og klør ikke,lindrer lette leddplager,lindrer slitne bein,..listen er nesten uendelig--salven kler navnet-Utrolig!!!!

Dagfrid

2012-07-01

Utrolig Salven er utplassert på hytta, leiligheten i syden , på badet hjemme og den lille i håndvesken, så her er vi helgardert og den blir brukt på alle mulige måter. Den er sånn\" må bare ha det\".

Kirsten Johnsen

2012-06-15

Denne salven bestilte jeg for kort tid siden,men har brukt den på munnsår som jeg er plaget av, den fungerte, og såret var vekke noen dager etter. Tok den med meg til Dusseldorf der min datter og fam bor. De fikk prøve den på myggestikk på barna, muggenstikkene forsvant helt utrolog.

Hilde

2012-05-26

Vi har brukt Utrolig salven på Myggestikk,atopisk eksem ,rygg vondt ,Tannverk ,sår hals ,den UTROLIG SALVEN. JA,DEN ER BARE HELT UTROLIG .

Terje

2011-08-20

Vi bruker utroligsavlen mot insektstikk,kløe,sår,tørr hud munnsår, sår i munnen. Den fungerer meget bra. Tar den med over alt, og reklamerer for ovenfor familie og venner. Flere og flere tar den i bruk og er fornøyde

Solveig fra Larvik

2011-06-20

Min mor har prøvd utroligsalven på liggesår, eksem, smerter i ben og armer, tørr hud og jeg har brukt den på eksem, smerter i bena, på myggestikk og arr etter stikk og på små sår. Fantastisk resultat. En tror det ikke før en får se det.Utroligsalven koster litt men er verdt eneste øre.

2010-11-17

kommentar: Hei igjen!
Sender en ny bestilling, boksen jeg kjøpte før sommeren er brukt opp og kan
bekrefte at den virker på allt fra myggstikk, brennmaneter utopisk kløe mm.
Mvh Øyvind

unni

2010-08-01

Jeg har brukt salven til vonde ben,lettere forbrenning,myggstikk og leddsmerter.Kjempe effektiv.Anbefales

Vegard Moe

2010-06-14

Har brukt opp en liten boks og har bestilt en stor. Den er fantastisk mot brennesle og knott stikk. Jobber ute og får ofte sår og slag på leggene. Smører på salven og smertene forsvinner.

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook