Familie - baby/barn

Bæsjebleier og munnkløe

Da vår datter Emilie fikk tenner ble det mange bæsjebleier og ikke minst munnkløe.
Vi prøvde Dentinox som man får på apoteket da dette skal virke lokalbedøvende i munnen. Emilie nektet å ha det i munnen, det lukter veldig sterkt. Så prøvde vi Utrolig salven og den synes hun smakte veldig godt, så det var ingen problem å få smurt gommene hennes. Etter noen minutter merket vi stor bedring og jenta kunne nå sove om natten igjen. Det som er så flott med salven er at vi kunne bruke den inni munnen, og også for sår rumpe når bæsjebleiene økte. Vi kan på det varmeste anbefale salven til småbarnsforeldre og andre.

Familien_Iversen.JPG

Trine og Kenneth Iversen, Brandbu, Oppland
Telefon 91 18 81 94


Hei!
Jeg hørte om utroligsalven for første gang for ca. 1 år siden. Det var min tante som anbefalte den til meg, og sa at denne måtte jeg prøve. det gjorde jeg, og ble forbauset over virkningen den hadde på mange områder. Jeg er fotterapeut og hjelpepleier og anbefalte salven videre til mine kunder. Bruksområdet mine kunder har brukt Utrolig på har vært mange. Tilbakemeldingene jeg fikk har vært fenomenale og etterspørselen ble stor i Lofoten, når folk fikk prøve den og se at den faktisk hjalp. Selv har jeg brukt den på munnsår som har vært veskende og store. Etter to dager har blemmen trukket seg tilbake og tørket inn. Jeg fødte en sønn i februar og fikk såre blødende brystknopper av amming. Jeg smurte utrolig på og etter noen dager med hyppig smøring kunne jeg amme min sønn uten at jeg vegret meg pga smerte. Så jeg vil anbefale alle ammende mødre salven på det varmeste. Nå er ammingen blitt en kosestund for meg med min sønn.

Min datter har hatt atopisk eksem siden hun var liten. vinteren er den verste tiden for henne med utbrudd, og vi har hatt utallige salver fra doktor, apotek o.l. Jeg smurte Utrolig på eksemen og masserte den inn. Jenta sluttete å klage på kløing og svie. Utbruddet forsvant etter noen dager med smøring. Når hun kjenner at et nytt utbrudd er på tur, smører hun seg og vi slipper de store røde utslettene, svie og kløe. Utslettet trekker seg tilbake uten bruk av kortisonsalver, samt ubehaget eksemen ga min datter. Dette er helt utrolig. Den bare MÅ prøves.

Elin_Abelsen_lite_bilde.jpg

Elin Kristensen, 8382 Napp
Telefon 48 14 45 57

  

Nedenstående uttalelser er hentet fra vår gjestebok.

 

Julia

2012-12-05

Jeg har brukt denne salven til det meste og den fortjener virkelig navnet sitt. Har nå kjøpt den som julegave til mine veninner som i likhet med meg har små barn. Fungerer helt ypperlig som kuldekrem for de små nå som det er kaldt. Å som lipsyl for mor . Min mor har også brukt salven mot pigmentflekker i huden og ser resultat.

mona kaland

2012-11-11

denne kremen er bare helt utrolig. her i huset bruker vi den alle sammen. jeg og min samboer bruker den hver morgen og kveld i ansiktet, hjelper mot kviser og tørr hud. Bruker den også på barna på bleie utslett og munnsår. Bruker den også på små sår i munnen. Bare digger denne kremen.. Har den i en stor og en liten som vi kan ha med oss når vi reiser:)

Dagfrid

2012-07-01

Utrolig Salven er utplassert på hytta, leiligheten i syden , på badet hjemme og den lille i håndvesken, så her er vi helgardert og den blir brukt på alle mulige måter. Den er sånn\" må bare ha det\".

Silje

2012-04-28

Dette er en helt Utrolig salve,
Datteren min på nå 4 år fikk eksem rundt munnen forrige vinter. Prøvde alt av dyre kremer fra apoteket men ingen ting funka. Det var sårt og svei og tørt. Ble anbelfalt Utrolig salven, Etter tre dager med påføring av salven morgen og kveld var eksemen borte. Hele familien bruker nå denne salven og er stor fornøyde.
Kan anbefales på det strekeste.

Hege Elise Kringen

2012-01-17

Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding på "Utrolig" salven, da jeg har kjennskap til mange salver og kremer både gjennom jobben min som helsesøster, og som privatperson. Jeg har ikke funnet noen annen naturlig salve, med et så bredt bruksområde som "Utrolig" salven. Jeg er spesielt imponert over å se at familiemedlemmer har kunnet kutte ganske drastisk ned på kortisonsalver, ved bruk av "Utrolig". Salven har, etter vår erfaring, god effekt på atopisk eksem av mild til moderat grad. Som leppepomade her den for meg blitt uunværelig!

Elisabeth

2011-11-16

Salven hær er utrolig bra! Brukte den på min 2månder gammel baby for hun hadde melkeskurv, å det forsvant på noen dager!

Og ikke minst er de utrolig hyggelige å imøtekommende, om det skulle være noe er det bare å ta en telefon så er allt ordnet! Ikke alle som er så hyggelige! :)

Øyvind Nilsen

2011-04-06

Ad MOLUSKER
Min datter får til tider molusker. Dette er det egentlig ingen kur for, men leger tilbyr å skrape dem vekk om det blir for plagsomt. Prøvde UTROLIGSALVEN og de forsvinner etter en til to uker. Jeg maserer da stedet med salven og legger så på en klatt under et plaster så det får en intensiv virkning over litt lenger tid. Så forsvinner dem ganske så "UTROLIG" !!

Øyvind Nilsen

2011-04-05

Bestiller nå min ente krukke, har to barn og bruker den til allt fra stikk,brennmaneter til kviser,utopisk kløe og siste den var prøvet på med STORT hell er molusker. Og denne reklamen får jeg ikke rabatt for en gang! LØP OG KJØP

Espen Grønset

2011-03-21

Hei,
Jeg har vært avhengig i Otrivin nå i 3 år. Jeg har nesten brukt en hel flaske pr. uke. Jeg har nå brukt utrolig salven rett innefor nesebordet. Dette funker kjempebra, og jeg har ikke rørt Otrivinen siden jeg begynte med utroligsalven. Knallbra!!

Irene Bugge

2010-12-21

Hei. Ja, utrolig er som navnet tilsier, har barnebarn som har tørr hud i ansiktet , og spesielt nå om vinteren . Har brukt salven på dem og det virker , eldste barnebarnet hadde vondt i magen ,og jeg smurte på og etter en stund sa han at nå var han bra , så det er helt utrolig. Har bestilt 2 nye krukker, og gled meg til og få dem .(Greit og ha på lur.) Mvh Irene

Pia Aure Osnes

2010-04-07

Hei. Jeg har ei jente på 6 mnd som ligger i gips pga hofteleddsdysplasi. Dette medfører endel sårhet på bena. Jeg fikk prøve utroligsalven gjennom min svigemor, og er kjempefornøyd. Sårene er borte og huden er myk og fin!!!

Del denne siden med andre!

Share on Facebook