Kløe

Kløe.


Nedenstående uttalelser vedr. kløe er hentet ut fra vår gjestebok.

 

Tom

2013-01-27
Helt alvorlig den beste salven på markedet. Jeg har lenge brukt Utroli-salven til forskjellige småplager og den fungerer på alt. For to dager siden fikk jeg utvendige hemoroider som var skikkelig vonde. Etter først spyling med iskaldt vann fra dusjen og deretter et par tykke lag med Utrolig-salven 2-3 ganger, er smerten borte og hemoroidene er på vei bort! TAKK! <3

 

Tove Forfang v/Lyngen fotklinikk

2012-11-07

Apotek på boks som alle burde ha hjemme-eg beg å prøve den på psoriasisen i 2008,ikke vært plaget siden. Skaffer den til mine pasienter-erfaringene deres: kvitt munnsår,soleksem,eksem,kløe,brannsår,sår generelt,forkjølelse,ferske operasjonsarr gror fortere og klør ikke,lindrer lette leddplager,lindrer slitne bein,..listen er nesten uendelig--salven kler navnet-Utrolig!!!!

Randi Jacobsen fra Arendal

2012-10-07

I går prøvde jeg denne salven for førstegang på utslettet( kontakteksem) på fingrene som jeg har vært plaget med i snart 1år.Har hatt utallige våkenetter hvor jeghar klødd meg tilblods.Store sår og sprekker/ skjell var dekket på alle fingrene.Har måtte slutte med endel hobby som å sy, for jeg har til tider hatt så store smerter, svi og kløe. Jeg var litt skeptisk til denne salven, for hvorfor skulle den hjelpe når ikke kortisonsalven jeg bruker får bukt med dette eksemet? Vell jeg tenkte vell som de fleste, det er vell verd et forsøk. Jeg åpnet krukken og smurte meg godt inn og.... WOW!!! Kløen forsvant etter et par minutter og allerede etter ca 2 timer begynnte utslettet å roe seg ned.Og jeg kunne til og med endelig klare å bøye fingrene igjen.Det har jeg ikke klart å gjøre på flere uker!!!! Jeg har lest om alle andres erfaring med denne \" UTROLIG\" salven, men da jeg fikk prøve denne selv og virkningen den gir meg er dette en SENSASJON av en salve!!!Er samtidig blitt veldig forkjølet og jeg smurte litt salve rundt i åpningen av hvert neseborr.Den virket umiddelbart og åpnet kanalene, og jeg slapp å bruke nesespray !!!Har èn ting å si.... TUSEN TAKK for at \"UTROLIG\"salven finnes.

Stine Skogby

2012-07-07

Jeg trodde dette var for utrolig til å være sant, men jeg måtte jo prøve i til felle det virkelig virket. Ingenting har virket på mitt hudeksem som jeg fikk under svangerskapet for 5 år siden. Jeg har ett kløende, sårdannende og til slutt veskende sår som oppstår rundt munn, hake og værst i hårfestet og litt nedover pannen. Jeg fikk salven kjempe raskt i posten og klinte på langt innover i håret ved pannen. Første dagen kjente jeg forskjell men ville ikke helt tro det, for etter 5 år hos hudleger som ikke har hjulpet med mer enn kortison kremer og penicillin kapsler, Tetralycal, så var jeg skeptisk. 2-3 dager til så var eksemen under kontroll, 1 uke senere var det borte, og nå bruker jeg salven 1 gang i uken og jeg HAR IKKE EKSEM!!!! Mitt atopiske ekstem er borte!!!!

Dagfrid

2012-07-01

Utrolig Salven er utplassert på hytta, leiligheten i syden , på badet hjemme og den lille i håndvesken, så her er vi helgardert og den blir brukt på alle mulige måter. Den er sånn\" må bare ha det\".

Kirsten Johnsen

2012-06-15

Denne salven bestilte jeg for kort tid siden,men har brukt den på munnsår som jeg er plaget av, den fungerte, og såret var vekke noen dager etter. Tok den med meg til Dusseldorf der min datter og fam bor. De fikk prøve den på myggestikk på barna, muggenstikkene forsvant helt utrolog.

mildrid

2012-04-19

Utroli , det ligg i ordet . gav en eldre dame kremen for utprøving , var så plaga med sår hud og sopp nedentil , etter tre behandlinger \" smurte tynt på kvar kveld \"var plagene histrisk ! Utrolig !!!

Sigvart Gabrielsen

2012-03-08

Da jeg har vert plaget med hemorider,prøvde jeg utroligsalven.Må si at den virket helt fantastisk.Efter 3 dager var jeg helt bra.Vil annbefale den for andre som har disse plagene

Olav (bor i utlandet)

2012-02-26

Min kone og jeg har brukt salven en tid og er veldig godt fornøyd. Den hjelper blant annet godt mot kløe. Jeg har vært litt plaget av tørr hud i ansiktet (nese og kinn). Litt Utroligsalve om kvelden og om morgenen hjelper bra. Den ser ikke fet og klisset ut. En litt stiv nakke ble bedre da jeg tok salve og masserte et par minutter. Forsendelse til utlandet, og betaling herfra, var ikke noe problem. Salven anbefales.

Judith, bor i Göteborg

2012-02-22

Jeg har endelig funnet en salve som hjelper meg litt i all min medisin-eksem og utrolige klöe. Jeg går på tunge medisiner for Reumatoid og etter brystcancer. Disse medisinene har hudutslag og klöe som fremste bivirkning.Klöen kan väre i underlivet, på magen, på ryggen etc.Salven gir en kjölende effekt og i löpet av natten har hudplagene roet ned en god del. Jeg er livredd for å gå tom for salve. Skulle önske dere hadde en reiseforpakning med salve i tube? Det kan også väre litt rensligere enn å stikke fingrene ned i krukka.

Anne-Britt N. Aasgård

2011-12-29

Hei.
Har hatt hemoroider i flere år siden jeg fødte mine to barn. De har aldri plaget meg før nå de siste månedene. Første gangen gikk jeg lenge før jeg kom på å prøve UTROLIG, etter en ukes behandling ble plagene borte. Neste gang smurte jeg på salven med en gang plagene kom, og dagen etter (to påsmøringer) var plagene borte igjen. Det samme skjedde neste gang... endelig noe son virkelig hjelper mot dette. Skal nå teste salven på vår 15 åring som har store plager med kviser.

Lars

2011-12-05

Endelig noe som virker mot hemoridene.

Merethe

2011-11-17

Jeg har en tarm sykdom som gjør at jeg er nesten daglig sår i endetarmen, men med salven kan jeg gjøre det jeg vil igjen. Har også en sønn på 16 år som også har blitt avhengig av salven. Kan virkelig anbefale den til alle aldere og til nesten alt som plager deg.

Jeg var litt uheldig å fikk tilsendt feil utrolig boks, så jeg ringte inn å pratet med en kjempe hyggelig mann som ordnet opp og skulle sende det jeg ville ha med rabatter.

Kjempe fornøyd kunde som garantert kommer til å bestille igjen. ;)

Kjell

2011-10-04

Har slitt med kløe i fålet, hvorpå svigermor anbefalte denne salven. Hadde sin effekt kan man si.

Det er "utrolig"!

ANNE LIV

2011-09-02

KLØDDE SÅ GRUSOMT HADDE IKKE MERE IGJEN AV MIN EURAX SOM JEG BRUKER PÅ KLØE OG TOK PÅ UTROLIG OG KLØEN FORSVANT UMIDDELBART .DENNE SALVEN ER UTROLIG ANBEFALER DEN TIL ALLE.

Terje

2011-08-20

Vi bruker utroligsavlen mot insektstikk,kløe,sår,tørr hud munnsår, sår i munnen. Den fungerer meget bra. Tar den med over alt, og reklamerer for ovenfor familie og venner. Flere og flere tar den i bruk og er fornøyde

Ingvild

2011-08-03

Jeg er firebarnsmor, og alle barna fikk vannkopper i sommerferien. Jeg gikk etterhvert fri for hvitvask som er mest vanlig å bruke. Kom på at jeg hadde stående en krukke med utroligsalve som jeg kjøpte på helsesøsterkongressen i Svolvær i fjor. Ungene syntes den var kjempegod! Lindret kløen og lukta deilig. Nå som jeg har fått testa den ut,kommer jeg nok til å anbefale den på helsestasjonen ved behov.

Sylvi

2011-06-24

Har vært plaget med elveblest om sommeren siden 2000! ÏNGENTING har hjulpet av kløe stillende middel!!med eller uten resept! Fikk i vår en krukke UTROLIG av min mamma og i ren desperasjon smurte jeg på vablene og!!!!!! Trudde ikkje heilt på ka jeg ikkje kjente!!! D klødde ikkje!!! No går æ ingen plassa uten den!!

Kari

2011-06-16

Fikk elveblest i ansiktet for 3. gang på 2 uker. Istedetfor en 3. kortisonkur prøvde jeg "Utroligsalven". Elveblesten forsvant i løpet av fire dager.

Per Simon Halvorsen

2011-06-11

Jeg slet i årevis med store hemoroider, men etter å ha smurt UTROLIG-salven rundt og i endetarmsåpningen i 1 uke så forsvant det. Helt utrolig. UTROLIG klarte på en uke, det legene ikke klarte på ett år!

Øyvind Nilsen

2011-04-05

Bestiller nå min ente krukke, har to barn og bruker den til allt fra stikk,brennmaneter til kviser,utopisk kløe og siste den var prøvet på med STORT hell er molusker. Og denne reklamen får jeg ikke rabatt for en gang! LØP OG KJØP

Leknes fotpleie

2011-03-16

Hei! Jeg er fotterapeaut,og har anbefalt utroligsalven til mange av mine kunder. Tilbakemeldinger har vært svært positiv fra kundene.Områdene det har vært prøvd på har vært fra sår med betennelse på tær ,kløe på føtter, tannbyll,svullfinger. Dette er noen av problemene som kundene mine har blitt bra av ved bruk av salven.

Rolv Erlandsen

2011-01-06

Salven er hva navnet tilsier "Utrolig". Jeg har psoriasis på fingrene og bruker salvenh på hendene. Det hender at utbruddene kommer men forsvinner når jeg smører på Utrolig. Tar litt tid, men ikke lengere tid enn når jeg bruker den sterkeste cortisonsalven. Bruker jeg Utrolig hver dag så er det så vitt jeg merker utbruddene. Ellers aå smører jeg den på tørr hud, kløe på leggene osv. Har prøvd det meste før
, men ingen salve har gitt en slik positiv virkning.

Anne Friis

2011-01-02

Salven er fin for å redusere forekomsten av og plagene ved haemorroihder og fistler i endetarm. Bruker den også på øyelokk mot trette, tørre, såre øyne.

Kjell Skas

2010-11-26

UTROLIG UNIVERSALSALVE er akkurat hva navnet tilsier, UTROLIG. Salven er et lite eller heller et \"stort apotek\" på boks. På grunn av den helt spesielle sammensetningen av oljene bruker jeg og hele familien Utrolig til alt, såsom konas såre og tørre lepper, kløe, svie, ømme muskler og som sårbehandling. UTROLIG bruker vi til ALT MULIG.

2010-11-17

kommentar: Hei igjen!
Sender en ny bestilling, boksen jeg kjøpte før sommeren er brukt opp og kan
bekrefte at den virker på allt fra myggstikk, brennmaneter utopisk kløe mm.
Mvh Øyvind

unni

2010-08-01

Jeg har brukt salven til vonde ben,lettere forbrenning,myggstikk og leddsmerter.Kjempe effektiv.Anbefales

Del denne siden med andre!

Share on Facebook