Føtter og legger

Jeg bruker salven over alle salver:

UTROLIG universalsalve

Den bruker jeg i min klinikk hver dag.

Salven kan hjelpe mot tørr og hard hud på hælene og for kløe mellom tærne, som har sin årsak i sopp. Salven er helt fantasisk. Den er bare fantasien som kan stoppe deg i bruken av produktet.

Autorisert fotterapeut
Kirsti Ann Pedersen
Sessan & Nanset Fotklinikk AS 
Nansetgt. 68, Larvik


Jeg har tatt inn et produkt på min fotklinikk som heter Utrolig.

015.JPGErfaringer av salven, både fra meg selv og mine kunder er overveldende. Dette gjelder ikke bare for føtter, men også mange andre tilfeller på lik linje som kunder forteller om på leverandørens nettside. Salven er et lite medisinskap på boks. 

Det utrolige med denne salven - er at det kun er din egen fantasi som kan stoppe bruken av den! 
UTROLIG universalsalve anbefales på det varmeste.

Autorisert fotterapeut
Tove A. Stensnes, Holmestrand
Telefon 92 84 36 86

Vil du lese referanseskrivet som Tove har laget mer utfyllende til andre fotterapeuter, kan du klikke her. 007.jpgUTROLIG universalsalve anbefales av Fotterapiklinikk 55

Flere og flere får øynene opp for Utroligsalven. 
Den har effekt på langvarige problemer som kunder har slitt med
over tid og nye problemer. Brukes også på klinikken i behandlingen.
Anbefales til små og store problemer.

Autorisert fotterapeut 
Sissel Mathisen, Horten
Telefon 33 04 63 08


Utrolig Salven

Her er noen av mine erfaringer og tilbakemeldinger som jeg har fått av mine kunder.

Dame med Tannbyll. 
Hun smurte utrolig salven på tannbyllen, og som hun sa. ?vet du den forsvant ? det har jeg aldri trodd, og denne skal jeg anbefale videre på det sterkeste.

Mann med svullfinger.
Fikk betennelse i en finger etter en skade. Fingeren hovnet opp og han fikk en voldsom verk.Han smurte ?Utrolig? på flere ganger for dag. Verken ble borte og betennelsen ga seg. Han slapp turen til lege for å sette hull på dette. Han var så forbauset av at dette var mulig, så han sverger til utroligsalven , og sier han kommer til å ha den i huset sitt for resten av livet. Han anbefaler den på det sterkeste til alle.

Ung dame med MS.
Hun er sterkt rammet av ms og er lenket til seng og rullestol av dette. Komplikasjoner hun har vært plaget av pga MS er trykksår på hæler og baken, siden hun tilbringer store deler av dagen i sengen, og det er vanskelig å avlaste henne tilstrekkelig. Jeg anbefalte henne Utroligsalven for hælene og baken. Etter noen dager var det stor merkbar forbedring på trykksårene. I dag har hun ingen rødhet i huden, og ingen tegn til sår. Hun blir smurt morgen og kveld med salven, og problemene hun hadde er borte. Hun er i dag storforbruker av salven, og kan ikke tenke seg et liv uten den.

Dame med kreft.
Er plaget av kløe, svie og hudløsning under føttene pga cellegift. Smertene hun hadde var så store og intense at hun klarte knapt å gå. Hun smurte seg med salven flere ganger for dag. Smertene under føttene ble mindre og mindre for hver dag, og huden ble merkbar bedre. Kløen av hudforløsningen forsvant og svien gav seg. Hun var forbauset over hvor godt utroligsalven hjalp henne.

Dette er bare noen av historiene og tilbakemeldingene jag har fått på Salven fra mine kunder. Jeg kan anbefale salven på det sterkeste, og la kun fantasien stoppe deg. Prøv den du også, du vil bli overrasket over hvor bra salven faktisk er.

Elin_Abelsen_lite_bilde.jpg

Med Vennlig Hilsen 

Elin Abelsen
Leknes og Flakstad fotpleie

Telefon 48 14 45 57

For meg er UTROLIG en utrolig salve.Mitt navn er Johanne Løsnesløkken fra Fåvang og jeg har brukt UTROLIG salven over lengre tid. Mine erfaringer er at den hjelper veldig godt. Jeg har den siste tiden vært sengeliggende og Utrolig har hjulpet veldig godt på mine smertefulle hæler. Generelt har jeg brukt den med veldige gode erfaringer på vonde muskler, kløe i huden og sågar ved sår i munnen. Jeg kan anbefale Utrolig på det varmeste og takker Utrolig for hjelpen. 
Med vennlig hilsen
Johanne Løsnesløkken

Nedenstående uttalelser vedr. føtter/legger m.m. er hentet fra vår gjestebok.

 

Astrid Grimstad

2012-11-22

Utrolig hurtig levering, takk for det. Lageret var tomt, jeg brukte resten på mitt barnebarns forstuede fot, med strålende resultat. Bruker "Utrolig" til alt. Mine venner og venninder blir prøvekluter når de nevner noe om å ha ondt - i morgen er det Edith i sangkoret som skal ha en omgang på skuldrene. Dere er snart berømte, også på Amager, DK.

Vidar

2012-11-13

Jeg var plaget med krampe i ben og fingrer, har prøvd alt som skulle hjelpe mot dette ingentig hjalp. Så leste jeg om " UTROLIG" salven, og tenkte jeg skulle prøve dette også. Bestilte en krukke på 50 ml. men ble ikke mye overbevist når jeg opnet den, tenkte som så; Hvor dum jeg var som bet på alt, men hadde jeg først fått den skulle jeg prøve. Smurte inn armer og ben etter en dusj om kvelden og UTROLIG nok så var krampen borte. Nå bruker jeg den hvær morgen og kveld og har ikke hat krame i bena på 3 uker. Har faktisk blit varmere på Tær også etter at salven er tatt i bruk.smører og maserer den inn under fotbladene.
Skal aldri si noe negativt om denne salven,( Den bærer sitt rette navn.

Tove Forfang v/Lyngen fotklinikk

2012-11-07

Apotek på boks som alle burde ha hjemme-eg beg å prøve den på psoriasisen i 2008,ikke vært plaget siden. Skaffer den til mine pasienter-erfaringene deres: kvitt munnsår,soleksem,eksem,kløe,brannsår,sår generelt,forkjølelse,ferske operasjonsarr gror fortere og klør ikke,lindrer lette leddplager,lindrer slitne bein,..listen er nesten uendelig--salven kler navnet-Utrolig!!!!

Aina Soli

2011-08-23

Vi har begynt å bruke Utroligsalven i våre massasjer. God å jobbe med, og hjelper virkelig på ømme muskler.Den er unik; og kan trygt anbefales til alle. Flott også til tørre/sprukne hender & føtter.

Hjemmeside: www.spapalandet.no

Solfrid Røyseth

2011-08-04

Hei!
Utrolig er det rette navnet på denne salven.Jeg har vært plaget av skorper av skjellignende hud fra hælen og oppetter leggen,Etter første smøring med salven gikk det ikke mere enn 2 timer før ,jeg kunne neglene å skrape vekk alt sammen.Smøre meg hver kveld og har ikke hatt noe antydning til tilbakeslag.

Marianne

2011-03-28

Har fått diagnosen POLYNEVROPATI som medfører tørre,verkende og brennende føtter/ben. Ble anbefalt UTROLIG av en fotterapeut og dette virket så godt at jeg nå bestiller en STOR krukke av denne utolige salven. Anbefaler alle med lignende plager å prøve den.

Leknes fotpleie

2011-03-16

Hei! Jeg er fotterapeaut,og har anbefalt utroligsalven til mange av mine kunder. Tilbakemeldinger har vært svært positiv fra kundene.Områdene det har vært prøvd på har vært fra sår med betennelse på tær ,kløe på føtter, tannbyll,svullfinger. Dette er noen av problemene som kundene mine har blitt bra av ved bruk av salven.

Rolv Erlandsen

2011-01-06

Salven er hva navnet tilsier "Utrolig". Jeg har psoriasis på fingrene og bruker salvenh på hendene. Det hender at utbruddene kommer men forsvinner når jeg smører på Utrolig. Tar litt tid, men ikke lengere tid enn når jeg bruker den sterkeste cortisonsalven. Bruker jeg Utrolig hver dag så er det så vitt jeg merker utbruddene. Ellers aå smører jeg den på tørr hud, kløe på leggene osv. Har prøvd det meste før
, men ingen salve har gitt en slik positiv virkning.

Regina Dahl Larssen

2010-11-28

Helt utrolig...har hatt plager med eksem(??)under føtter og på hender i mange år.Føttene har vært såre og vonde, har prøvd masse kremer og salver uten å bli bra. Men "Utroligsalven" har nå gjort underverker, det er helt fantastisk!!!

unni

2010-08-01

Jeg har brukt salven til vonde ben,lettere forbrenning,myggstikk og leddsmerter.Kjempe effektiv.Anbefales

Fotterapi Klinikken 55

2010-07-12

Hei
Kan anbefale salven på det varmeste. Vi har mange kunder som kjøper den. Har en del henvendelser på mail, fra kunder over hele lande som ønsker å kjøpe salven.

aut.fotterapeut
Sissel Mathisen

Hjemmeside: http://www.fotterapi.info

vigdis

Hei..Jeg har nå prøvd ut salven på bena/leggene..Tørr hud,den er kjempefin,så jeg har bestilt mer av salven...

Bemerk at vi som leverandør kan ikke innestå for den effekten som våre kunder beskriver.
Dette er deres egne personlige erfaringer ved bruk av universalsalven.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook