Idrett/sport

Idrett/sport

Min historie med Utrolig salven:

Jeg hadde strekksmerter i lårene etter mange år med fotball, fire kvelder med Utrolig fjernet smerten som hadde vært med meg i 20år!

Jeg driver med sykling og i den forbindelse har akilles blit "stresset" og betent, legen beordret ro.. "Utrolig" ble påsmurt 2 ganger og akilles ble god som ny!

Nå er jeg blitt storforbruker Utrolig og smører den på små og store "plager". Ved tett nese er det fantastisk å kjenne hvordan Utrolig løsner opp.

Dette er rett og slett en salve som gjør livet litt lettere.

Mvh og takk.
Helge Olsen
Mob 47884747

---------------------------------------------------------------------------------

Som ansvarlig for skader under treninger og kamper for gutt 16 år 1.divisjon, er skadefrekvensen stor og omfanget av skader mangeartet. Vi har etter hvert fått en veldig innholdsrik førstehjelps bag, da ansvarlig liker å være godt dekket.

Denne sesongen har jeg nesten ikke benyttet annet enn is, tape og Utroligsalven.

Skrubbsår og andre kutt; trenger ikke rense en gang; smører på Utroligsalven, bandasje og tape. Spesielt effektivt er det ved «brannsår» som følge av fall på kunstgress. Blir stor sårflate, og fort betent reaksjon pga smuss og skitt på banen,  Utroligsalven lindrer og hindrer betente sår.

Strekk, kramper, vondt i muskler og andre skader som trenger massasje, og aktivitet i blodomløpet; bruker her Utroligsalven som massasjekrem. Smører godt på, og maserer godt inn. Ved skader som ikke skal maseres, men komprimere og ises, smører alltid på Utroligsalven først, under bandasje og trykk. Ikke godt å si om det har en effekt, men synes vi har en rask healing. Gutta kommer før kamp, hvis de har problemer et eller annet sted, og ber om å få på litt av «den kremen» J

Har også hatt tilfelle av allergisk reaksjon på gress, helvetesild på begge ben.  Tett og hissig utslett. Smurte på Utroligsalven, og etter 2 ganger var utslett borte.

Så til Fotball Norge; putt Utroligsalven i Førstehjelpskofferten.

- Hilsen fra skadebehandlende mamma på sidelinja

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook